mandag den 4. august 2014

Sommerfornemmelser.


Hverdagen har meldt sit indtog, og jeg kan egentligt meget godt li´det!
Jeg kan også godt li´ferie, så jeg vil prøve at trække al den dejlige sommerferiestemning med over i hverdagene. Tage ud og aftenbade og spise aftensmaden på stranden. Plukke fine blomsterbuketter og høste tomater og agurker og nyde haven. Lave bål og snobrød og cykle en aftentur med den ældste. Tage en tur til åen med fiskenettene.
Ferie og sommerfornemmelsen er slet ikke ovre endnu, den rykker bare med over i hverdagen!

7 kommentarer:

angie sagde ...

danke für die schönen bilder!!! alles liebe von angie aus deutschland

Julie - Hverdagens Ro sagde ...

Dine billeder er så sommerfine, og det med at skabe feriestemning i hverdagen er nemlig det bedste i verden. Engang imellem når jeg går hjem fra arbejde, lader jeg som om jeg har ferie - bare indtil næste morgen. Det gør en kæmpe forskel i hvordan man bruger sin tid og stemningen bliver automatisk mere rolig og afslappet...

Livsglimt sagde ...

Fantastisk. Du er super dygtig!

Marie sagde ...

Lige præcis, sådan gør vi også altid - fortsætter med alt det skønne sommeren har at byde på :-)

birgitte sagde ...

Hei! Jeg har lest bloggen din lenge og nå tenkte jeg at jeg skulle fortelle deg at jeg liker bildene dine og tekstene så godt! I tillegg har du et skjønt hjem og superbra klesstil. Leser og ser gjerne mer av klærne dine:-) Nyt sensommeren!

SiriR sagde ...

Enig med dig, det er dejlig med sommerfornemmelser i hverdagen også. Og sikke nogle dejlige billeder, dem får man ihvertfald god sommerfølelse af:)

Sigrid sagde ...

Sikke fine billeder!