mandag den 19. januar 2015

Egon.


Lidt dagen-derpå billeder efter Egons besøg.
Vores tag holdt heldigvis til blæsten, kun lidt af stilladset blæste ned.
Vi kørte en tur i sommerhuset dagen efter. Heldigvis ligger mine forældres sommerhus så højt oppe, at vi ikke behøver at bekymre os om oversvømmelser. Det sidste billede er taget lige nedenfor vores sommerhus. Båden er vores families, og der hvor den ligger plejer at være der den ligger fastforankret oppe på stranden. Lidt til venstre for kan man se en plade ligger i vandoverfladen. Det er det bord vi plejer at sidde at spise frokost ved. Heldigvis er det også sat fast, så det bliver hvor det skal, men det siger lidt om vandstanden.
Næste storm i DK skal efter "reglerne" starte med F, så herhjemme tænker vi lidt på om den mon ikke skal hedde Frederikke.....

3 kommentarer:

Finn og Eva sagde ...

Fine billeder man kan godt føle med dem som så deres sommerhuse skylle i havet, naturen har sin egen gang men smukt ser det ud dagen derpå:)

bare WUNDERBAR sagde ...

Åh jeg synes det må være rigtigt trist at se sit lille hus stå under vand. Mange af de huse i "vores" sommerhusområde ligger helt nede i strandkanten, så det kan næsten ikke undgåes, når vandstanden stiger så drastisk. Det var rekord for vandstand i Skive, så det var også et udflugtsmål for mange, der nok netop skulle ud og se hvad naturen kan udrette... :)

Maria fra En verden af kunst sagde ...

Meget flotte billeder :-)
Men hvor må det være træls at blive et hus midt i vandet.
Godt jeres holdt:-)
God weekend og uden vand, storm........