søndag den 27. september 2015

Søndags skovtur.


Søndagen har budt på det smukkeste solskinsvejr. Jeg elsker virkeligt den slags efterårsdage. 

Eftermiddagen har vi brugt i skoven, hvor vi hentede rafter til nye haveprojekter.
Jeg ønsker mig en større køkkenhave. Den skal være hegnet ind med et hjemmelavet hegn, så vores islandske fårehund ikke render rundt i afgrøderne og letter ben op ad det, vi skal høste. 
For at komme ind i køkkenhaven, må man gå igennem et espalier, som står mellem bålpladsen og køkkenhaven og det var til både espalier og hegn, at vi sankede lærkerafter idag.

Den yngste har sin egen mini økse, og hans job var at afgrene stammerne. Han er altid velekviperet med hjelm, høreværn, handsker og arbejdsbukser, når vi skal arbejde. Både den ældste og jeg slæbte ud og bar, og min mand fældede de høje tynde træer.

Til slut arrangede Carl Emil en "ægte picnic på et tæppe", med frugt, boller med ost og en lille kage til hver. Han har noget for picnic, men det SKAL være med tæppe på jorden, ellers er det ikke ægte siger han.

Jeg elsker virkligt at være i skoven. Jeg har netop læst Andrea Hejlskovs "Den store flugt", spændende læsning, men jeg er nu ikke misundelig, og vil nødig skifte mit hjem i byen ud med et liv i skoven. Men jeg nyder virkeligt at være der, når vi går ture, henter træ, finder pynt og bare er.

6 kommentarer:

Rikke Berg sagde ...

Hvor ser det skønt ud! Dejlige billeder

Christina sagde ...

Dejlige sensommerbilleder.

Rikke sagde ...

Skønne billeder, Skøn søndagsskovtur, og skøn blog, som jeg vil holde øje med fremover ;-) Kh Rikke

Livsglimt sagde ...

Det ser hyggeligt ud. Altid dejligt, når der er nyt fra dig :-)
Spændende med jeres køkkenhave-projekt. Jeg beundrede Alie Stoffers køkkenhave i går i Claus Dalbys "romantiske haver". Den har også været på hans blog. Hvis ikke at du allerede har set den, tror jeg at du vil synes om den!

Kh Lisbet

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Rikke. :)
Tusinde tak for søde ord. :)

Hej Christina :)
Det er da simpelthen også bare så skønt i tiden. Solen der bare skinner ind mellem træerne og i haven. :) Fantastisk efterårsvejr...

Hej Rikke.
Tusinde tak for din kommentar... Er rigtigt glad for at du har lyst til at følge med fremover også, velkommen til:) Har lige kigget ind i dit univers også, det ser også ret spændende ud, der vil jeg også gerne læse mere. :)

Hej Lisbeth.
Tak for dine altid søde kommentarer :) Er det i bogen romantiske haver du har set haven? Hvis ja må jeg ud og have fat i den... Har hørt godt om den før også..
jeg er også selv lidt spændt. det ene øjeblik, tænker jeg at jeg går all in og udvider, og det næste sekund tænker jeg, har jeg tid og overskud til at passe det. Bliver sommeren tør så jeg skal vande hver dag... Tænke tænke :))

Livsglimt sagde ...

Ja, det er i bogen, men du kan også se noget af den her:
http://www.clausdalby.dk/2014/04/en-meget-charmerende-kkkenhave.html

og her: http://www.clausdalby.dk/2014/08/en-fin-lille-potage.html

Der er blandt andet en indgangsportal formet af æbletræer, jeg godt kunne finde på at efterligne :-)