søndag den 18. juli 2010

En Wunderbar sommerkjole...


I formiddag har mig og datteren sammen syet en Wunderbar sommerkjole.. Stoffet er det samme, som jeg har fotograferet til mit logo, det fineste retro stof, som jeg fandt i vores lokale genbrug.. Jeg vidste bare med det samme at der skulle blive en smuk sommekjole ud af det til datteren... Det er så fint i sine orange toner og med sit retro blomster mønster...
Kjolen er kantet med et lækker tyndt petroliumsblåt kantbånd.. Samme farve zig zag bånd er brugt som trense til knaplukningen.. Sød lyserød knap og fint strut både ved bærestykket og forneden...
Tror nok lige kjolen er god at holde ferie i, at danse i, at gå til købmanden i, at spise is i, at plukke små blomster i (mange blomster!), at slappe af i, at soppe i, ja altså at holde sommer i...
Vil prøve at sy lidt flere og lave lidt om på modellen... Det er en af de kjoler der er lidt mere udfordring i, men så er det også så meget dejligere at se sin store pige danse rundt i den bagefter...

14 kommentarer:

den enkelte Freude sagde ...

Hej,
jeg er stødt på din skønne blog via Ulla fra Lullaby. Din blog er rigtig fin, så jeg vil gerne blive hængende og følge med. Du laver smukke billeder og kjolen er helt fantastisk. Det er lige præcis en skøn skøn sommerkjole. Er såååå misundelig på dit stof- så lækkert.

bare WUNDERBAR sagde ...

Jamen du skal da være velkommen... ;) Altså det er jo mig, selvom du nok ikke har regnet den ud, du ved fruen... ;)
Det lyder kun dejligt og hyggeligt du også vil følge med her....

bare WUNDERBAR sagde ...

Nå ja og godt du er tilbage med din blog, efter eksamener osv.. Forsøgte at lægge en kommentar, men den gider ik rigtigt.. Jeg kan heller ikke sætte billede på når jeg vil lægge mig som fast følger.. hmm!

den enkelte Freude sagde ...

Hej igen,
det slog mig lige, som jeg havde sendt kommentaren at denne stil, design og foto-måde måtte være dig. Jeg er glad for at du er vendt tilbage efter al det halløj. Din blog og inspiration har været savnet. Håber det går godt med dem alle derhjemme:)
underligt. Ulla skrev det samme i morges, men så virkede det efter jeg havde ændret på indstillingerne. Underligt!!!!Jeg tjækker lige igen. Ville da være rart, hvis flk kunne få lov til at følge bloggen samt kommentere:)
Kh

Sandie sagde ...

Hvor er den bare super fin :O) Dejligt at have dig tilbage!

den enkelte Freude sagde ...

Hej igen,
har nu prøvet at sætte mig selv som følger af min egen blog...og mit billede lander allerbagerst under følgere...men kunne ikke finde dit smukke logo under faste læsere, så der må være gået noget galt. måske du gider prøve igen, når du får tid:)
skøn aften til dig

Belinda sagde ...

Hvor er den fin!
Laver du slet ikke tøj til din søn?
Har jo selv en dreng så lidt inspiration ville jo ikke være dårligt ;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Stubenfreude-
altså mit store problem er at jeg ikke kan få sat billedet på.. når jeg går ind i rediger billede så skriver den bare at jeg vælger en ugyldig fil, el billedet er for stort.. den eneste jeg har kunnet få mit billede på er da jeg lagde mig som min egen følger??

Sandie-
Tusinde tak.. Det er også rart at være tilbage.. :)

Bella-
Kan ik lige abstrahere fra det Bella, for er næsten igennem den første Twilight bog, netop om Bella jo... :)) Nå men, jeg har faktisk kun syet et par enkelte selebukser til ham endnu.. Synes det hjememsyede er lidt sværere at gøre drenget på en el anden måde.. Samtidigt så er vi altså kun i str 62/68, så det er endnu så småt.. Men jeg skal da ha prøvet det lidt af.. :)

Trine (groovy baby) sagde ...

Nårh, hvor er den fin, den kjole - og stoffet - mums :-)

(og tihi - jeg har det som dig, når jeg ser Bella's navn...tænker også fluks på lækre, blege drenge :-) - go Team Edward)

kram

Mette sagde ...

Hej! Tak for din kommentar på min blog. Jeg tror så småt, at jeg er ved at spore mig ind på, hvem der gemmer sig bag her ;)
Tillykke med din nye blog og velkommen tilbage.
kh Mette

Garsdal sagde ...

Hvor er du go! Både stof og snit er så fint! dET ER BARE EN SKØN BLOG DU HAR!

bare WUNDERBAR sagde ...

Trine-
Jeg har det bare sådan at jeg måske er lidt mere til varulve! Ham black kan jeg ikke helt stå for... ;)

Mette-
Tusinde tak.. ;) Det er dejligt at kunne følge lidt med igen...

Frøken Garsdal-
Tusinde tak for din søde kommentar, er jo også ganske hook på din blog... :)

Darling L sagde ...

Hvor er den bare fin! Hun bliver da bare så sommer-yndig datteren dig :-)

Pia sagde ...

Superfin model du laver her - har du brugt et bestemt mønster? Har nemlig lige smidt en kjole ud for mønstret bare var helt ad H til - så søger noget andet - noget ordentligt... :-D

& velkommen tilbage - blev ret skuffet over din blog pludselig var væk/og skræmt over historien - altså hvis du er den frue jeg tror du er ;-)