fredag den 13. august 2010

DIY på et kitchy ophæng...

Det her fine ko ophæng kan jeg ikke tage æren for... Til gengæld har jeg nu æren af at have den hængende i stuen... Jeg fik den af hende som vi lejede lejlighed af i vores ferie, hun var også meget til hemslöjd og denne her havde hun altså lavet... DIY kommer her..

Du skal bruge:

perler

snor

kunstige blomster (evt fra en hawaii halskæde, gamle lysestagekranse ol.)

klokke

dyr ( gerne dem der er hule, da de er nemmere at bore igennem end fx sleich)

Nu borer du hul gennem dyret... Derefter finder du en snor og binder det på forneden du gerne vil afslutte med... SÅ er snoren klar til at putte perler, klokker, blomster og dyr på, og VUPTI det fineste farverige ophæng er klar....

Du kan selvfølgeligt selv variere pynten alt efter hvad du har, og hvad du godt kan li... Ungerne synes de er så fine med dyrene på...

Skal du mon lave en?

5 kommentarer:

Mollie sagde ...

Så festlig og kreativt! Jeg så noe litt lignende i et blad en gang, de hadde tatt sånne plastdyr, skåret av hodet på dem (uff så makabert), borret hull og satt dem på skuffer som knotter! Veldig stilig. Ha en fin fredag!

bare WUNDERBAR sagde ...

Mollie-
ja det med knagerne og greb har jeg også set.. jeg kan heller ikke helt finde ud af om det er makabert el fint og det samme her, men den ser altså så festlig og farverig ud og jeg faldt for den emd det samme.. :)

Kaspara sagde ...

Hi, hi... morsom og fargeglad ku!!
Ja, disse melhyllene jeg viste i et innlegg er jo supre til å ha alle mulige ting som knapper, trådsneller, fargestifter osv. videre i.
Jeg lengter etter mer orden, så kanskje vi burde hatt slike på syrommet også.
Ha glade sensommerdager!
klem fra kaspara

Sommerfuglelarven sagde ...

Skønt at finde din blog, jeg har sådan savnet at se dine kreative og fine indslag :o)

Og snoren her, den er da fantastisk til en barselsgave - det må jeg igang med!

hyggetroldeogbulderbasser sagde ...

Hvor er den sjov Rakel :)
Der var en blogger (kan ikke huske hvem) som lavede et indlæg om at indrette med humor - den her må da komme i den katagori :)
Sådan nogle tror jeg at jeg vil lave sammen med min Freja - hun vil elske det!!!
Tak for idéen :)