lørdag den 27. november 2010

...en temmelig populær æbleanretnig.....!Nå ja... så gik der lige et par timer, og så kunne man da finde den fine dekoration fra forrige indlæg sådan her... En fugl har holdt fest og hygget sig...Jeg tror æblet smagte godt! ...men jeg kunne nu alligevel ikke lade være med at trække på smilebåndet over den nye funktion min fine udendørs pynt nu også har fået!.... Julen er fuglenes fest (eller hvordan er det nu den går den der......)

15 kommentarer:

Fru Olsen sagde ...

Trækker også på smilebåndet. Her har vi slet ikke lyst til at julehygge.
Jeg vil gerne bytte vejr - her er det mildt, brunt og gråt og ikke så meget som skyggen af et snefug! Det er HELT forkert!!

bare WUNDERBAR sagde ...

Fru Olsen-
Men det er jo også bare helt og aldeles anderledes end hvad det plejer at være her på den her tid.. Jeg kan altså ik huske at vi har haft så meget sne på det her tidspunkt i mange år.. men man må sige at det altså gør noget for julestemningen.. :)
Ja altså, indimellem sidder der en rigtigt fed og oppustet solsort ude på stakittet der vender ud mod dekorationen, og jeg har en ide om at den må være synderen... ;))

randiglensbo.dk sagde ...

Der er vist en solsort, der har hygget sig :-) de elsker æbler.

Randi

bare WUNDERBAR sagde ...

Randi-
Jeg er også ret sikker på at det er en stor fed solsort.. Har set den luske rundt derude.. :) Vi plejer også at fodre dem med æbler om i baghaven.. troede bare ikke de sådan var så frække at de ville gå til fordøren hvor dekorationen står.. ;))

Frk. Høiriis sagde ...

Ja nogen gange kan det sørme være svært lige at få den rette idé til udendørspyntning... Og ja der var da vidt andre, der også synes om din idé. Der er åbenbart lidt forhindringer ved udendørspyntning :) Men ja, jeg kan da heller ikke lade være med at trække på smilebåndet. Især fordi det egentlig også var en ok idé til fodring af fugle. Hos mig bliver det hele jo væk under sneen konstant... Tror nu alligevel jeg vil forsøge mig med din idé, selv om der kommer mange fugle forbi mig :)

Knus Jeanette

Unknown sagde ...

Jeg må indrømme at jeg synes det er herligt !
Men din deko var nu meget smuk, før:-)

an-magritt sagde ...

Den epledekorasjonen var så utrolig vakker. Og vakker selv etter at fuglen hadde vært der. Tenk at noe så vakkert kan være til mat og glede for små fuglevenner. Så snill du er som deler med de små.

:)

Ha en deilig lørdagskveld!

:klem:

Anonym sagde ...

Din blogg är ny för mig och jag måste bara få berätta att jag älskar Dina mustiga och fina bilder. Jag måste kika runt lite till! Mina komplimanger!

Agneta

bare WUNDERBAR sagde ...

frk Høiriis-
Ja ideen blev pludseligt lavet om fra smuk pynt til en "sådan-laver-du-pæn-fuglemad" DIY... ;) men kan jo heldigvis godt li at fodre de små kræ, så det er ok..;)

Losarinas-
Ja jeg tænnkte også om jeg skulle bytte æblet ud, for der er jo flere endnu, men det har jo sin charme, så det ligger der altså endnu.. ;)

Romantisk retro-
Ja jeg synes nu egentligt også at det var ret hyggeligt og sødt.. men må indrømme jeg blev noget overrasket, og kunne ik lade være at grine lidt over min åh og ihh så fine dekoration.. ;)

Agneta-
Tusinde tak for dine søde ord, og velkommen herind.. du skal endeligt kigge dig omkring i arkiverne.. :) Jeg elsker at tage billeder, så jeg bliver ekstra glad og stolt over at det er dem du komplimenterer.. Hav en dejlig aften.. :)

Linsens sagde ...

Hvor er det sjovt, jeg tænkte faktisk på det da jeg læste dit indlæg i formiddags.
Min mor har altid smidt de gamle æbler ud til fuglene. Det er godt de kan få lidt at spise når jorden er dækket af et tykt lag sne.

Anja sagde ...

Ha ha, sikke en heldig fugl!

bare WUNDERBAR sagde ...

Linsens-
Ja men vi plejer faktisk også at smide æbler ud til dem om vinteren og frugt skrog og den slags, men det er jo omme i baghaven, og så havde jeg nok bare sådan en ide om at det var der de var, og at de så ihvertfald ik ku finde på at gå om til døren og nuppe dekorationen der.. :))

Anja-
Jeg tror også den var vældig mæt og veltilpas hvis det var den fede solsort jeg så, som havde nuppet det.. ;))

Hvorfor f..... skal det være så svært? sagde ...

Ja, det nytter nok heller ikke at sætte et skilt på med "privat" :o)

bare WUNDERBAR sagde ...

Ja og ved du hvad.. da jeg kom ud idag var der bare tusinde fuglefodspor i sneen, og det ene af æblerne lå halvt spist nede på jorden.. så nu er der 2 færre.. De har en fest derude..!! :))

Anonym sagde ...

det er nok solsorten, de eeeelsker æbler :)
jeg ligger også altid ud til dem, og i den her kulde skal de nok blive spist.
Synd for din dekoration, men så har de en fest i stedet ;)