fredag den 5. november 2010

En Vintage Hausfrau og en Blåmejse kom på besøg i provinsen....


SÅ kom de endeligt på besøg de dejlige blogladies, Julia og Mejse, og med sig havde de selvfølgeligt de søde drenge, Otto og Arthur.... Og så havde de gaver med og dejligt humør..!
Jeg fik den her fine Sonny Angel, min første (..fornemmer jeg en samlertrang el..?!), og jeg elsker den allerede!! (se lige så mange man kan få af dem her..)... og der var en lille svamp til, som passer så fint i str.....


Og Julia havde selv lavet de sødeste ugleøreringe, og fineste ophæng med perler... Det blev jeg rigtigt rigtigt glad for.....! (..Men jeg skal nu passe noget på de øreringe, for storepigen herhjemme er også blevet ret glad for jeg har fået sådan nogen... Fåes de mon med klips Julia?)....


Og Mejse havde det her spændende med til mig... Egentligt er det Jesper, den enlige hane i blogland der har lavet det... Chai sirup it is... Ret julet og til mælken, så det bliver en chai latte (og ikke noget med kaffe der nej!..) Du kan jo gå ind til Jesper aka Samlerliv (..tusinde TAK Jesper!) og se opskriften her, og se hvad Mejse skriver om latten her.... Den dufter ihvertfald helt fantastisk julet, og er sikker på den smager ligeså fantastisk.....!


-Og så var der ellers mad, masser af dejlig og go´ snak, babyhygge og en tid der bare fløj afsted... Nogen spiste ærtemos og andre Kajkager (....gæt selv hvem der fik hvad.... )Og der blev broderet en lille bitte smule mens drengene legede eller sov....Og der var plads til en gåtur i provinsen, i lidt regnvejr og rusk... ned til den lokale genbrugs og lidt rundt i byen....

-Og jeg kan mærke, at jeg stadig er helt glad i maven over det dejlige besøg.. Tænk at jeg var så modig at møde blogdamer i virkeligheden (ja jeg ved godt, du måske ik synes det er så modigt og du sikkert har mødt maaaange, men JEG synes at det var en lille bitte smule grænseoverskridende... !), og så var det bare så fint... Jeg kunne godt mærke det med, at man starter på et lidt andet level, fordi man på forhånd "kender" hinanden lidt fra bloggen, lagene er allerede skrællet en smule.. og det gør det egentligt bare endnu dejligere og hyggeligere.. Og der er et eller andet over blogdamer, måske er det at vi mødes i ET land på tværs af geografi, og med en høj grad af samme fælles interesser og sprog? Her i blogland gør det ikke så meget om man kommer fra provinsen langt ude, eller om man til dagligt færdes i storbyens pulserende larm... Og så er det lidt fedt engang imellem at kunne få lov at bytte tingene lidt ud og mødes i virkeligheden på tværs både her og der (med de kulturchok det medfører!) ....... Jeg synes det var helt fantastisk at snakken kunne gå fra formiddag til aftensmadstid non stop.... Nå ja og så er der jo det at blogladies i virkeligheden er de eneste der forstår det med altid at have kameraet over skulderen og forevige selv de mindste ting i detaljer.....! Vi "ser" bare på en anden måde tror jeg...

Det har været en dejlig oplevelse for mig at få, og har nok "sat" sig mere end jeg lige havde tænkt, på den rigtigt gode måde altså.....!
Nu glæder jeg mig så allerede til næste oplevelse, men den må jeg hellere vente med at afsløre, hvis nu den forkerte som skal overraskes læser med...!

34 kommentarer:

Christina sagde ...

Det lyder så hyggeligt. Og så fantastisk hvad man kan få ud af at blogge. Jeg har selv hygget med to blogpiger i weekenden - hvor var det hygggeligt og inspirerende. Og selvom man aldrig har mødt dem - så føler man jo man kender dem:-)
God weekend hos jer.

Mie sagde ...

Kan godt forstå dine før-følelser, sådan har jeg det også. Det må være lidt sådan det også er at net-date bare med venner. Men det er lidt sjovt som det alligevel bare føles "naturligt" fordi man har et fælles udgangspunkt fra Bloglandet.

bare WUNDERBAR sagde ...

Christina-
Det lyder simpelthen også hyggeligt.. Jeg har egentligt ik rigtigt haft mod på det før.. nok lidt noget pjat, men det var virkeligt bare rigtigt hyggeligt.. Vi kom faktisk også til at snakke om at du heller ikke boede særligt langt væk.. Hvem mon du har hygget med? :)
Og ja det er det med at man føler man kender dem, og det var da egentligt lidt en sjov aha ting for mig, selvom jeg måske også havde tænkt at det nok ville være sådan.. :)
Også god week hos dig..

bare WUNDERBAR sagde ...

Mie-
Lige nøjagtigt..tror det er som at netdate med venner, selvom jeg aldrig har prøvet den slags dating, altså med kærester.. :)))Har du mon også mødtes med nogen, det kan jeg ik helt læse ud fra dit svar.. :)

Camille sagde ...

hvor ser det bare hyggeligt ud! (gid jeg var med, tænker jeg helt).

Det er nemlig sjovt som det er noget andet at møde folk, efter man har fulgt deres blog. Det er som om man kender hinanden uden overhovedet at gøre det.

by myr sagde ...

Hvor ser det bare utrolig hyggeligt ud...bare det var mig!! :-) For jeg kan til fulde følge din før-følelse af "nervøsitet" over om det nu kommer til at gå godt, går man nu også godt i spænd i virkeligheden...og det ser det jo virkelig ud til at I gjorde...

Og jeg må indrømme at jeg er lidt misundelig..jeg har aldrig mødtes med nogle blog-piger...endnu....så jeg håber, at der på et tidspunkt kunne samles en lille flok i nærheden af hvor jeg bor (Randers)...for så er jeg frisk - og lillebror med, når han engang kommer ud i verden!

Ha en skøn fredag...

Kh. Malene

bare WUNDERBAR sagde ...

Camille-
ja præcist, og man har måske et billede og stemmer det billede nu også overens med virkeligheden (altså det gjorde det i det her tilfælde!)... og så er det sjovt som du siger man kender hinanden men kender ikke hinanden... Det var virkeligt også en go dag.. Så mange er der heller ikke her omkring der sådan har helt de samme interesser som jeg selv har.. nogen er der selvfølgeligt, men det er altid rart at møde nogen som tænker mere ens.. Jeg bor på landet, men i virkeligheden har jeg nok lidt en storby pige gemt i mig.. det konflikter engang imellem en lille smule.. :)

By Myr-
Tror da egentligt der er en del omkring randers.. Både kristin (albert og vill) og Trine (groovy baby) kommer da vist derfra? Synes ihvertfald tit jeg støder på randers området herinde.. Og hopper man på toget er der jo i virkeligheden ik så langt omkring.. :)

Camsen sagde ...

Bliver da helt misundelig ;) Hvor ser det bare super hyggeligt ud, og skønne gaver!

bare WUNDERBAR sagde ...

Camsen-
Det var simpelthen så fornemt med de gaver, jeg blev da helt vildt glad for dem, de var både flotte og personlige.. Det er helt sikkert noget jeg vil gøre igen altså mødes, men nok stadig med lidt bankende hjerte inden man møder nye, men sådan skal det være med lidt spændthed.. :)

SiriR sagde ...

Hvor lyder det bare hyggelig!!
Og ja, det er da vildt spænende at møde blogladies i virkeligheden!

Jeg var så hældig at møde disse to til Blogpicnic i Århus i sommers, og kan nemt forstå at I havde en hyggelig dag:)

Anonym sagde ...

Så hyggelig! Hva var vel hverdagen uten gode venner, barnelatter, godt handarbeid, trilletur og en og annen fin gave :)En perfekt dag!
Ha en fortsatt fin dag :)

Marit

bare WUNDERBAR sagde ...

Siri-
Ja det fortalte de, det var da vildt frisk at I var sådan et par stykker fra norge også.. det var da et sjovt tilfælde... :))

Nitt skip-
Lige nøjagtigt, det er den slags som giver energi og en perfekt dag ja... :))

Darling L sagde ...

Det lyder og ser bare så hyggeligt ud! Men jeg kan helt klart godt forstå sommerfuglene i maven inden, sådan havde jeg det også inden mit første møde med en masse blogdamer. Også jeg blev positivt overrasket - for det var bare så hyggeligt og fint at mødes!
Faktisk glæder jeg mig nu til snart at skulle mødes med en lille flok igen :-)
Kh Louise

Kaspara sagde ...

Hei på en solfylt fredag!
Så kjempeartig det var å lese om ditt første bloggtreff og se bilder derfra! Det så jo ut som dere hadde det superfint sammen. Jeg har truffet rundt 10 bloggedamer og det har alltid vært kjekt og aldri trykkende eller en pinlig affære. Som du nevner kjenner man jo hverandre litt fra før og noen lag er skrelt av som du så fint sier det.
Ha en nydelig helg og takk for hyggelig lesing!
Klem fra kaspara

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
Det glæder jeg mig også til.. ;)
Jeg tror måske altid man vil have de sommerfugle, men de er jo også med til at gøre det hele lidt ekstra spændende.. Jeg har jo aldrig været med til de blogtræf, men måske man sku overveje det alligevel.. :)

Kaspara-
Jamen du har jo helt ret, det er jo sådan det er, tror mere det er tanken inden.. Og man ved jo også godt at dem som man skal mødes med har et billede af en selv ud fra bloggen, og er det så mon det samme som virkeligheden.. :)
SOlfyldt fredag nordpå, men ik helt så solfyldt her.. Har I mon sne også?... :)
go week...

Julia Hausfrau sagde ...

Tusind tak for en dejlig dag! Det var meget spændende at møde dig i virkeligheden, og heldigvis en positiv oplevelse. Tænk hvis du havde været helt, helt anderledes end jeg lige troede. Det var du ikke, tværtimod ;) Vi ses snart igen! Og dejligt du blev glad for gaverne. Glæder mig til at se hvornår der flytter nye Sonny Angels ind ;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Julia-
Heldigvis var du også som jeg tænkte, så det VAR hende Julia vintage frauen som kom.. Og ja vi ses snart.. jeg arb på højtryk for at finde kageruller osv.. ;)
OG der flytter helt sikkert flere ind, det er jeg sikker på.. ville bare ønske man kunne få dem i en fysisk butik heromkring, det er altså ik helt det samme at finde dem ved et klik på nettet.. :)

Mirjam sagde ...

Hvor ser det bare fantastisk hyggeligt ud :)

Kan godt lide dine tanker om det, som knytter os herinde sammen. Jeg har også kun haft gode oplevelser med folk fra blogland.

Kh. Mirjam

Garsdal sagde ...

Nøj en skøn dag, hvor ser det bare skønt ud - det hele.
Vil i øvrigt lige takke for dine meget inspirerende julekalenderindlæg. Jeg er total meget i underskud med at få skrevet kommentarer til folk for tiden, men sluger alle dine tips råt:-)

Kristin sagde ...

Hej Rakel!

Det lyder til at have været en helt fantastik vidundelig dag. Suk!
Kan rigtig godt følge følelsen af nervøsitet over at skulle mødes sådan uden for skærmen.. Har fortrudt mange gange at jeg ikke deltog i det træf Julia arrangerede.
Selv har jeg kun mødt Janet fra Maagaards midtliv - til et lagersalg, så det blev kun til en hurtig snak.
Skønne gaver de bragte dig de to ladies!

Ha en dejlig weekend

Kh

Annchen sagde ...

Det lyder og ser da bare rigtig hyggeligt ud!:)
Skønt når virkeligheden lever op til forventningerne og sådan et møde falder positivt ud..;) Kan huske mit bankende hjerte til blogtræf i Silkeborg - sådan skal det nok bare være;)
Forresten så har Karen ret at de gule fugle er fra Minimega - købt som postkort.. Tror desværre ikke de har dem mere på hjemmesien..
Nyd aftenen..
KH Anne - som også er verliebt i Sonnyangels.. Herhjemme har jeg fået 4 styk sneget ind;)

Malene sagde ...

Det ser bare noget så hyggeligt ud...er da lidt misundelig (altså på den gode måde)...det er bare noget specielt at hænge ud med folk, som brænder for det samme som én selv. Ærgrer mig lidt over, at jeg bor så langt fra jer alle, men var da heldig at møde en flok til blogpicnic. Havde det som dig - synes også det var lidt grænseoverskridende, men det var virkelig fedt at få sat ansigt og stemme på de forskellige. Synes helt sikkert du skal tage med næste gang:) Nu har du jo taget første skridt...

bare WUNDERBAR sagde ...

Mirjam-
kunne egentligt også godt li at udtænke dem hvis du forstår.. altså det at reflektere lidt over hvad det egentligt er det handler om og hvorfor man gør som man gør og føler som man føler.. :)

Frøken garsdal-
Hvor godt du følger med.. kender godt det med at være i kommentar underskud, det er jeg alt for ofte.. til gengæld forsøger jeg altid at svare tilbage her.. :)

Kristin-
Ja har faktisk også selv fortrudt det engang imellem.. Det lyder som om de havde en rigtigt hyggelig dag der.. og det er jo det med at man mødes ud fra samme interesser og udfra samme fællesskab, det gør det nok bare lidt anderledes.. :)

Annchen-
Så har du jo flere i din samling end jeg har i min... Ha ha.. men bare vent, jeg er sikker på at jeg finder flere der må indenfor døren.. var slet ik klar over at de var så søde..
Kan godt forstå du havde hjertebanken til blogtræffet, det tror jeg også jeg vil have hvis jeg engang sku til et.. :) Og øv med papiret, det er virkeligt sødt, især i det lille udsnit i kassen..

Malene-
Man skulle jo næsten tro at alle bloggere på en el anden vis boede tæt på nogen andre bloggere.. men hvem ved en dag er et blogtræf måske ikke på 30 damer, men på 100 damer.. :)) Det kunne da være skægt.. DET ville være noget af et træf.. Jeg kan godt forestille mig det er en anden måde når man har sat ansigt på og næste gang man lukker ind på de forskellige blogs føler man nok man kender dem en lille smule mere... :)

Unknown sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Christina sagde ...

Hejsa;)
Jeg er næsten lige trådt ind i denne forundelige og fantastiske blogverden. Jeg kastede mig også hovedkuls ud at møde en blogger IRL,og det var fantastisk berigende at idéudveksle. Følte mig lidt høj da jeg tog hjem. Tænkte på hvor heldig jeg var jeg ved en tilfældighed havde fundet den kreative blogverden. Det er så utroligt hvor meget inspiration man kan suge til sig dagligt! For mig står blogland for noget unikt, hvor imødekommenhed og engagement gennemsyrer de fleste indlæg.

Belinda sagde ...

Nej hvor ser det bare rigtig hyggeligt ud :)
Og sikke begavet du blev - dygtige kvinder og mand ;)
Fandt i noget godt i genbrugsen?

Unknown sagde ...

Ejjjj hvor ser det bare ud til og ha været en super dejlig dag.
Og kan bestemt godt følge dig, det er ski da STOR og møde andre blogpiger :)

Er ihvertfald næsten ikke misundelig :)

::Moia sagde ...

Jeg har netopp oppdaget bloggen din, og jeg synes den er bare helt fantastisk, me love:)

Jeg har en aldri så liten give away på bloggen, så titt innom hvis du ønsker, og god helg:)

Mie sagde ...

Ja, jeg har mødtes en gang med Helle/En fugl i hånden, så det er ikke så rig på den erfaring jeg er heller.

bare WUNDERBAR sagde ...

Natanja-
Det har vi virkeligt også, så kan godt forstå hvis du er en lille bitte smule misundelig.. :)

Christina-
Så modigt, sådan bare lige.. :)) Og det er jo netop det med at vi alle sammen mødes med den samme interesse som fællesnævner, og det er det der gør de så fantastisk... :)

Bella-
Den var faktisk lidt tom igår.. fandt dog en bog, noget broderi garn på gamle papspoler og en ramme.. julia og mejse fandt også lidt, men det var lidt tyndt.. :)
Og ja det var bare helt vildt fornemme gaver, jeg ved da ik hvad de lige havde tænkt.. :) heldigvis havde jeg lavet en lille stofbunke til hver med en sløjfe om, så jeg havde en lille bitte smule den anden vej, selvom det jo slet ik var det samme.. :)
Glæder mig til næste blogdate.. ;)


Moia-
Tusinde tak for de fine ord.. jeg kigger ind.. ;)

Mie-
Så har du da haft den oplevelse med... :)))

Hvorfor f..... skal det være så svært? sagde ...

Hej. Jeg vil bare lige sige, at jeg synes, at det er et supergodt initiativ du har taget, til at ses med de andre blogpiger og deres børn. Min egen datter, som er enlig (selvvalgt) mor til en lille dreng på knapt 6 måneder har også via nettet fået kontakt til 2 andre piger, som også er alene med deres børn. De mødtes allerede da de endnu var gravide. Ved, at de har megen glæde og gavn af hinanden. Ja, internettet og blogland har givet mange nye muligheder her i livet. Hav en god weekend.

Marolle sagde ...

ihhh jeg ville ønske jeg boede tættere på jer :) det ser bare så hyggeligt ud.

Unknown sagde ...

Tusind tak for en skøn dag! Det er jo altid en fornøjelse at komme hjem til jeres lille oase :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Jette-
Det er rigtigt.. det er igen det med at man mødes ud fra lidt andre forudsætninger og præmisser, hvor lagene er skrællet lidt og hvor man sættes sammen udefra samme omstændigheder elller interesser.. :)

Marolle-
Ja men så er der så mange andre bloggere på sjælland og fyn, JEg ville ønske jeg boede tættere på.. Det er så ulempen ved at mødes på tværs over geografi.. :)

Mejse-
Selv tusinde mange tak.. du kom jo også lidt hjem.. ;)) Du glemte ande klipsen.. den får du en anden gang ..(ha ha .. anden gang.. fangede du den?!...) ;)