torsdag den 4. november 2010

Pakkekalender #4


Vi har altså været der før i en børneudgave, men den dekorerede tændstikæske kommer vi altså ik udenom.. Her er den så i en voksenudgave....

Jeg har brugt en mellemstor tændstikæske, fint papir, lim, tusch og et klistermærke...

Tændstikæsken er fint pyntet, og når tændstikkerne er brugt op tømmer man bare en ny over i æsken... Man kan jo også bruge stof, hæklede små blomster, plasticblomster og lime det på med varm lim..

Jeg er selv vildt glad for vores... Kan godt li at den ligger fremme, så jeg altid har "pæn" ild ved hånden når brændeovn og lys skal tændes... Og så elsker jeg simpelthen duften af tændstikker.... Og især op til jul...!

18 kommentarer:

Anne sagde ...

Det minder mig om i folkeskolen. Da lavede jeg en stor tændstikæske med et broderi af en lilla engel på. Med guldtråd og det hele. Det var en julegave til forældrene.
Tak for genopfriskelsen :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Anne-
Ja det er rigtigt.. syns også af og til man finder de broderede på loppemarkeder, de er også ret fine og nostalgiske og hvis man har lidt mere tid, så er det da oplagt.. :))

Anne sagde ...

Haha -
pæn ild!
Det er bare et udtryk jeg må ta' til mig.
Men gad vide, hvor tit jeg mon kan bruge det :-)

Jeg kan huske, at jeg engang for tæt på 1oo år siden, lavede nogle flotte æsker med glasur på.
Det var i min 60'er børnehave, og så vidt jeg husker, så var det almindeligt glasur af flormelis med lidt plakatfarve i.
Vi lavede flotte mønstre på æskerne og så blev de lakeret.

Måske skulle jeg fifle lidt med det.
Lidt pæn ild kan man jo altid bruge...

bare WUNDERBAR sagde ...

Anne-
Jamen alt kan jo laves pænt ik altså.. :))
Kunne det godt holde mon så det glasur værk, når bare det blev lakeret? Jeg mener det blev ikke sådan dårligt og muggent på et tidspunkt.. el måske sukkeren gjorde at det ik gjorde det... ?:)
Og ps- Jeg er ik kommet til teen stadiet endnu, og det lyder som om I trods alt er bedre til at nyde det end jeg ville være lige pt... Dog kan 4 årig pige godt nærme sig et pre teen stadie åbenbart!.. måske det så småt begynder så tidligt for at ruste forældrene... ? :)

Lise sagde ...

Jeg følger spændt med i din pakkekalender, da jeg selv er ved at lave en gør-det-selv udgave som din. Men jeg er ikke oppe på alle 24 pakker endnu, så jeg kigger hver dag om du kommer med en ide som min kaldender også skal indeholde....

bare WUNDERBAR sagde ...

Lise-
Jeg håber også jeg kommer med en du kan bruge.. er selv lidt spændt på om jeg kan leve op til min venindes kalender.. hun er bare rigtigt dygtig til alt håndarbejde og sjove påfund.. :)) Hvad skal du mon ha i din indtil videre? :)

Malene sagde ...

Det er nemlig en rigtig fin idé. Har også lavet nogen til gaveæsker, når smykker og lign. skal gives væk, og så kan modtageren jo fylde den op med tændstikker bagefter...Det er rart med noget smukt at se på, og det er utroligt, hvor lidt der skal til for at bidrage til lidt ekstra glæde i hverdagen:)

bare WUNDERBAR sagde ...

Malene-
Nå ja go ide, i princippet kunne man jo bare beklæde hele æsken og bruge den til små ting.. det ville ungerne helt sikekrt også synes var sjov.. måske en tandæske når man taber tænder.. ? :)

Malene sagde ...

Ej ja, go idé. Det ville de da helt sikkert elske. Jeg beklædte de 3 af siderne, så man stadig kunne bruge den til at tænde med, men til børneleg kan hele æsken jo sagtens beklædes...

Camilla sagde ...

HVor er den fin - tror den kan indgå i mine bazar projekter...Skal lige have kreeret 3-5 forskellige produkter til julebazaren på ungernes skole - så der kan tjenes lidt penge til skolen.

Tak for dine altid inspirerende indlæg - Camilla

Darling L sagde ...

Fin det er den altså :-)

Signed by Jean sagde ...

Så fint.. tror min piger på 5+6 år ville elske at lave noget i den stil til bedsterne.. super julegaveide'.. tak ;O)

Vh Jean

Mette Houg sagde ...

hej Rakel
Jeg ved godt at jeg har skrevet det før, men nu skriver jeg det igen!... Udgiv en bog - med alle dine skønne ting!!!...jeg ville elske at have den stående hjemme i min reol:0)
God aften til dig,
fra Mette

Marolle sagde ...

sød ide, kunne være jeg skulle pynte min tændstiksæske også

Bournonville sagde ...

åh den er fin,Man tænker nok ikke altid over at de små ting også kan give smil på læben.
sådan en må jeg ha lavet mig :)

ha en dejlig aften.

Kh sara

Katharina sagde ...

Ahmen, sikke en fed føljeton. HVER dag sidder jeg og venter på at du publiserer nye ideer. Tak for lækker inspiration.
- Katharina

bare WUNDERBAR sagde ...

ALtså tusinde tak tak tak for alle kommentarerne.. godt jeg har ideerne klar og lavet på forhånd, ellers var jeg nok blevet lidt presset.. :) Håber I kan bruge lidt af dem ihvertfald... :))
Rigtigt go aften til jer alle sammen... :)

Anita L Hansen sagde ...

Ej det er bare en virkelig god ide. Man kan jo egentlig bruge alle slags æsker så har man også lidt spændende til indpakning. Tak for tippet