onsdag den 8. december 2010

....når musikken spiller....


Det det der med at få musikken til at spille, at få koret til at lyde godt og behageligt, så flest muligt har lyst til at spille med og lytte, det er faktisk ik altid lige nemt!... Igår fandt jeg melodien sammen med en rigtigt dejlig dame, og pludseligt så jeg mig selv med sovende arm og en halv mærkelig hørelse på det ene øre... en konsekvens af at snakke i tlf i næsten 3 timer....! Men jeg nød det, at få udvidet horisonten, at finde fælles fodslaw, at blive inspireret! og ikke mindst at opdage at også andre kan få glæde af lige netop vores snak...
Den dejlige dame skriver også om musikken lige her....

18 kommentarer:

Julia Hausfrau sagde ...

Jeg er bare så glad for, at der er plads til alle vores forskellige sangstemmer :) Og når man så kan få de falske (ej at forstå som de forkerte!) tunet ind, er det endnu bedre!

bare WUNDERBAR sagde ...

julia..
jeg ved ikk om de falske er tunet ind, men de stemmer som egentligt var ret gode også hver for sig på hver deres kanal har fundet ud af at køre på samme kanal efter at have fundet ud af hvorfor der altid var små knas på begge kanaler.. forståes? ;)

Og julesne... Skynd dig at spørg Marie, hun tager som sædvanligt æren for den slags.. ;)

Iben sagde ...

Ja jeg fatter som sædvanlig ikke en klaphat (: De dårlige toner i blogland er ganske gået min næse forbi og det lyder lidt som om, at det er én af de ting, der er gode at gå glip af. Nå men hvadend disharmonien har måttet skydes er det da bare skønt at det hele er endt i en happy ending, så alle føler de kan få lov til at være netop den de er og blogge om det hjertet vil og ikke det konventionerne og forventningerne foreskriver.
Du og jeg ved jo godt, hvor nemt man kan gå frygtelig galt af hinanden og blive vred og såret over ting der dybest set bare bunder i dårlig kommunikation og manglende anerkendelse af hinandens måde at gøre tingene på.
Jeg er ihvertfald rigtig glad for at vi i sin tid fik sat ord på tankerne og åbnet op for et bekendtskab som allerede har været super inspirerende og givende for mig. Så tak for at du er sådan en person der siger til og fra og er god til at lytte til andres synspunkt. Det er da netop grundlaget for den gode musik (:

God Onsdag og kram fra Iben

Unknown sagde ...

Dejligt at I fandt melodien :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Kære Iben...
tusinde tak for din søde kommentar, den blev jeg helt vildt glad for, netop fordi du er en af dem jeg har stor beundring for¨, både for din måde at være på, men også for alt det du kan og er dygtig til.. jeg elsker nye indlæg fra dig, og er rigtigt glad for at jeg fik dig med på blogvognen.. vi har stadig et "rigtigt" møde (altså bortset fra lidt tøjhandel ik) til gode, men det satser vi på kommer ik.. jeg tror det vil være rigtigt dejligt.. :)
Og ja det ER virkeligt dejligt når man finder fælles grundlag at arbejde ud fra, og når man kan bruge hinanden til noget positivt istedet for noget negativt... :)
Hav en rigtigt dejlig dag Iben..
Kram..

Mejse-
Dejligt ja.. :)
En krammer skal du også have.. håber vi ses snart, måske i julen... :)

Westmose sagde ...

Ja dejligt at høre I fandt melodien sammen efter "bare" 3 timers snak :-) Det er spændende læsning både her og hos den anden dejlige dame - lidt gådeagtigt. Jeg havde bare ikke regnet ud, at det var dig og den anden dame der skulle finde melodien sammen - men hvad ved bønder om agurkesalat :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Mette-
ja bare 3 timer ik.. hverdagskost.. ;))) nej helt ærligt, det er rigtigt rart.. jeg vidste heller ik så meget om agurkesalat før, men det gør jeg nu.. ;)
Og ja jo gådeagtigt, for dem som ik er involveret, men for de som er tror jeg ik det kan skrives meget tydeligere.. og faktisk havde vi nærmest vist heller ik selv regnet ud at vi skulle el kunne finde melodien, men det gjorde vi... :) og heldigvis lader det til at også flere andre har glæde af den melodi, fordi der også har været lidt knas på deres kanal... :)

Anne sagde ...

hepper på harmoni!

bare WUNDERBAR sagde ...

Yes.. det gør vi også.... ;)))

Cristine sagde ...

Jeg syns det er så bare wunderbart!
Hurra hurra og kom glad og syng med. Hvor er det skønno!
Kram herfra

Mia Meyland sagde ...

Haii:)

Jeg har beundret din blog længe og er virkelig imponeret hvordan du har sat det hele op. Især den måde du har sat menubaren op, og ville virkelig gerne vide hvordan du har båret dig ad:) Håber du vil være mig behjælpelig:)

Onkel Anne sagde ...

Åh manner hvad er nu gået min næse forbi. Jeg er mega nysgerrig og plejer at snuse en god historie op, men den her er åbenbart ikke for min snushanenæse!
Jeg er da bare glad for, at I har ro på, og åbenbart fået talt jer ind på samme toneskala.

bare WUNDERBAR sagde ...

Cristine-
Jeg elsker også når du synger.. ;)

Mia pigen-
Jeg er også glad for min opsætning, men jeg vil sende dig videre til Marie/Marolle.. Der er et link i venstre side hvor du kan klikke dig ind til hende... :)

Onkel Anne-
Der er ik det store drama i det.. ;) ik andet end at det er rart at finde ud af hvor meget potentiale der er i at man kan arbejde sammen, i stedet for ved siden af hinanden.. :)

Mia Meyland sagde ...

Mange tak for hjælpen:)

bare WUNDERBAR sagde ...

Det var så lidt, selvom det jo ik er mig der kan hjælpe.. men marie hun er dygtig.. :)

Mia Meyland sagde ...

Jeg vil prøve at spørge hende og hun vil hjælpe mig:) Er ret ny i det her.. Men synes der er rigtig hyggelig herinde.. Og som sagt du er en stor inspiration:)

bare WUNDERBAR sagde ...

Tak Mia, det var sødt sagt.. er glad for at du kan finde inspiration her... :)

Lis Rylander Karlsson sagde ...

Bedre sent end aldrig, ikk? vi skriver jo nærmest mere på sms og mail end i kommentarer lige nu, Rakel, men HOLD NU OP, hvor var det bare godt vi fik alle de grønne stinkende frø ud af vores verden og skubbet tilbage til Den Falske Gartner, der prøvede at så giftige planter imellem os. Og SÅ er det vist også snart slut med alle de metaforer tror jeg, hahahha:))

Ha en dejlig dag!

KRAM
Lis