torsdag den 20. januar 2011

Blogdamer i Boligliv....Jeg har simpelthen bare glædet mig til at hente det nyeste nummer af Boligliv og læse om blogdamernes ideer.. Synes det er helt fantastisk fedt, at der er så mange fine sider med blogdamer og deres bedste tips... Og der er vildt mange gode ideer og flotte billeder, både hos Creagenda, Frøken Garsdals Lykke, Hunch, Smilerynker og Carlas Cafe... Og jeg synes virkeligt at det er rigtigt fantastisk at omverdenen ser alt det fine som vi blogdamer har at byde på...

Og så opdager jeg, at jeg også selv har lidt med der på side 50... Det er da mig der har lavet den nålepude... Altså kun den øverste vel og mærke, den som er syet i det lyseblå blomstrede stof, (som jeg var så heldig at få en del af af min bedstemor), og har fået en applikeret ugle, som jeg egentligt i første omgang tegnede, fordi jeg skulle bruge den til pynt på nogle kasser...
Det er da lidt sjovt og pudsigt at uglepuden nu hænger der i bladet, men fint det er det da....

(fotoet er lidt grovkornet og uklart fordi jeg har taget et billede direkte fra bladet og forstørret det op...)

25 kommentarer:

Unknown sagde ...

ej det må jeg heller få fingerne i, det vil jeg da gerne kigge med på :)

ReVinyl sagde ...

Takk for tips! Jeg skal ut og kjpe det nyeste Boligliv. Tar vell kanskje litt tid før det er i butikkene i Norge.

Helt enig at blogdamer indkludert deg selv, er flotte kreative damer som kommer med masse tips og inspirasjon til overdenen og oss andre. Takk! Klæm SIw

Sine K-J sagde ...

Hm, er det kommet i posten idag, eller er det i løssalg ?? Har kigget forgæves i posten...øv

Maiken sagde ...

Da bladet dumpede ind af min brevsprække i går hyggede jeg mig også "i selskab med" de dygtige blog ladies. Det var rigtig hyggeligt at se "kendte ansigter" og det er blevet nogle rigtig fine artikler.

I øvrigt, så skylder jeg dig noget credit. For laaang tid siden så jeg den fine ugle-nålepude som jeg lavede min egen version af, bare i klare farver. Jeg huskede ikke hvor den kom fra, og i hvilket led jeg så at sige havde set den, så jeg kunne ikke linke. Men det vil jeg rette op på! Den er nemlig så fin... :o)

Malene sagde ...

Det var også det første jeg gav mig til at læse om, da bladet dumpede ind af døren i går. Virkelig fine billeder og gode ideer. Og fint du også lige er lidt med i form af nålepuden, selvom din blog i mine øjne fortjener et flere siders indlæg i bladet:)

Unknown sagde ...

Det er lidt sejt faktisk, at de kære damer er med i bladet.. jeg er også helt stolt på deres vegne... :-)Kram fra C

Anonym sagde ...

Enig! Jeg lavede selv et lign. indlæg igår, for jeg synes det er så sejt, at omverdenen får øjnene op for de dygtige blogdamer!

Hmm, ved ikke helt hvad jeg skal mene om at din uglepude dukkede op på billedet... Med en "tvilling". Dårlige minder dukker frem. Håber det er mere uskyldigt, end jeg umiddelbart forestiller mig.

Vibeke sagde ...

Det skal jeg da også ned og have. Ih hvor spændende.

Anonym sagde ...

Hehe. Dejligt at opdage sin egen nålepude i Boligliv, men lidt sært. Har du en idé om, hvordan den er endt der?
Lone

Fie sagde ...

Jeg synes også det er nogle fantastiske artikler-og blogdamer:-)

by myr sagde ...

Helt enig! Jeg syns også det var super sjovt at læse dette eksemplar af BoligLiv - man syns jo næsten at man kender nogle af pigerne der er med deri:-)

Kh. Malene

sannepkunst sagde ...

Neeej skræk og ve... har glemt at det er idag det udkommer, kaster mig fluks ud i bilen og henter. Tak for og minde mig på det. Glæder mig til at se de gode ideer fra jer fantastiske blogdamer og tak for en inspirende blog.

Kristin sagde ...

Dejligt at der er lidt fra din hånd i bladet, har lige skyndt mig at svinge omkring Shell på vejen hjem fra arbejde. Må da nyde BoligLiv i aften.

Go aften

Unknown sagde ...

Du er også med :-)

Oline Art sagde ...

Jeg har også købt bladet og glæder mig enormt meget til at læse det - Især omkring de dygtige blogdamer:-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Jeg synes virkeligt at det er en rigtigt fin og farverig reportage.. elsker når noget er sammensat af mange små dele og gode billeder.. :)
Bladet er kommet i butikkerne idag, så det skulle være lige til at suse ned og købe.. :)

Min nålepude er med i bladet, fordi jeg i sin tid syede den og gav den videre til pågældende blogger i en blogleg... nålepuden der hænger under har jeg ikke noget med at gøre, den kommer fra hendes hånd efterfølgende...
men lidt specielt at se noget man har lavet i bladet, når man ikke lige havde regnet med det...

Kristina sagde ...

Du har da glemt at nævne en af bloggerne, har du ikk??? ;)....

He, he...

frk.regnbue sagde ...

Synes også det er en god artikel. Havde tænkt meget på hvem der mon kom med i bladet, da jeg så det sidste måned. Og egentlig gættede jeg på at du var en af dem. Du har en fantastisk blog:-) KH Christina.

bare WUNDERBAR sagde ...

Kristina-
jo men den blog var lukket, så derfor ku der jo så ikke komme et link afsted jo... :))

Frk.regnbue-
Egentligt havde jeg også sagt ja tak til at være med i en reportage, men det var omkring det tidspunkt hvor jeg fik taget mine billeder og jeg lukkede min anden blog ned, og lige skulle tænke mig rigtigt meget over hvor meget jeg havde lyst til at være på, så derfor blev det ikke til noget.. :) Tak for rosen.. :)

Kaspara sagde ...

Heisan!
Gleder meg veldig til å få Boligliv i hus! Det er alltid gøy å se "kjente" fjes i interiørbladene.
Og den nåleputen du har sydd er virkelig så fin!
Ha en fin senkveld!
Klem fra Kaspara

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej kaspara-
det kan jeg godt forstå, nu er det jo også forårsnummeret, og det er dejligt... og du har helt ret, det er ret sjovt og fint at få sat ansigt på flere af bloggerne... :) men i Norge har I bloggere jo været med længe, det er først for nyligt at det har vundet mere indpas i DK, og det synes jeg da er rigtigt fantastisk.. :)

Anonym sagde ...

SÅ inspirerende å lese om bloggdamene i BoligLiv - masse kreative damer der ute :) Og så morsomt å finne sitt eget verk i bladet, sånn helt overraskende:)


Marit

bare WUNDERBAR sagde ...

Marit-
ja det var rigtigt overraskende kan du tro... :)

Og ja det er lidt sjovt at se alle blogdamerne på billede, og sådan proff billeder fra deres hjem.. :)

Lena sagde ...

Fin reportage, lækkert lay-out, men du manglede altså Rakel!! Hvis de havde fulgt lidt med, kunne de snildt have skiftet dig ind istedet for bloggen, som jo nu er lukket....Rigtig god weekend! :o)

bare WUNDERBAR sagde ...

Lena-
Reportagen blev lavet allerede i sommers, så det er ikke så nemt bare hurtigt at lave om på den slags, sikkert derfor den bare er røget i trykken alligvel.. på det tidspunkt hvor de blev lavet, var jeg lidt i tænkeboks omkring min blog, og havde lige lukket fruens, så afskrev mig lidt den mulighed.. :) Men jeg synes det er fantastisk at se så mange af de andre i.. :)