lørdag den 19. marts 2011

Voksdug og stof....Jeg har været på en af de årlige STof & Stil udflugter... Noget der som oftest sker, når en eller anden i familien mangler voksdug, og derfor lokker andre med... Denne gang var det min mor, der syntes at hun og andre manglede og hold op så mange meter vi fik købt...

Jeg har købt den fineste orange ternede voksdug til vores stuebord og jeg er SÅ glad for den... Tænkte på vej hjem at den måske alligevel ikke ville matche og måske lige var lidt for orange, men da jeg først kom hjem og fik den lagt på, så var den så fin og forårs/påske agtig, og rolig og nostalgisk på en dejlig måde... og så matcher den morgenmaden ret godt...!

Vi købte også en lille smule hjerte voksdug, perfekt til en storepiges kontor bord, den blev hun glad for... Hjerte dugen har jeg klipset på, så den sidder helt fast...

En lille smule stof kom også med hjem, selvom det nok ikke er det, jeg trænger mest.. Den lyserøde tænker jeg skal blive til puder til vores sofa... Synes den er super fin og sommerlig....

Vi må vist snart derned igen.. Både fordi der var mere stof, jeg gerne ville have, men også fordi jeg har en tanke om at vores træhavebord, som efterhånden er ved at være godt brugt skal have klipset en voksdug på, når vi igen skal på terassen... Jeg elsker at man kan købe dem billigt, så børnene og de voksne kan bruge dem, og man kan tillade sig at skifte dem ud når en ny sæson begynder.....

17 kommentarer:

Anne sagde ...

Wow, den er bare skøn den orange dug, og ja den bringer foråret langt ind i stuen!!!
God ide med hjertedugen :)

Rigtig god weekend
Kh

Kreativista i Boligrum sagde ...

UHMMM dejlige forårsbilleder.

Er så heldig at Stof og Stil ligger 5 km. fra mit hjem. De har rigtig fine sager til få penge :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Anne-
ja det gør den faktisk, selvom jeg ikke lige umiddelbart faldt for den da jeg lige først så den.. men det var den der endte med at komme med hjem, og den er virkeligt fin.. :)
Rigtigt go week til dig også..
Det lader til at blive forår.. :)

Kreativista-
Ja så er man heldig..! Vi skal køre ca 50 min for at komme dertil, så der er da lidt vej.. Det er både godt og skidt, for normalt vis køber jeg så stort ind når jeg er der, og så er det jo en dyr fornøjelse at tage på udflugt dertil.. :)

Unknown sagde ...

Hvor ser det lækkert ud!
Får hel lyst til at købe voksduge:-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Losarinas mor-
Det er vel det der med at man så forholdsvist nemt, hurtigt og billigt kan lave en helt masse om synsmæssigt ved bare at smække en ny voksdug på.. :) Jeg elsker at få en ny for hver årstid.. Og så holder de ligesom så længe de kan, og så er det en ny igen.. :)
Det er jo også snart påske og jeg trænger til at pynte lidt op.. men først må der desværre ryddes op.. :))
Hav en dejlig solskinsdag.. :)

by myr sagde ...

Det er da nogle skønne skønne sager du fik købt....er helt pjattet med den orange dug og så syns jeg det lyserøde du vil bruge til puder er yyyyyndigt:-) Men da mit hjem består af 3/4 hankøn slipper jeg nok ik afsted med at lave puder i sådan noget stof - desværre!

(Mon jeg sku insistere på at have et mor-hjørne i stuen hvor alt bare må være blomstret og lyserødt??? :-)

Ha en dejlig lørdag...

Kh. Malene

PS: Har sagt det før, men siger det lige igen...du tager bare de mest fantastiske fotografier, de stråler og lyser af liv og lys:-)

MetteSofie sagde ...

Skøn dug og dejlige stemningsbilleder! Her skinner solen også.. Nu kan man rigtig mærke at det er forår :)

Katrine Neontråden sagde ...

Ja- jeg er også helt vild med den orange :) Og så står den jo bare skønt sammen med blomsterne!
Jeg har også fået de gule blomster indendørs i øjeblikket. Påskeliljerne kan jeg bare ikke stå for, når man er ude at handle, og de bare ligger der og kigger på én lige ved indgangen :)

mette sagde ...

skønne sager - dejlige billeder.

Darling L sagde ...

Vidunderlige billeder Rakel, som altid.
Jeg har også kigget på de ternede duge hos Stof&Stil - de er SÅ fine!
Og lækkert stof også - man bliver bare glad af at få nye sager hjem :-)
Og rösti æggebægere, herlige! Jeg har selv lige købt fire nye i den fineste lyseblå farve, 20 kr. for to i min lokale Inspiration! Det kunne jeg ikke gå forbi :-)

Line sagde ...

Elsker den orange ternede. Men får lidt ondt af mig selv... for jeg kørte forbi stof og stil idag, men lillepigen sov på bagsædet, så jeg kunne ikke stoppe og shoppe. Det værste er at vi så meget mangler en voksdug til vores spisebord og at den orange ville gøre det SÅ godt. Jeg må vist hellere finde en veninde der er med på en shopper snart :-)

Henny sagde ...

Altid dejligt at få nye stoffer. Og jeg skal vist også snart derned igen. Ødelægde min flotte pink.prikkede dug den anden dag, så jeg må ned og have en erstatning. Og godt at dugstoffet er billigt. Så gør det ikke nær så meget.

Maiken sagde ...

Skønne farver. Tankerne flyver straks hen mod forår, sommer og sol!
Jeg har også S&S lige om hjørnet, og har været der hele to gange i den her uge. Der er virkelig mange fristelser, og den største bedrift består i virkeligheden af ikke at indkøbe til hylden fordi idéerne bobler frem, men tiden ikke er til at realisere dem. Det lyserøde stof kiggede jeg også langt efter men kunne ikke beslutte mig for baggrundsfarven (lyserød, rød eller turkis), så jeg har ikke fået købt det - endnu. ;)

lise sagde ...

flotte billeder. erantis er så søde

Fjordlykke sagde ...

Herlige bilder! Nå fikk jeg veldig lyst til å ta en tur innom Stoff og stil! Voksduk er så fint og praktisk:)

Ha en deilig søndag!

bare WUNDERBAR sagde ...

by myr-
Altså nu har min mand jo bestemt hvor anlægget og højtalerene skal stå, så må det vist også være ok, at jeg syr en blomstret pude.. ;)) Helt ærlgit, så synes han faktisk at det er vældigt hyggeligt og afslappet.. :)
Tak for fotoros.. ;))

Ugler i posen-
Ja virkeligt, det er fantastisk og man bliver simpelthen i så dejligt humør.. :)

Blomsterpigen-
Ja og lige nu, koster de jo nærmest bare ingenting.. Idag koster 5 bundter 10 kr. hos vores købmand.. :)

Mette-
Ja og tak.. ;)

Louise-
Måske man skulle en smut i inspiration.. :) Mangler flere farver, har kun rød og orange, og det ville altså se pænt ud med lidt andre farver imellem.. :)
Havde faktisk ikke set de ternede duge før, synes bare at nu havde jeg prøvet de prikkede så mange gange.. :)

Line-
Åh ja, det kender jeg godt.. og så fik man lige overbevist sig selv om at man ikke behøvede at handle den, og så blev man lige mindet om det her og ønsker sig den så endnu mere endnu.. :)

henny-
Lige nøjagtigt.. med børn er der bare alt for hurtigt, tusch, karrysalat, makrel og den slags på, og selvom man tørrer hurtigt af, kan det altså oftest ses alligevel.. :)

Maiken-
jeg ved ikke, jeg kunne bedst li den lyserøde, synes det var den som var mindst tung, hvis det giver mening.. :) Tænk sig at ha sådan en biks lige om hjørnet.. men måske man så ikke ville handle helt så meget.. nu syns jeg jo jeg bør købe hele butikken når jeg er dernede.. :)

Lise-
tusinde tak.. Fin blog du har også.. ;)

Fjordlykke-
er den stof og stil i har nordpå, mon magen til den hernede? Der er altid fine sager at komme efterm, og elsker at de ofte skifter i sortiment og efter årstider.. :)

Frk Hald sagde ...

Syper fin brødkurv. Hvor er den fra?

Mia