søndag den 12. juni 2011

Anne Black og pæoner...

Igår var vi inde i en af mine absolut yndlingsbutikker i Viborg, vi skulle købe greb til det store indbyggede skab som manden er ved at bygge i vores baggang... Vi havde allerede besluttet at købe Anne Blacks greb i forskellige mønstre... Det blev de aller største, de matcher alle de greb vi har på badeværelset, dog er de i den mindste udgave...
Med hjem kom også det fine lille fad fra Anne Blacks black is blue kollektion, og jeg er helt vildt glad for den... Synes den er så fin, både til pynt og servering, og prisen på 150 kr. var også helt helt iorden....

Pæonen, den skulle med, for jeg har plukket den i min have... Og den er helt enormt stor og dufter simpelthen så fantastisk... Lige netop den her slags pæon er min yndlingsblomst, og det var også den, der var det gennemgående tema til vores bryllup sidste år... Lidt nostalgisk blir man vel, når de nu står her i mine vaser igen....

34 kommentarer:

Kreativista i Boligrum sagde ...

Dejlige billeder. Jeg glæder mig til at se det indbyggede skab med de fine greb :-)

Anonym sagde ...

Det skulle vel aldrig være Tine Lund, du har været i? Skøn butik med et imponerende udvalg lækkert præsenteret på meget få m2. Jeg har også selv Anne Black fadet og knuselsker det, det er så fint!

Anonym sagde ...

Har lige fundet din blog for et par dage siden, og må bare sig. Hold nu op en fantastisk stil og kreativitet du besider. Nu kigger jeg med hver eneste dag for at se hvad nyt du har fundet på...

Jeg er ikke helt med i denne her blog verden endnu, så ved ik helt hvordan man kommer til at følge en blog.... Men jeg lærer det nok.

Fik bare lyst til at fortælle dig hvor super flot jeg sys du bor og hvor er det bare nogle fine ting du kreerer.

mange hilsener

Louise

bare WUNDERBAR sagde ...

Kreativista-
Jeg glæder mig også til at se det færdige skab. ;) Skal nok vise et par billeder når vi kommer så langt.. :)

Ida-
jo det er det da.. :) Yndlings yndlings.. Det er en gammel arbejdskollega som har overtaget butikken nu, og der er bare så meget fint at det er en af must butikkerne når jeg er afsted.. :) Hvis du klikker på ordet yndlingsbutikkerne så kommer du også ind til deres hjemmeside.. .)

Louise-
Super mange gange tak for den søde besked.. den er jeg både glad for og stolt over.. Egentligt blogger jeg mest for min egen skyld, for altid at huske på det smukke og fine, men at andre har lyst at følge med, det ser jeg da som en stor ære.. :)
Du kan gå ind og oprette en google konto, altså en gmail, og på den måde kan du følge alle blogs, ved at trykke ind under fast følger, men pas på, man bliver hurtigt afhængig... ;)
Endnu engang tak, og en rigtigt go dag.. :)

Anonym sagde ...

jeg er igang med at prøve og finde ud af det.... Får man så en mail når man fx får svar fra dig eller andre bloggere??

For det er da ik til at hitte ud af hvis man gerne vil kommentere på en masse billeder :-9

Forresten, de fine picnic tallerkener du ikke kunne finde link til, den kan købes her
www.oline-art.dk så jeg måtte lige investere i et par pakker igår :-)

Også en super god dag til dig.

KH louise

Louise sagde ...

Har måske fundet ud af det nu, derfor lige en lille test hilsen :-)

Tror da jeg må lave mig en blog. :-)

trinesoehest sagde ...

Smuk blomst og skønne Anne Black!! Det ser ud til at være en dejlig butik, din yndlingsbutik :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
Der kan du bare se, man finder lidt ud af det hen af vejen når man prøver sig frem.. jeg er stadig ik helt go i det tekniske, men lærer hele tiden nyt.. Lad mig endeligt vide hvis der kommer en blog fra dig.. :) Og dejligt med tallerkenerne, de er vildt gode til pengene.. De bliver lidt matte af at komme i opvaskeren men for mig gør det ik så meget.. :)

Trine-
Det er en rigtigt lille og hyggelig butik med virkeligt lækre mærker og varer.. Kunne købe det hele, hvis ik det var for økonomien.. ;)

Kristin sagde ...

Åh ja pæoner er vidunderlige. Vi har en del i haven - elsker dem! Desværre slog regnen dem ned forleden.

Louise sagde ...

Jeg lovede jo lige at gi lyd hvis jeg oprettede en blog :-) Og den er så hermed sat i sving.

her er link til den

http://mortilmernee.blogspot.com/2011/06/na-sa-kom-tiden-vidst-til-mig.html

kram

hyggetroldeogbulderbasser sagde ...

Tina Lund er klart også én af mine favorit-butikker i Viborg og jeg kunne også købe det hele hvis pengene var til det :)
Smukke smukke greb I har valgt og fantastisk lille fad - dén serie er bare SÅ fin!!!
TAK for din søde besked inde hos mig, den varmer :)
Kram Tina

Pia sagde ...

Anne Black laver så smukt noget porcelæn. Jeg må vist også snart forbi en butik med hendes ting.
God søndag til dig.
Pia

Malene sagde ...

Pæonen er og bliver min yndlingsblomst, og fadet er ligeså smukt.

Hege Synøve Kolstad Evensen sagde ...

Vakkert!fackli

Unknown sagde ...

Helt klart også min yndlingsbutik, har også lige været derinde sidst jeg var i Viborg. jeg købte Halbek vase og de samme gule greb som dig, tror nu de skal byttes til en anden farve, der passer lidt bedre ind der hvor de skal bruges. Smuk Pæon kan godt forstå du bliver nostalgisk. De der valmue frø, du skal vente til frøstanden ser lidt tør og vissen ud, så er de klar og det er jeg også :-)

Unknown sagde ...

Mente Helbak vase :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Kristin-
Jeg var også nervøs for mine, men de klarede det, jeg tror det er fordi de står lidt i ly for drivhuset.. Jeg har to forskellige slags, den på billedet og en der er en lille tand mørkere.. :)

Louise-
fantastisk stil, der skal jeg nok følge med og inspireres.. Tak for dit link, er spændt på at se alt det som kommer.. :)

Tina-
Jeg kunne også købe mig fattig derinde, og det er så sjældent jeg køber noget i det hele taget.. penge altså, hvis bare man havde så rigeligt.. .)

Junopigen-
Det kan man aldrig få nok af (hvis du spør mig altså, ik spør min mand!!).. Go aften til dig også.. :)

Malene-
Sådan har jeg det også, og da vi sku giftes VILLE jeg bare have dem.. Der var pæoner i både min og min datters buketter, på alle bordene, og så havde jeg lavet de længste blomsterranker af silkepapir, som fuldstændigt lignede pæoner, som hang rundt langs panelerne.. det var så fint.. .)

Hege-
Præcist, vakkert.. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Jeannett-
Halbak-Helbak/ Potato-potato... ;)
Jeg opdagede faktisk først da vi kom hjem at de helfarvede greb er lidt mindre og ik helt så brede udad som de andre store.. satser på at man ikke ser det når først de er kommet op.. :)
Der er så meget fint keramik derinde at man har lyst til det hele.. Kan også meget godt li Tromborg sagerne selvom det jo er i en lidt anden boldgade.. :)
Havde godt nok tænkt at frøstandende nok var for friske endnu, men når de er klar må du rigtigt gerne få.. :) Jeg byttede lidt med annette idag, fordi jeg har været ved at udvide og rydde op i et bed.. Mørk og lyslilla akalejer for en løvefod og en el anden fin sart staudeblomst, som ingen af os kendte navnet på.. det er ret fint når man bytter.. (hvis altså ingen af bytterne har dræbersnegle that is..!) :)

Malene sagde ...

Åh et smukt fad, en smuk blomst og nogen smukke greb. Jeg kunne ogsa købe mig fattig i den slags...lyder spændende med projektet i gangen:)

Louise sagde ...

Nu er jeg nødt til lige at skrive til dig her igen.... For jeg har forsøgt og forsøgt at besvare dine søde beskeder inde på min blog.... Men nej... Det vil den bare ikke... Hvordan hulen gør man. Den skriver jeg skal vælge en konti og besvare fra,... og vælger jeg min googlekonto så starter den bare forfra igen og igen.. øv hvor træls... Nu var jeg lige så klar på at komme igang.....

SKal os lige ha fundet ud af det med billederne...

Kram igen

bare WUNDERBAR sagde ...

Malene-
Vi elsker smukke ting gør vi, punktum! :)
Skabet i baggangen har været undervejs sindsygt længe.. Vi havde fået et bud på et indbygget skab fra samme firma som leverede vores køkken og det ville kome til at ligge i nærheden af 10000 kr.. Istedet har manden selv været igang og har bygget skab fra gulv til loft, rigtigt fint, og vi har vel sammenlagt købt for 600 kr nu, så det ku bare så godt betale sig.. :)

Louise-
Ved der har været lidt bøvl med blogger og kommentarer rundt omkring.. har ik selv oplevet det, men har hørt en del som har, måske er det det, og det går selv iorden igen? Rigtigt rigtigt træls, når man er helt klar til at lege med, og så gider skidtet ik som man selv gider.. Kender det kun alt for godt!
Fine fine billeder hos dig.. :)

Unknown sagde ...

Dræbersnegle åh ja, glemmer dem nogle gange, vi har heldigvis ikke nogle endnu.

Louise sagde ...

ja det er møg træls... Det kører bare her på din blog i hvert fald.

ang. det med billeder kan jeg heller ikke lige se hvor jeg skal vælge større billeder.... Det må uddybes :-)

Håber det andet kommer til at køre, ellers går jeg da hurtig død i det....

Men tak for komplimenten, havde sådan glædet mig til at komme op at køre"""

Malene sagde ...

Præcis! Hold da op en besparelse ved gør-det-selv konceptet. Og selvom det tager en del tid, kan man jo så glæde sig dét mere over det efterfølgende:)

Libbie sagde ...

Må tilslutte mig og sige at jeg også glæder mig til at se skabet...

Karina sagde ...

Hejsa.
Længe siden jeg har smidt en hilsen :) Men følger troligt med hvergang du har nyt. Er stadig vildt med din blog og at følge med.
Hvor er det altså et flot fad, må da straks tilføje nohget fra AB til ønskelisten.
Lyder spændende med byg-selv skab.

Og kan i den grad nikke genkendende til det du skrev den anden dag da din store pige var på tur. Sofia har jo siden hun var 1½ været på camping med sin farfar + kone, ikke mere end et par dage af gangen, men det er den samme følelse jeg får hvergang jeg vinker farvel til hende, selv om vi har gjort det i nogle år nu :D

Rigtig god sommer.

Knus Karina

Unknown sagde ...

Så flotte bilder!

Marie sagde ...

vildt flot fad og greb! det fad må vidst på ønskesedlen ;)
Og den bonderose, har jeg også i haven :)

Sequence sagde ...

Åh, jeg har også gået og luret lidt på de knopper, men jeg har ikke lige nogle skabe at sætte dem på.

Måske bliver jeg bare nødt til at anskaffe en kommode eller lignende bare for at få knopperne ind i mit hjem :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Jeanett-
Dræbersnegle har vi heldigvis ingen af endnu, men jeg er ret omhyggelig med at tjekke andre folks, his jeg skal have fra dem.. fx får jeg desværre aldrig fra min bedste, som har livligt besøg af de små bæster.. :)

Louise-
Kan se at det kører nu, og med hjælp fra Tina har du fået styr på flere ting.. fantastisk.. :)

Malene-
præcist og der er da også en tilfredsstilellse ved serlv at have lavet det.. :)

Binemor-
Jeg vil også gerne tilslutte mig, jeg glæder mig nemlig også til at se det færdigt.. ;)

Karina-
Tusinde tak for din søde kommentar.. dejligt at du stadig læser med.. Tror de fleste mødre har det lidt sådan når de skal slippe ungerne lidt.. Det er altså lidt en prøvelse, men ligeså fantastisk når de kommer godt og styrket hjem.. :) Rigtigt go sommer til dig og dine også. :)

Mrs Hardy-
tusinde tak for din kommentar.. dejligt med nye ansigter på bloggen.. :)

Marolle-
Ja hvis jeg har den så har du den også, eller også er det omvendt.. ret fantastisk egentligt.. har du prøvet de lilla salvie stauder? Dem er jeg SÅ glad for.. Kan lige prøve at tage et billede af dem en dag.. de summer simpelthen konstant af humlebier.. :)

Sequence-
Du kan jo faktisk også sætte dem i væggen som knager fx, det ser ret fint ud.. I butikken leverer de forskelligt gevind og skruer med alt efter om det er til skabsgreb el knager.. :)

unikarina sagde ...

Jeg må vist en tur ind til Viborg efter arbejde. Nu har jeg arbejdet i Viborg i 5 måneder uden at kigge derind, men jeg kan se, at der er skønne fristelser at gå efter...

bare WUNDERBAR sagde ...

unikarina-
nej hvor sjovt er du også her fra området.. :)?
Jamen hvis du skal derind så må du også gå ned i Continental, det er også en rigtigt lækker butik.. Lidt anden boldgade med House doctor, Rice, Maileg, Rie Elise, PiP Studio og den slags, de to butikker, altså Continental og Tine Lund er gode på hver deres måde.. :) Og overfor Continental ligger Kjærsgårds Bolighus og de har også mange fine designer møbler og småsager.. :)

Maiken sagde ...

God god smag med Black, Liebe og lyserøde pæoner. Har så ofte kigget på fadet, men aldrig fået det købt. Synes bare det plejer at koste mere?

Marian N. Larsen sagde ...

Ork så fine billeder!