lørdag den 4. juni 2011

Sommeraften...


Noget af det allerbedste ved sommeren det er at vi igen impulsivt mødes hos vores gode venner i haven... Så spiser vi sammen, ungerne leger i badebassin, damerne sysler, og de små piger gør også..! Så sidder vi i solen og så lidt i skyggen, og alt der skal foregå er dejlig snak, go´mad og hygge...
Igår mødtes vi først i vores have, og senere i vennernes have... Alle billederne her er fra en helt igennem hyggelig aften... I vennernes have er man tilpas... Her er et hyggeligt legehus, kreative indslag i form af morens hæklede sager og farens træsager, der er lysthus og køkkenhave, små tegninger med kridt på fliserne, masser af loppefund, glade unger og liv... DET er sommer...!

18 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hvor ser det heeelt fantastisk ud, præcis ligesådan hygge også er for mig - rigtig gode venner, udeliv, et sted hvor man kan være sig selv, og alligevel er HØJT elsket, sysler, børn der render rundt om en og glemmer tid og sted...,., PRAGTFULDT, det er meget misundelsesværdigt, hvis du spørger mig.

Godt der endnu er en dejlig weekend i sigte, som kan bruges med familie og gode venner :o)

Heebaz sagde ...

Det ser helt igennem helt fantastisk dejligt ud! Skønne billeder - og rigtig sommerstemning :o)

Fru Schou sagde ...

WAUW nogle smukke billeder:-) Sommer er det bedste...

Marie-Louise sagde ...

Åh, hvor er det bare sommerligt at se på. Må-ud-og-nyde-sommeren ;-)

Loppe-shoppe sagde ...

Åh, det var nøjagtig sådan en aften jeg drømte om i går - på arbejdet...
Det er meget fint!

Marianne sagde ...

Ja, det er sommer. Rigtig gode stemningsbilleder :)

vidunderlige univers sagde ...

Dejlige morgen billeder.. jeg må vist hellere selv ud i samfundet lige nu og se gennem mit kamera.. Sødt legehus... er vild med dine ting..:0)

Mia sagde ...

Uha et fint legehus..det ville jeg gerne se flere billeder af (indefra) det må da være stort, når der sådan er plads til hems derinde.
Lyder hyggeligt med sådan en dag.
KH Mia

Barbros lille atelier sagde ...

Så hyggelig! Her får man skikkelig sommerstemning:-)

Fie sagde ...

Det er bare så lækkert med sommer og al den glæde den bringer med sig... Vi er også på vej til nogle venner hvor der skal hygges mv.... :-) God dag!

Frk. Ranke sagde ...

Hold nu K... det ser hyggeligt ud, er især vild med det hæklede cykelsæde. (hvem der bare kunne hækle!
Elsker sommer i haven, legende børn og voksne snak.

Louise

Pernille sagde ...

Jeg elsker også sommer, og den måde man er sammen på om sommeren :) Billederne ser bare rigtig lækre ud, specielt legehuset. Det er jeg helt tosset med!
Du må have en dejlig solskinsdag!
MVH Pernille - pescno.blogspot.com

Anonym sagde ...

Ej et fint legehus!

Line sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud. Og kan kun give dig ret. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Demselv-
Det ER misundelsesværdigt, og det er virkeligt en af de aftener hvor man føler sig priviligeret og taknemmelig, og det er rart indimellem.. :)

Heebaz-
Præcis!.. Du tager nu også selv ret fantastiske billeder.. Nyder at kigge indenom.. :)

Fru Schou-
Så fandt jeg ind til din blog også.. ville sætte den på min blogroll, men den driller.. så snart den dur, så ryger du derind.. dejlig blog.. :)

Marie-Louise-
Ja sjovt nok så skal man indimellem tage sig sammen til at komme ud og nyde den og være i den, men er man først ude er man ikke til at slæbe ind igen.. :)

Loppe-shoppe-
Åh ja på arbejdet... håber du har fri til at nyde vejret idag.. :)

by Marianne-
Det er bare så fantastisk dejligt.. ovenpå sådan halv sløjt vejr igennem længere tid.. sjovt som vejret bliver fantastisk hver gang der dukker en ferie op.. :)

vidunderlige univers-
Der er nemlig noget over at se verden gennem linsen indimellem.. Man tuner lige ind og ser skarpt på de små ting man måske ellers ville lade passere.. :)

Mia-
Det er faktisk sådan et skur fra Silvan.. Så er det blevet malet og der er blevet skåret ud og sat et brugt vindue ind i bagvæggen.. Og så er der bygget nærmest en lille køjeseng helt oppe under loftet.. Det er ikke så specielt stort, men det er rigtigt fint.. Jeg er sikker på at hvis jeg får lov at vise mere frem, så vil hun ha ryddet op først.. ;)

Barbros-
Absolut, nu har sommeren endelig indfundet sig.. :)

Fie-
Det lyder som en rigtigt go dag.. idag er vi bare hjemme og tager det helt stille og roligt.. manden bygger et skab i gangen, og ungerne sover og leger, så er der ro, og det er også rart indimellem.. :)

Louise-
DET elsker jeg også.. Og du har helt ret, cykelsædet er SÅ sødt.. og så i miniature model på en lille pigecykel.. :) Jeg har kun prøvet at hækle et en gang, men mon ikke jeg skal have prøvet det igen.. :)

Pernille-
tak for din kommentar.. Dejlig blog du har også.. jeg elsker at finde ind til nye, så tak for det.. :))
Rigtigt dejlig solskinsdag til dig også.. :)

Eske Eske-
Jeg er også lidt misundelig.. vi har et rigtigt fint legehus herhjemme som manden selv har bygget, men det er bare ikke malet indvendigt og det ville jeg virkeligt ønske at det var.. Helt hvidt gerne, men lige nu er der råt træ, og det vil simpelthen tage for lang tid, det kan jeg ikke lige overskue.. :)

Line-
Det var virkeligt også hyggeligt.. så er man tanket lidt op i energi depoterne igen.. :)

Maiken sagde ...

Åh, hvor ser det skønt og stemningsfuldt ud... Det er da sommer når det er bedst.

E.R.R.Y sagde ...

Härliga bilder! Det virkade cyketlsadelfodralet var ju bara så sött!!

Ida sagde ...

Stilig hekla trekk til sykkelsetet! Er kanskje ikkje på kjekt om det har regna mens sykkelen står ute, men det var innmari fint. :)