onsdag den 6. juli 2011

Heldig...Jeg er rigtigt rigtigt taknemmelig for at have et par af verdens bedste veninder... Igår var jeg på et lille visit hos den ene, og med mig hjem sendte hun den fine røde værkstedslampe.. Hun havde været så heldig at skaffe 4 stk., og den ene synes hun at jeg skulle have, fordi hun vidste at jeg var vild med dem...
Og da jeg så glad kom hjem med min røde lampe, stod der på min fortrappe en lille kurv med moreller og en lille fin buket sommerblomster.. De var fra min naboveninde... Det er altså utroligt, som den slags små hverdagsoverraskelser giver rigtigt meget glæde...!

18 kommentarer:

Mia sagde ...

Heldige dig, lige netop den lampe leder jeg efter til vores køkken..drømmer om at finde en mintgrøn eller blå..suk, den er så smuk.
Dejligt med gode veninder, man kan blive helt rørt, når de glæder en med noget helt uventet.
Ha en dejlig dag.
KH Mia

bare WUNDERBAR sagde ...

Mia-
Vi har den faktisk også i en mørkere blå i køkkenet.. Men man kan jo også købe dem fra ny af nu.. Jeg tror den røde her skal hænge i stuen i børnenes hjørne, men er ikke helt sikker.. :)
Og ja an bliver virkeligt glad helt ind, for de behøver jo ikke... :)
Dejlig dag til dig også.. :)

by myr sagde ...

Sikke nogle søde veninder du har Rakel...men jeg tænker, at det også siger rigtig meget om dig...at du er en person, som andre nyder at glæde:-) Og det er jo meget værd:-)

Lampen er SKØN, hvor ville jeg ønske at jeg havde sådan en:-)

Knus Malene

Line sagde ...

Misundelse over den fine værkstedslampe :) Og hvor er det skønt med sådan nogle veninder :)

Louise sagde ...

ej hvor nogle fede gaver... hvem der bare var så heldig :-9

Har selv to af de skønne lamper, og påtænker at hænge dem enten over køkkenbordet eller spisebordet.... Kan ikke blive enig med mig selv, derfor de ikke er oppe endnu. De er bare Så fede.

Maj♥ sagde ...

Dejlige veninder du har;)

Annchen sagde ...

Sikke en smuk lampe..! Suk den er lækker.. Har en af de nye i sort men drømmer også om en i en fin farve..:)
Og sikke dejlige veninder - så betænksomme - og ikke dårligt at ha' dem så tæt på.. De små gaver fra hjertet 'bare fordi' er da de bedste..;)
Nyd dagen..
Kh Anne

P sagde ...

Vad fin lampan är! Finns den att köpa i Köpenhamn? Så fint med så snälla väninnor! Ha en fin kväll!

Louise Hartmann sagde ...

Hvor ser det lækkert ud, med morellerne! Der er ikke noget bedre, end at veninderne tænker på én :) Dejlige gaver - især lampen! Ville ønske jeg havde pladsen til sådan en, desværre er alle "lampe pladserne" optaget.
Hvor ser det lækkert ud, med morellerne!

Venlig hilsen Louise

Libbie sagde ...

Jeg har én lidt mere firkantet hængende i udestuen. Den hang der da vi overtog huset og er ikke blevet flyttet endnu. Måske den skal hænges op istedet for den (grimme) lampe Emil smadrede forleden dag :)
Jeg ønsker mig en gammel ph med orange til mit spisebord :)
Tror faktisk der ligger én på loftet hos mine forældre...

HannasHörna sagde ...

Hej! Vilken härlig lampa. Snälla vänner du har...kram

Tina Buchhave sagde ...

Nej, sikke en fin lampe. Jeg tænker nu også lidt på, hvor du har rammen fra i baggrunden, altså den sorte. Leder lidt efter sådan nogle. Ringer forresten snart og fortæller om bebs og det hele:-)

Maiken sagde ...

Dejlige veninder og lækker lampe. Ville gerne være lige så heldig.:)

Frederikke & Sara... sagde ...

Ååårh, hvor den lampe bare bare for cool!

Louise Sloth sagde ...

Ej, hvor er de søde! Veninder er bare de bedste!!!! Den ser helt nymalet ud, lampen? Og den passer iøvrigt super til sådan en fin turkis farve, som kommoden har!

Anonym sagde ...

Tak for dit indlæg om dagens veninde oplevelser, det rørte mit hjerte og plantede smil på ansigtet mit, de der små ting er bare så rørende <3 dem må vi ikke glemme til os selv, til andre og til livet, der er altid en anledning til at påskønne noget...

Unknown sagde ...

Smuk lampe, jeg leder også efter nye lamper til køkkenet, men de er virkelige svære at finde. Hvad siger du til kres hygge onsdag, så kommer jeg forbi når jeg har afleveret Filippa.

bare WUNDERBAR sagde ...

tak for alle jeres søde kommentarer.. har lidt travlt i tiden så får ikk altid svaret tilbage til jer alle, men det er dejligt I har lyst til at sige hej og skrive med.. :)

Tina-
hvor hyggeligt.. Jamen rammen er faktisk en lopper nede fra genbrug, som jeg har pillet billedet ud af og så har carsten skåret sådan et stykke tykt hvidt karton til som paspartout.. det er faktisk den ramme som K eistrup billedet sidder i.. ;)
Ring ring,! Jeg vil elske at høre om det hele... :)))

Ævlebævle-
Det kan vi godt sige, det er en aftale.. hvis vejret er tild et kan vi sidde på terassen... Men ellers kan vi bare lige skrives ved om det nærmere.. :)