fredag den 29. juli 2011

Sommerferie ferie....


Et lille uddrag fra vores sommerferie ferie... Vi havde lejet et lille sommerhus ved Skæring strand lige nord for Århus, og bortset fra regn, en dreng med endnu en omgang mellemørebetændelse med skyhøj feber, en enkelt dag ufrivilligt helt hjemme pga hans sygdom, så var det vel i bund og grund en helt ok ferie...
Vi fik set dyrehaven i Marseliesborg skov hele 3 gange, fik is ved Ørnereden samme antal, og ikke mindst fik vi set Dronningens sommerresidens, Marseliesborg Slot, som især Storesøster var ganske betaget af... Hun går nu og funderer over hvordan man mon får et job der... Måske hvis man ser det i avisen??...
Alt i alt mest hygge uden de store udskejelser, men blot med mindre køre- og gåture, og i mere end en forstand en go´blanding af sol og regn...
Flere endags ture ferieoplevelser er det også blevet til, den slags dage er også ret gode...!

10 kommentarer:

Malene sagde ...

Det lyder nu også rigtig hyggeligt...bare det at komme lidt væk hjemmefra, ik?:) Her har den også stået på masser af endagsture og nyderi af det gode vejr, som omsider har indfundet sig:) Fortsat god ferie til jer!

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Sikke nogen dejlige billeder.
Det ser ud som om i alligevel har nydt ferien, trods sygdom og regn:-))

Knus Fra Susi

bare WUNDERBAR sagde ...

Malene-
Helt ærligt, så var de første tre dage ikke særligt sjove.. når de små er syge, så vil jeg helst bare være hjemme i vante omgivelser.. vi nåede både til vagtlægen på kommunehospitalet og til den lokale læge.. ja og så nåede vi jo at køre hjem tirsdag, hvorefter penicilinen virkede onsdag, og så kørte vi derned og tog de sidste to dage med.. Og den sidste del af ferien var go.. :)
Men ligesom dig, syns jeg faktisk også det er rigtigt hyggeligt med endagsture.. Men der er også noget ved at være ude så man kan komme til at længes hjem.. :)

Susi-
Ja det gjorde vi trods alt alligevel også til sidst.. :))
Regnen var egentligt hyggelig nok, så er det jo bare på med regntøjet el sidde inde og lave stille ting.. :)

Malene sagde ...

Ja, det kan jeg nu nok se ikke har været helt sjovt...dejligt I nåede at få de sidste par gode dage med så!:)

Malene sagde ...

Og ja...jeg holder nu også af at være væk i flere dage og nå at længes hjem, men når vi ikke lige har mulighed for det, er det nu meget rart med diverse endagsture:)

alex sagde ...

have a nice time & and a great holiday
greetings
alex

by myr sagde ...

Det lyder fuldstændig som vores ferie...vores børn har bare udset sig en uge hver til sygdom....først Oscar med skoldkopper hele uge 28 (hvor farmand også gik med skinne på benet pga. en brækket fodbold tå!!) og så har Victor skoldkopper nu og har haft det hele denne uge...heldigvis i bedring! Dog ingen sygdom i den ene uge hvor vi havde lejet en ferie hytte, men der regnede det til gengæld hver dag fra morgen til aften...(kald lige det her sommerferie een gang til!!:-) Nå men når enden er go er alting godt - dejligt at høre at I har haft en dejlig ferie, sygdommen til trods:-)
Knus Malene

bare WUNDERBAR sagde ...

Malene-
Jamen præcist da.. Vi har lidt feriedage tilbage endnu, så mon ikk vi kan nå lidt ture endnu.. ;)

Alex-
Thank you,I wish you the same.. ;)

By Myr-
Jamen er det ikke bare typisk.. helt ærligt.. af alle dage ikk.. Men man må bare få det bedste ud af det.. sådan er det åbenbart med små børn.. :).... Og mænd!... ;))

Louise sagde ...

jamen jamen, velkommen tilbage :-)

Du har været savnet her i blogverden.

Hvor ser det dejligt ud, bortset fra al det sygdom i har været ramt af, det var da trist. Ferietiden er så kort, så det føles uretfærdigt man lige skal rammes DER. Men godt han har det fint igen den lille mand.

Det ser super lækkert ud det sommerhus i har været i, er det bare ferieudlejning, eller familiehalløj???

Ha en dejlig dag

KH Louise

P sagde ...

Vilka härliga semesterbilder! Semestern verkar urskön och att arbeta hos drottningen det hade jag nog också kunnat tänka mig i den åldern.