torsdag den 11. august 2011

For meget eller for lidt....
Jeg hygger mig nu med at gå og lave lidt af hvert, men jeg kan også godt mærke, at jeg er ved at være lidt stress, for så meget har jeg jo heller ikke til det der lille kræmmermarked... Jeg har indtil videre 4 flagranker, 2 metaldåser, 5 små keramik krukker, 4 store keramikkrukker, 2 søde billeder til børneværelset, 6 frugtposer, 4 hæklede spænder, 3 syede spænder (efter DIY hos LaRaLil), 4 plastickurve med sløjfe, en enkelt tunika og et enkelt uglepapirs klip..
Det er jo på sin vis ingenting, og alligevel synes jeg, at jeg har haft travlt...
Jeg har hørt, at der til markedet kommer 25 stande, langt de fleste er folk fra byen der sælger ud af gammelt legetøj, børnetøj og den slags, så måske jeg falder helt udenfor...
Der er ligesom to muligheder... Enten har jeg lavet alt for lidt, eller jeg har lavet alt for meget... Og jeg går lidt og veksler mellem hvilken side jeg hælder til...

Dagens gode nyhed må være at de tunge regnvejrsskyer der hele ugen har stået på lørdagens vejrudsigt er blevet skiftet ud med en smilende sol...

27 kommentarer:

Unknown sagde ...

Sikke nogle fine ting, Rakel! Jeg kigger helt sikkert forbi :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Gør du.. Super duper.. Det vil jeg glæde mig til.. regner med at jeg står der mellem 9-13.. Er der ihvertfald kl 9.... :))

Dorte sagde ...

Hej Rakel.
Som altid fine sager. Kender godt følelsen af usikkerhed om det nu bliver hot or not... Svært. Jeg skal til kræmmermarked i vores by i slutningen af august.
Dorte :O)

Solsikke sagde ...

Jeg synes i hvert fald, at det er nogle superfine ting, som du har lavet.
God aften!
Kh Solsikke

bare WUNDERBAR sagde ...

Dorte-
Lige nøjagtigt, og min fornemmelse svinger hele tiden mellem det ene og det andet.. Men skidt, lige meget hvad har det været sjovt at få fyret lidt op under krea sagerne, og jeg skal stå i boden med min datter som sælger lidt brugte sager, så det bliver da hamrende hyggeligt lige meget hvad, og mon ikk vi trods alt omsætter så vi kan købe en lille slikpose el noget på vej hjem.. :)

Fru Thornholm sagde ...

Uha ja, den er svær... Er selv lidt usikker på det samme - skal med til noget lignende her i buen i starten af september. Skal sælge ud af gammelt legetøj og tøj, men tænker jeg også vil lave lidt af mit eget og tage med. -Men hvad vil folk mon købe? Er jo også lidt træls at gøre en hel masse ud af det, og så må jeg tage det hele med hjem igen... hmm.... :-))
Men det er nu nogle rigtig fine ting du har fået lavet!
Kh Stine

Signes Mor sagde ...

Jeg er selv ved at lave forskellige ting, som skal med på loppemarked engang i september - så er spændt på at høre hvordan det går med din bod.

P sagde ...

Så himla fina saker du har gjort. Keramikburkarna var superfina. Är de från Saga form? Lycka till och hoppas det blir fint väder!

Louise sagde ...

Husk nu mig hvis du har krukker til overs:-)

Linsens sagde ...

Jeg syntes det ser vildt lækkert ud, er sikker på at du får udsolgt;-)

Unknown sagde ...

det er nogle rigtig fine ting du har fået lavet! Jeg kender godt dit problem. Jeg regner med at skal på et par markeder i løbet af efteråret, og er i fuld gang med at oparbejde et lager af ting jeg kan sælge. Det er hyggeligt og lidt stressende! Et af de markeder jeg skal på, minder lidt om det du beskriver. Jeg tager derfor mine børns aflagte tøj med og får solgt ud i det, samtidig er det lidt en back up he he....

jeg har netop lavet et blog indlæg i dag, om lidt af det jeg skal have med på marked...

Vibeke sagde ...

Utrolig fine ting du har laget! Blir så glad av å se alle de fine tingene og de fine fargene :) Masse lykke til på marked! Hadde jeg kommet på markedet hadde jeg garantert handlet av deg :)

LeizyB sagde ...

Uanset hvad, så er det nogle fantastisk lækre ting, er sikker på at de bliver et hit :-) kh Lisbeth

Loppe-shoppe sagde ...

Tilpas!!!

Christina sagde ...

det er da helt perfekt, ikke for meget og ikke for lidt... hvis jeg kom forbi ville jeg da helt sikkert nuppe den der blå metalkasse og den store smørdåse...

Maiken sagde ...

Med fare for at gøre dig mere stresset, så vil jeg mene for lidt mere end for meget. For det er altså nogle fine ting og jeg er helt sikkert på at loppegæsterne nok også godt kan se charmen i dine kreationer.

Keramikæskerne er så fine, så løft endelig sløret for hvor du har dem fra. :)

Fargevandring sagde ...

Kjempefine ting i de gladeste farger! Dette blir bra:-)

Tina Dalbøge sagde ...

Fine ting. Håber dit sortiment dækker, - det ser under alle omstændigheder godt ud :-)

Elisa With Nielsen sagde ...

Ja, det kan være svært at vurderer. Til jul havde jeg en bod, og havde desværre fået lavet alt for meget, men så var der lidt værtindegaver :).

Jeg håber du får solgt rigtig godt i morgen og at I får jer en hyggelig dag. Godt det bliver sol, så kommer der altid flere mennesker:)

Louise sagde ...

Det er nogle rigtig fine ting du har lavet, og sikker på der nok skal blive solgt noget, og hey hvis du nu har lavet for meget gemmer du det da bare til det næste markede du skal på. Ha en dejlig dag.

vidunderlige univers sagde ...

Det er da nogle skønne sager.. Forstår din fustration.. held og lykke med markedet...:0)KH iben

by.bak - interior & lifestyle blog sagde ...

ja det er altså svære overvejelser, men jeg plejer at sige til mig selv, at jeg bare laver det, som jeg kan nå med god samvittighed overfor familie og job og uden at få stress. Hvor skal du på marked henne? :-)

Maria sagde ...

Jeg tror det er lige tilpas, det du har lavet. :-)
Rigtig god fornøjelse - og vi krydser stadig fingre for vejret. :-)

Kh Maria

frk.regnbue sagde ...

Hvis de fleste sælger ud af gammelt legetøj osv, tror jeg netop din bod bliver et hit. Hellere skille sig lidt ud med mere spændende ting:-) Kh Christina.

bare WUNDERBAR sagde ...

Tusinde tusinde tak for alle jeres søde tilkendegivelser... Hvis ikke jeg sælger noget, så kan jeg alligevel trøste mig lidt med at der er nogle damer fra blogland, som i det mindste syns at det er helt ok... :)) Det er da en meget rar tanke..
men vil nu også sige at lige meget hvad, så bliver det en sjov og hyggelig oplevelse.. jeg håber vi sælger lidt, mest fordi jeg synes det kunne være fint for storepigen at prøve at tage imod penge.. :)

Unknown sagde ...

Du kan jo altid sælge resten i din blog butik til alle os, der er vilde med det du laver :D

ann-helens hjem sagde ...

gøy å titte på alt det fine du lager!