søndag den 14. august 2011

Kræmmermarked...


SÅ fik vi endeligt kræmmermarkedet overstået... og misforstå mig nu ikke, det var ikke fordi det ikke var sjovt, men synes faktisk også, at det var en anelse hårdt... Ugen op til, hvor jeg havde brugt hvert ledigt minut på at lave forskellige sager, siddet oppe til langt ud på aftenen... Selve dagen, hvor jeg faktisk stod der fra kl. 9 til kl. 3... Jeg synes det var en lang dag.. MEN det var virkeligt også en sjov oplevelse, som jeg helt sikkert på et el andet tidspunkt vil gentage... Det var sjovt for både mig og store pigen.. Hun var virkeligt i sit es, og turede selv rundt i byen, når altså hun ikke lige hjalp med at sælge... ( og ja, hun fandt også ud af hvad det ville sige at købe!)

Jeg var afsted med 2 veninder.. dvs. vi havde hver vores bod, men vi stod i forlængelse af hinanden.. Den ene var Ævle bævle, som solgte hjemmelavede frugtposer (byttede også en fin en med et ugle billede..) og brugt børnetøj, og min anden veninde, som havde sine to ældste døtre med på samme alder som store pigen, havde simpelthen fået fat i den fineste popcornmaskine.. Den var rigtigt pyntet til lejligheden, og mange børn kom forbi.. Cool var den.. Hun solgte også brugt børnetøj og sko, og fine cupcakes, som hendes piger selv havde pyntet...

Alt i alt en rigtigt go´dag, med masser af solskin... og faktisk var der et helt ok salg taget i betragtning af at jeg stod i min egen lille by, jeg var ihvertfald tilfreds... Jeg skulle ihvertfald ikke have haft mindre sager med, hvis også boden skulle se bare lidt indbydende ud og der skulle være noget at vælge imellem...

Så synes jeg faktisk også, at det var meget sjovt, at det alligvel var lykkedes for hele 4 læsere her på bloggen at sjusse sig frem til i hvilken by jeg stod, og det var helt vildt hyggeligt at I kiggede forbi, Virkeligt!, og sjovt at få en snak med jer i virkeligheden... tusinde tak for det...!

Nu vil jeg puste ud, indtil jeg lige om  lidt skal til at klippe 350 cirkler til et større projekt på arbejdet... Pyhh...


39 kommentarer:

Anette sagde ...

Hej
Så flot en bod,med mange skønne ting og sager.
Kan godt forstå , hvis der var gang i salget :-))

God søndag til dig

Mange sommerhilsner Anette

Kine sagde ...

så mange fine ting! her var det mye jeg kunne kjøpt :)

Malene sagde ...

Det ser virkelig hyggeligt ud og sikke heldige I var med vejret også...dejligt at høre at salget også forløb tilfredsstillende. Din bod ser også meget indbydende ud!:)
Nu må du tage et velfortjent pusterum for det lyder nu også til at have været nok at se til op til kræmmermarkedet...

Unknown sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud :-)
Og I har sol- det ligner jo sommer i Danmark :-)

Frk. Munk sagde ...

Det blev da bare en fin stand og fine ting du fik med.... det ser hyggeligt ud! :-)

Go resten af søndagen

Kira Petersen sagde ...

Hej..

Kan se du har en lyserød og lyseblå dåse ting stående, blev de solgt?

God dag
Kira

Christina sagde ...

Det var vist godt jeg ikke kiggede forbi:-) Altså forstået at så kunne pengene blive i lommen.
Øv med din give-away. Jeg havde virkelig håbet, at jeg da lige havde lidt medvind i dag!!

Unknown sagde ...

det ser rigtig hyggeligt ud. Og ja det var da en god ide de fik med popcornmaskinen :D

Åh sådan en stand drømmer jeg også om, når jeg skal på marked i løbet af efterår/vinteren. Har haft mange af de samme ting med prikket dug og flagranker i tankerne. Det er altså max hygge!!!

Kreafabrikken sagde ...

I lige måde; det var hyggeligt at møde dig irl, og hvor lyste jeres bod bare op blandt de mere traditionelle markedsboder. Jeg selv har inderligt fortrudt, at jeg ikke slog til og købte et sæt af dine meget fine karamikkrukker, så hvis du skulle have nogle tilbage, er jeg MEGET interesseret!! Kh Louise

Hilde - Feien og Fjong sagde ...

åå så mykje fint du lagar i friske fine fargar! Kan tenka meg det ligg ein del arbeid bak ja og det er alltid godt når det er gjort. Om det er kjekt eller ikkje. Legg meg til som følgar på denna friske og fine bloggen :) Fin søndag til deg.

Fru Thornholm sagde ...

Dejlige billeder :-) Ser du til at i havde en dejlig dag - og skønt at du er tilfreds med salget og dagen selv også.
Kh Stine

Martes atelie` sagde ...

Fantastisk flott bod du hadde. "Synd" jeg bor i Norge. Flink du!!

KGaardsted sagde ...

Neeej, hvor ser det lækkert ud altså!! :) Der skulle man da helt sikkert have været!

bare WUNDERBAR sagde ...

Annette-
Tak for det.. :) Der var helt fint gang i salget taget i betragtning hvor det foregik.. :) Jeg var tilfreds, hvis bare min datter fik lov at prøve at sælge en ting, så det var dejligt at det gjorde hun.. :)

Kine-
Ærgerligt du boede for langt væk, for der var sikkert også meget jeg gerne ville have solgt dig.. ;)

Malene-
Det trænger jeg faktisk også lige til nu kan jeg mærke.. det første jeg gjorde lørdag aften (var alene hjemme med ungerne fordi manden var til løb) var at rydde hele hytten op, så man ku slappe af og nyde familien igen.. :)
Og vejret, ja hold op vi var heldige!

Losarinas mor-
Det VAR jo sommer i DK lige der.. og så blæste det op da vi sku hjem og idag føles det ikke længere som sommer, men skidt pyt med det.. :)

Frk Munk-
tak for det, og i lige måde, med go resten af søndagen, nu er der snart ikk mere tilbage af den.. :)

Kira-
Ja dem var jeg egentligt også lidt vild med.. Men desværre ja, de var nogen af de ting som blev solgt og jeg havde kun de to.. :)

Christina-
Jeg elsker også den vase, den er bare SÅ fin.. :) Og ja, du ku da egentligt godt være kommet, det havde da været slemt hyggeligt.. Mejse var der også en tur.. :) Det kunne være fint at ses en dag til krea.. :)

Mette Kathrine-
Sådan en har jeg egentligt også altid drømt om at prøve at lave, jeg vidste det bare ikke.. :)) Og ja popcorn maskinen var virkeligt et hit, og så var den bare så cool og oldschool og måden de lige havde pyntet den på gjorde lige det sidste.. :)

Hej Louise-
Jeg skal lige se.. Jeg har et par enkelte som jeg egentligt selv har beholdt, og har også fået en ekstra bestilling her bagefter.. men jeg skal nok lige tænke på dig og vende tilbage.. :) Der var ok slag i de krukker.. :)

Hilde-
Tusinde tak for din søde kommentar og hyggeligt at du har lyst til at læse med herinde, det er jeg glad for.. :)

Stine-
ja det synes jeg jeg var.. jeg syns det var hyggeligt.. tror lige to sek jeg sku overvinde at stå i min egen by, for en ting er blogland, en anden ting er virkeligheden, men det gik rigtigt godt.. :)

Martes-
Ellers havde du været hjertelig velkommen til at kigge forbi.. ;)

Camomilla sagde ...

Sikke en skøn bod du har stablet på benene :) Det ser simpelthen så flot og indbydende ud med alle de farver! Fine, fine sager! Kh Camilla

Libbie sagde ...

Åh jeg ville ha elsket at besøge din bod og kan gætte mig til den stress alle dine produktive ting må ha forvoldt dig :)

Rebekka sagde ...

Sikke nogle fede ting - elsker kræmmermarkeder, og alle de fine ting, man kan købe.

Unknown sagde ...

Det ser ud til at I har haft en rigtig hyggelig dag, det er ihvertfald nogle skønne billeder du har fået taget.

Og din bod ser simpelthen så lækker og indbydende ud, jeg tror da nok jeg havde købt en ting eller to hvis jeg var kommet forbi

Camilla Wedel Sivertsen sagde ...

Ser ud til at I havde en skøn dag!
Lyder spændende med dit projekt på arbejdet. Hvad handler det mon om?

Christina sagde ...

Ja det kunne være hyggeligt. Nu har jeg jo fri et helt år:-) (næsten)

Mia sagde ...

Uha, jeg tror det var godt jeg ikke var der, for jeg havde nok købt det hele :) Det var godt nok en fin bod med mange fine ting :)

Christina sagde ...

ach, jeg savner en gang imellem danmark :)

Louise sagde ...

Hej Rakel

Du lyder til at ha været ved at drukne i lidt for meget fritidsarbejde her på det sidste, håber du holder hovedet oven vande...

og rigtig fine ting, altså.... Ved ik om det er mig du har svaret her i indlægget, men ville jo bare høre om du havde lidt billeder og krukke til overs??? TÆnkte også på sættekassen, den ku passe fint over Merles seng, hun er nemlig rykket i storepige seng her i weekenden. Eller vi har trukket junoen ud, og nu er der lidt meget tomt væg over sengen.

Glæder mig til at høre fra dig

Dolls and Darlings sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud, og hvor var I da bare heldige med vejret!

by.bak - interior & lifestyle blog sagde ...

Ser altså drøn fint og hyggeligt ud og så er jeg glad for at høre, at du har solgt noget også - det er altid træls at stå uden at komme hjem med lettere baggage :-)

Malene sagde ...

Tillykke med debuten. Du var da kræmmer med stil, kan jeg se. Er du blevet bidt af det?

Anonym sagde ...

Sikke en fin stand i har haft, der er mange ting, som jeg kunne bruge:). Laver du evt de fine billeder på bestilling?

hajen1978@gmail.com

Differentia sagde ...

Sikken fin bod med en masse skønne ting. og dejligt at se solen, det er maange dage siden vi sidst har set den her på fyn.

mette b sagde ...

Sikke dejlige billeder fra kræmmermarkedet. Det ser så hyggeligt ud.
Du har virkelig lavet nogle skønne ting, og var jeg ikke i den anden ende af landet, var jeg kommet forbi :)
Klem

Anne sagde ...

Hvor ser din bod bare hyggelig og indbydende ud! Hvis jeg havde været på de kanter, havde jeg kigget forbi og sagt hej:)

Marie sagde ...

ihh altså hvor ser det bare hyggeligt ud! uhh jeg elsker sådan noget.

Michelle sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud, og du har taget nogle rigtig gode billeder :)

Anonym sagde ...

HejRakel.Min Blog driller lidt når jeg skal svare på kommentarer så du får lige besked herinde. Tak for de søde ord om min datter. Din pige er også skøn og sikken god stil :)
Du kan tro Emma er glad for Pippi huset - har stort set ikke leget med andet siden :) KH Tina

bare WUNDERBAR sagde ...

Tak for alle jeres søde kommentarer til min kræmmerbod.. om jeg er bidt af det.. måske.. det var sjovt ihvertfald, men jeg tænker også at det altså også var hårdt arbejde oveni alt det andet man nu har at se til.. Så nej det er nok ikke hver week jeg vil begive mig ud i det kræmmeri.. Men nu ser vi, engang igen, ja.. :)

Anonym sagde ...

Det var hyggeligt at møde dig! Glæder mig til at høre fra dig. Hilsen Anja

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Anja..
Tak og i lige måde, synes det var rigtigt fedt at der var enkelte bloglæsere der fandt vej på trods.. :)
Jeg har ikke glemt dig.. ;) Skal lige være færdig med mit projekt på arb i denne her uge, så skal jeg nok lige skrive til dig.. Har masser til drenge, så der sku være til en go pakke.. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Anja..
Tak og i lige måde, synes det var rigtigt fedt at der var enkelte bloglæsere der fandt vej på trods.. :)
Jeg har ikke glemt dig.. ;) Skal lige være færdig med mit projekt på arb i denne her uge, så skal jeg nok lige skrive til dig.. Har masser til drenge, så der sku være til en go pakke.. :)

Finurligheden sagde ...

Hvor ser det bare FEDT ud!
Har du flere af de der spænder tilbage? Dem, som ligner en blomst og har en knap i midten? Dem kunne jeg - og Karoline - virkeligt godt tænke mig at få fingrene i:D

Elizabeth sagde ...

Very nice.. hope you had a lot of fun that day.