lørdag den 27. august 2011

Lidt hurtigt lørdags knas...?



Jeg elsker, når jeg har nogle af mine hjemmebagte boller tilovers, som er ved at blive lidt tørre, så ved jeg nemlig nøjagtigt, hvad de skal bruges til...
Jeg skærer dem i tynde skiver, pensler dem med olie, drysser dem med blandings krydderi indeholdene oregano, timian, rosmarin og den slags grønne krydderier..  Så krydrer jeg dem med lidt groft salt og sætter dem i ovnen...
De får indtil de er knasende og gyldenbrune...

Når de er færdige serverer jeg dem sammen med citronbåde, et par dråber på hver skive gør dem sindsygt lækre... Bedre og sundere end chips og deslige...
Måske du også har lidt "gammelt" brød?

17 kommentarer:

Mette sagde ...

...ingen gammelt, hjemmebagt brød her. Det sidste blev brugt til en tomat-brød salat efter opskrift fra det nyeste Boligliv. Prøv det!

bare WUNDERBAR sagde ...

mette-
Det lyder også lækkert... Den må jeg lige prøve at spotte i bladet.. :) Prøv dem her næste gang du har lidt brød.. :)

Iben sagde ...

Mmmh mums hvor ser det lækkert ud og det skal jeg helt klart prøve for herhemme bages der mange boller og vi kan alle 4 stort set udelukkende lide at spise bollerne den dag de er bagt, så synes ofte det ender med vi smider alt for meget ud og det er så ærgerligt. Her er det mtadormixen der har vundet pladsen i lørdagshyggeskålen. på ingen måde sundt, men ikke så ringe endda trods alt (;

Malene sagde ...

Tak for tippet - det kom ret så belejligt eftersom lækkersulten lige nu er på sit højeste (vi har bare ingen søde sager hjemme) og jeg netop stod og overvejede at smidde en pose med et par halvtørre boller ud. Jeg går straks i gang:)

LeizyB sagde ...

Super god idé, de ser mega lækre ud - nu fortryder jeg meget, at jeg lige kværnede en skål snoller :o)

bare WUNDERBAR sagde ...

Iben-
Jeg skal nok tilstå at matadormix, æblekage og lignende også har været på bordet de sidste mange dage herhjemme.. Så måske jeg bare trænger til lidt gammelt brød nu.. ;)
Men det er en rigtigt go måde at få det brugt på, det smager rigtigt lækkert sådan, især med citronen til.. :)

Malene-
Hvor sjovt, og ganske perfekt.. Lad mig høre om du synes de er ligeså gode.. Nu har du sikkert ikk en citron, og den kan jeg nærmest ikk undvære til brødene, det gir dem virkeligt det sidste lækre.. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Leizys-
De er virkeligt gode syns jeg.. vi bruger dem også af og til som tilbehør til suppe eller til forretter som grillede tigerrejer, salater og den slags.. :)

DuodjiS sagde ...

oj...supert tips. Det skal jeg prøve i morgen den dag:-) takk for tips

trinesoehest sagde ...

Amme namme! God ide!

Mia sagde ...

Ser super lækkert ud ! Vi laver det ofte til hjemmelavet italiensk mad - smager himmelsk.

Må jeg spørge om tapetet i baggrunden har fået pink'e prikker? Ser super fint ud !

Smil fra Mia

Henny sagde ...

Ser lækker ud. Det kan være det slal afprøves.

Camomilla sagde ...

Mums det lyder skønt! Dejligt alternativ til alt det usunde! Skøn weekend til jer!

Line sagde ...

Hvor lyder det lækkert og nemt. Det må prøves!

bare WUNDERBAR sagde ...

Duodijs-
Det var så lidt, håber du også kan li dem.. ;)

Trine-
Det er amme namme.. ;)

Mia-
Det er bare det hvide der ser pink ud i lyset, men jeg kan godt se hvad du mener.. ;)

Henny-
Billigt nemt og lækkert.. 3 gode ting.. :)

Camomilla-
Ja og det savner man jo nogengange.. :)

Line-
Det er både lækkert og nemt, og billigt.. Og smager skønt både alene og med alt muligt andet.. :)

Anonym sagde ...

Umm den har jeg noteret mig. Min store last er nemlig chips og dette lyder som noget der kunne erstatte det :)

Mette Bossow sagde ...

Ej hvor lækkert, det skal helt sikkert afprøves. Og hvor har du ret i det der med de mørke morgener, selvom jeg elsker sol og sommer, er der nu også noget over de der morgener, hvor man er oppe før alle og hygger (altså sådan kan jeg se på det, når jeg er kommet op, ikke når jeg ligger under dynen) :o)

Anonym sagde ...

Super god idé. Jeg bager altid for meget brød. Det er lissom, at en mindre mængde dej ikke bliver rigtig? Så der er altid lidt tørt og lidt kedeligt brød her.
Men nu....så skal vi prøve din "opskrift". Tak! ;-)