torsdag den 29. september 2011

Loppis... Kup for en hund...
Igår var jeg lige hurtigt omkring den lokale loppis mand... Jeg elsker, når den slags er til at handle med, og det er ham her... Egentligt "kender" jeg stedet fra hende her....
Nå men igår smed jeg en 100 seddel på disken, til gengæld fik jeg mig en fin og cool retro tlf (den har vi manglet, og nej den var ikke lige vasket og støvet af inden billedet blev taget!), en Glud&Marstrand emalje kop i en sjælden gul farve (som skal bruges til en lille vase) og en sød lille skål fra B&G, som matcher mit mågestel og en større skål jeg har...

Det var egentligt ret fine sager for så lidt penge og fundet på så kort tid... DET er noget jeg kan li´!Og nu ved jeg godt, at I som læser med her ikke som sådan nødvendigvis lige er havemennesker, men må jeg ikke lige lede jer ind til Krulls Krukker alligevel.... Idag har hun en fantastisk september video lagt ud, med den lækreste baggrundssang... mon ikke man kan nyde den, selvom have ikke er primær passionen? Det tror jeg nok I kan, den bringer da humøret helt i top... Tænk sig de sommerdage det ser ud til vi har i vente....

16 kommentarer:

Linsens sagde ...

Sikke fine fund, elsker når man finder sådan noget på en hurtig sviptur:-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Linsens-
Ja og egentligt sku jeg bare lige et sving indenom for at se om han havde fået et kbh skab ind og det havde han selvfølgeligt ikke.. en anden go ting ved stedet er at de tager dankort, så kan man bedre bare lige hoppe omkring... Der er virkeligt mange fine sager.. :)

Unknown sagde ...

Sikke fine sager du har købt, det loppe sted skal jeg da lige have lidt mere at vide om hvor det ligger. Jeg har også set på de telefoner mange gange, de er fede men ved ikke lige om jeg kan vende mig til en ikke trådløs.

Malene sagde ...

Det må siges at være en fair pris. Skønne sager du faldt over.

Maria sagde ...

über cool telefon du har godt nok gjort dig et fantastisk kup der - jeg ville ønske jeg havde en i blå der kunne pynte hjemme hos mig Ü

Landbohaven sagde ...

Smuk skål til Mågestellet. Heldig at finde det på et loppemarked.
Jeg har også dette stel.

Camomilla sagde ...

Ihh, nogle fine sager!

Louise sagde ...

Hvor sjovt med den telefon, jeg stod netop og forelskede mig i en i gul i vores lille biks her i Hedensted idag... Men den stod godt nok til 125, så jeg lod den stå i første omgang... tror dog ikke den får lov at stå længe... Den var virkelig fin...

Lækre sager du fik dig:-)

Fru. Krull sagde ...

Tusinde tak for din søde hilsen og anbefaling af min lille blog ;-)

Libbie sagde ...

Lækre ting, mon tlf virker endnu? og tænker ej er der nogen ud over vores forældre der har fastnet telefon mere(!)??? *griner*

KGaardsted sagde ...

Fed, fed, FED telefon!! :)

Bodil (200procent) sagde ...

Skønne, skønne sager! Er især vild med telefonens stil og grønne farve :-)

Dolls and Darlings sagde ...

Fine sager du fik fingrene i! Dejlige farver de har.
God weekend!

bare WUNDERBAR sagde ...

Ævlebævle-
Det ligger ude i rundkørslen ind mod viborg, ved det gamle vibocold.. mener det er hver onsdag de har åbent fra kl 14... :)

Malene-
Og jeg elsker at handle til en fair pris, det er det bedste ved den slags loppemarkder.. :)

Maria-
Hvis jeg havde haft helt frit valg havde jeg nok også taget den i en anden farve, men den er ok.. :)

Landbohaven-
Ja det er så fint.. jeg har enkelte kopper og tallerkener fra mågestellet og så har jeg en større skål og nu den lille her.. Desuden har jeg også den lille måge porcelænsfigur, den er fin.. :)

Camomilla-
Ja jeg synes også det var helt ok..

Louise-
Jeg tror faktisk også hellere jeg ville have haft den i gul.. ;)

Fru Krull-
Jeg bliver simpelthen i fantastisk humør når jeg kigger ind.. og det er jo i virkeligheden det der betyder noget, om man er i stand til at lave blogs der rykker ved noget.. Det er du.. :))

Binemor-
Det tænker min mand også lidt på.. ;) Men jeg er lidt gammeldags og synes den er lidt for svær og sløjfe.. Hovedargumentet er at jeg så får vældigt vanskeligt ved at finde mobilen når den ikke lige er indenfor synsfelt, der skal jeg jo bruge fastnetten til at ringe op ikk.... ;)))

KGaardsted-
Jeps.. ;)

Bebe-
Ja jeg er egentligt også ret glad for den.. Havde egentligt planlagt at købe de nye udgaver af ericophonen men nu prøver vi lige den her, den var trods alt lidt billigere.. ;)

Louise-
Rigtigt go´week til dig også.. ;)

Katrine/häklenfelt sagde ...

Wauw, det var godt fund til billige penge. Jeg har selv for år tilbage købt telefonen i en Retrobutik (til 350 kroner!!) :)

Frk.K sagde ...

Fantastisk telefon! Men hvordan bruker man bokstavene? Det ser ut som en hybrid mellom mobil og fast-telefon ;D Love it!