søndag den 30. oktober 2011

Sjove fugle og noget om tid.....


Der er nogen der har været ved at lege herhjemme... men som bekendt er det her jo mors "legetøj", så de fik besked på at stille på plads...
Det klarede de da meget godt?!

PS: Er det mon bare mig der bliver lidt kulret, når nogen piller ved min tid? Hele dagen ved jeg, at vi skal diskutere, om vi skal følge gammel eller ny tid... Vi har jo trods alt også et indre ur...... Og lige nu kan jeg næsten ikke vente til vores købmand åbner kl. 9.. nåe nej 8....

7 kommentarer:

Louise sagde ...

Godmorgen der...

Kæft de ser sjove ude de fugle... sku først lige finde ud af hvad du mente, men nu ser jeg det... funny funny :-)

Jesus hvor har du også mange af de smukke træ dyr, har du samlet længe???

Her forsøgte vi også at holde liv i børnene lidt længere end normalt, bare så man ikke skulle stå op kl. 4... Heldigvis gik det hele godt.

bare WUNDERBAR sagde ...

Godmorgen Louise..

Nej altså det første trædyr vi fik var aben vi fik til frederikke da hun blev døbt.. Carl Emil fik elefanten.. SÅ fik jeg den lille fugl af ungerne forrige år til mors dag, og den store fugl fik jeg af manden, vist ikk i nogen særlig anledning... Så fik vi en lille and i bryllups gave og den store fuglte efter og ja, så har vi vist ikke flere... :) Men fine er de da.. :)

Vores unger kom faktisk også lidt senere i seng igår fordi vi var i byen, men de vågnede som de plejer.. synes bare det er så strengt når der står kl seks på kl. når den i virkeligheden er syv.. Eller når man sidder her og venter på at købmanden åbner og igår ville man kunne have købt ind i en halv time allerede..... :)
Og iaften må vi spise kl fem for ikke at ungerne skal gå helt i selvsving... Altså.. det tager lige et par dage det der venden rundt på tiden...

Pia (mum22boys) sagde ...

De gjorde da et forsøg...og synes faktisk de er lidt søde sådan ;o).

Her havde begge drengene været i bad og bollerne stod og hævede kl. 6 (eller 7), håber ikke trenden fortsætter...så får vi da i hvert fald noget ud af dagene!

Lige nu nyder jeg en (tiltrængt) kop kaffen mens det (overraskende) lyder som om drengene nyder hinandens selskab inde på værelset ;o)

bare WUNDERBAR sagde ...

Pia-
Ku heller ikk helt lade være at grine, da jeg så det meget ændrede udtryk fuglene havde fået... :)

Ja tidlige morgener kan også være gode, det lyder det som om jeres har været/er... :) Håber I får en dejlig søndag også.. :)

by myr sagde ...

Fine fugle..har faktisk lige siddet og set på dem i Salling julekataloget og syns de var så fine:-)
Uha, tal endelig ik om tiden....efter en nat med en mindstemand som har hostet og snottet HELE natten, syns Oscar at mor sku med op og se tegnefilm kl. 4.00!!!!!! TAK VINTERTID - behøver jeg sige at kaffe (MEGET!!!) er min ven i dag??:-)
Ha en skøn søndag..
Kh. Malene

bare WUNDERBAR sagde ...

by myr-
De er så fine.. jeg er helt vild med mine.. de flyver lidt rundt og flytter plads indimellem.. :)

Nej ved du hvad, det armbåndsur jeg har på har jeg beholdt den "rigtige" gamle tid på, bare for at have en livline i hvordan det lige er tiden er hvis ikk vi var skiftet.. Synes også det var vildt tidligt at kl var 6 da vi stod op imorges, men i virkeligheden var den jo syv.. Eller det er jo sådan set en længere diskussion jeg tager med manden 2 gange om året.. ;)

Louise sagde ...

Det var da også en rigtig dejlig måde du så har fået de forskellige dyr på... Men du ´må med tiden så ønske både abe og elefant igen... De flytter jo nok med børnene:-)

Der er flere af vores venner der enten har fået eller givet aben som dåbsgave. Det er i grunden en rigtig go ting...

Jeg vil glæde mig til der begynder at flytte lidt trædyr ind her i villa-Hedensted.

Håber aften og natten forløber sig fint for jer... Nu hvor den der time driller. Min Merle havde i hvert fald grov svært ved at falde til ro her til aften.....