onsdag den 26. oktober 2011

Trådkurv og tapeter...


For et par mdr. siden var jeg så heldig at få fat i en af de eftertragtede og fine trådkurve i metal... Vores dagplejemors mand var faldet over 4 stk., han vidste da ikk lige hvad de skulle bruges til, men de skulle da ikk smides ud...
Jeg fik lov at få den ene og nu står den fint på kreaværelset med alle rullerne af tapet og papir... Det er ikke det hele der er i kurven, men der kan være en hel del...

Og så har jeg jo fået mere tapet ind af døren.... Den gulblomstrede blev alligevel lidt for voldsomt i farverne herhjem til, men der er andre fine...


Det fine sommerfugletapet har storepigen valgt til en væg på værelset, og må sige at jeg er dobbelt så begejstret over at se det i virkeligheden... Det har en lille smule glimret effekt i bunden, lidt perlemor om man vil, sarte små forglemmig ejer og sommerfugle der blafrer rundt... Det bliver helt sikkert fint...Så er der den lyserøde og den lilla herover... Jeg er VILD med dem...! Det er ikke lykkedes mig at opdrive dem i ruller, men er der nogen der ved noget, hører jeg endeligt gerne, det er jo dem der passer til stuevæggen!... Istedet er det lykkedes mig at finde det i meter mål på trendsales...


Så er der det helt små blomsterede... SUper lækkert i strukturen, med masser af spil i blomsterne... vi var lidt hurtige og bestemte os for at DET var til stuevæggen, men nu er jeg alligevel i tvivl om ikke det er for småmønstret, det giver lidt sommerkammer agtig stemning...


Og så er der den sidste her... Meget klar i de blå farver... Sammen med et par af de andre, skal det bruges på sko kasserne i gangen, er spændt på hvordan det kommer til at se ud...

Alle tapeterne er købt hos Retrovilla, og på TS...

16 kommentarer:

Barbara sagde ...

Ih hvor er de bare FINE. Jeg er som dig også helt vild med den som du efterlyser som ruller. Tror jeg må et smut på ts. Kan du huske sælgerens brugernavn?

bare WUNDERBAR sagde ...

Barbara-
Brugernavnet er Anitaff, hun har meget fint både stof og tapeter, men rullerne er dyre.. Er faktisk lidt i tvivl om ikk hun havde den lyserøde variant i ruller, men den kostede 750?? Det giver jeg altså bare ikke for en rulletapet... :)

Anna Marie Weinreich sagde ...

Rigtig smukke tapeter du har købt, må jeg sige:) Jeg har også ledt efter det lyseblå og lyserøde med samme fine blomstermønster, men har heller ikke kunne opdrive det i Retro Villa - øv øv. Håber de kommer på et tidspunkt. Kunne være, jeg skulle have spurgt Mette Helena, da hun fornyligt var hjemme hos mig og tage billeder - ærgerligt, jeg ikke tænkte på det dér.. Ellers kan man vel skrive en mail og spørge :)
KH Anna

Malene sagde ...

Det er rigtig fine. Dem du efterlyser i ruller har jeg også kun set i metermål - er selv helt vild med dem:) Pøj, pøj i jagten!

Jeanne/Shelle86 sagde ...

Sikke mange skønne tapeter... computerskærmen fik lige et mistænkeligt grønt skær ;)

mette b sagde ...

Sikke lækre tapeter, du har fundet.
Du skal også lige have lidt ros med på vejen i forhold til jeres entré - det bliver rigtig flot!
Klem

innendørs sagde ...

Heisann!! Oppdaget akkurat bloggen din, og ble sittende og kikke lenge!! Så fantastisk mye flott du viser!! Elsker stilen din, fargene, ideene, bildene...:) Legger meg til som følger, og gleder meg til å kikke mer på gamle og nye innlegg!!!! Fiiiin onsdag til deg! Store smil fra ida/innendørs!

Bodil (200procent) sagde ...

Åh hvor er de bare skønne! Får helt lyst til at gå i gang med at tapetsere derhjemme - men vi har desværre en tegneglad 4-årig, der gerne giver sig på både vægge, skabslåger og radiatorer med tusch og kuglepen - så det må nok lige vente lidt :-))

Annchen sagde ...

Sikke en sød nabomand - den trådkurv passer perfekt til tapeterne..:)
Den blå/lilla du efterlyser er jeg også meget glad for - har den også kun i metermål og har ledt længe efter den i rulle (så sig endelig til, hvis du finder lidt ekstra;)
Må vist ind og lure ved Anita - er nemlig ved at lægge an til børnehjørne i stuen som længe ønsket;)
Ha' en dejlig dag..
KH Anne

TrineTusindTing sagde ...

Det er nogle rigtig flotte tapeter!!! - er helt vild med det blå på det øverste billede:-) Jeg har også en masse papir og tapet liggende (også i en trådkurv...), jeg elsker det, samler og samler, køber og køber, også selv om jeg ikke altid ved hvad det skal bruges til - men det er så fedt at have, for tænkt hvis man kom på en fed ide, hvor det kunne bruges;-) - man skal jo ikke stå og mangle!

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Tillykke med den fine kurv.
Jeg elsker bare de kurve, men det ikke så mange man møder på sin vej længere.
Har selv 5 stykker af dem i forskellige størrelser.
Den største bruger jeg i stuen til mine tæpper.
Jeg har malet mine hvid og en enkelt lyseblå.
Det syntes jeg bare er flot.
Lækre tapeter du viser frem...
Har lige fået to ruller ind af døren fra Cath Kidston.
Lyseblå m. prikker.

Ha´en dejlig dag.

Knus Susi

Louise sagde ...

Ihhh guder hvor blir der fint hjemme hos dig :-) :-) Altså det her glæder jeg mig til at følge med i :-) :-)

Christina Ravn sagde ...

Virkelig skønne papirer, og det er bare så dekorativt at have dem stående sådan. Jeg har mine i en fin kurv fra boxdelux, elsker at kigge på det :)

Helene sagde ...

Jo. Anitaff har nemlig hele ruller til 750. Jeg havde også købt, hvis prisen ikke lød på 750! Det er lige i overkanten af hvad min pengepung vil undvære!

Men smukt tapet i hvert fald :o)

Helene // www.genbrugblirguld.blogspot.com

Christina sagde ...

de der kurve kigger jeg efter hver gang jeg er på loppemarked og tapeterne er vidunderlige - heldige dig :)

Anonym sagde ...

Dejlige tapeter du har købt!