tirsdag den 1. november 2011

Jeg er nomineret til Isabellas blogpris - Du får billedkavalkade....


Jeg er simpelthen så heldig, at jeg er blevet nomineret til Isabellas blogpris 2011 i kategorien
'Det derhjemme"...

Og jeg blev selvfølgeligt rigtigt glad og stolt, da jeg fik det at vide, og ikke mindst så synes jeg, at det var fantastisk at omverdenen får øjnene mere og mere op for alle de bloggere der sidder ude bag skærmen og rundhåndet deler ud af deres gode ideer og viden...

Jeg elsker at lade mig inspirere i blogland! Tak for det!

Det er dig der bestemmer hvem der skal vinde Isabellas blogpris, og du kan stemme ved at klikke her, hvor du også kan se alle de andre nominerede i katogorierne Alt det spiselige, Det der spirer og gror og Det derhjemme...

Du skal "like" og stemme i ALLE 3 kategorier for at være med... Til gengæld kan du være heldig at vinde forskellige fine ting fra Isabellas...

- jeg tænkte at en sådan nominering måtte udløse en billedkavalkade fra min side... Sådan en mini opsummering på hvad jeg har lavet det sidste halvandet års tid her på bloggen.... Sjovt for mig at gense flere af billederne også.. Det er vist for sjældent jeg får dem kigget igennem....

Enjoy!

48 kommentarer:

Pia sagde ...

Sikken fantastisk kavalkade af smukke inspirerende billeder.
Stort tillykke med nomineringen.
kh Pia

ps. jeg har lige søsat en giveaway, hvor du kan vinde den nyreviderede Politikens strikke- og hæklebog, hvis du skulle være interesseret.

Sukkertøy for øyet sagde ...

Wooow!
...for en et bilderas av de nydeligste farger!
du er en inspirasjon!!!

Gratulerer SÅ mye med nominasjon!!!!

bare WUNDERBAR sagde ...

Pia-
Tak for det.. kigger ind senere idag når jeg kommer hjem.. :) Og tak.. :)

Sukkertøy-
Tusinde tak... Det var sjovt at gå lidt tilbage i tiden, det er alt for sjældent jeg får kigget tilbage på de ting jeg får samlet og lavet igennem tiden.. :)

Iben sagde ...

Åh hvor er det bare nogle henrivende skønne og hjertevarmende billeder du viser frem der Rakel. Tak for den skønne billedkavalkade der da lige løftede humøret adskilligere grader her midt i eksamenslæsereriet.
Hvor er det bare helt vildt flot og velfortjent med den nominering. Jeg vil fluks gå ind og stemme på dig (:

Malene sagde ...

Tillykke med nomineringen. Og tak for den fine billedkavalkade:) Måske man skulle være bedre til at "se sig tilbage" og mindes hvad man har lavet og oplevet:)

Gårdejerinden sagde ...

Tilykke tillykke - det er bestemt velfortjent ;0)
-Og dejlige billeder
God dag

Trine (groovy baby) sagde ...

Tak for de mest fantastiske billeder. Den nominering er så velfortjent.

kram

by myr sagde ...

Stort tillykke med nomineringen - det er bestemt helt fortjent:-) Der er ikke ret mange blogs, jeg nyder så meget som din...!

Og tak for skønne billeder - nu har jeg helt lyst til både at lave om i stuen, plante løg til foråret, ordne legehuset, klippe og klistre og tapetsere et eller andet!!! :-)

Du er en INSPIRATION for mange...og i hvertfald for mig:-)

Knus fra Malene

Lines sagde ...

Det ser dejligt ud hjemme hos jer!
Fantastiske billeder af hverdagen.
Tillykke med nomeringen.

trinesoehest sagde ...

Skønne billeder!!! Du har min stemme :-)

Rikke sagde ...

Tusind mange gange tillykke med nomineringen! :)
Og sikke en masse fine billeder, wauw!

Louise sagde ...

SKIDE GODT GÅET, stort tillykke med det.

Ku heller ikke lige pege på nogen der ku fortjene det mere end dig.

Meget smukke billeder, tak for kavalkaden. Jeg stemmer selvfølgelig på dig.

Go dag

KH Louise

Bodil (200procent) sagde ...

Stort tillykke med den velfortjente nominering! Din blog har en skøn blanding af kreativitet og familieliv og jeg nyder meget at følge med :-)

Og hvor er det nogle fantastisk fine billeder!!
Kh Bebe

bare WUNDERBAR sagde ...

Iben-
Tusinde tak for dine søde ord, og vil du så snart få overstået den eksamen så du kan få passet din blog! jeg savner dine smukke billeder, som til enhver tid vinder i kategorien "det derhjemme".. ! :)

Malene-
Det burde man virkeligt gøre lidt oftere... jeg får det bare aldrig gjort, så det er sådan lidt.. nåe ja... når man lige får scrollet sig tilbage i tiden.. :)

Gårdejerinden-
Tusinde tak skal du have.. :)

Trine-
Tak for det... og i lige må¨de var jeg ved at sige.. Sku der ikk have været en kategori der hed " det der er syet?"... :)

Malene-
ja det er det farlige ved at samle så mange forskellige billeder fra året rundt, så vil man pludseligt det hele.. Jeg kan også godt se at der er perioder hvor jeg har været mere produktiv end andre.. :) Tak for dine søde ord.. :)

Lines-
Tusinde tak..
Det er altså også bare den hverdag der nogengange bliver lidt for sur, og så er det meget dejligt at huske sig selv på at fange de mange små glimt af lykke der er iblandt.. det giver sådan lidt fornyet energi.. .)

Trine-
tusinde tak, for dine søde ord, dem blev jeg rigtigt glad for.. :)

Rikke-
Ja egentligt sjovt når så mange billeder fra så mange mange forskellige indlæg samles på et sted, så giver det pludseligt et andet udtryk og en anden helhed.. :)

Louise-
Tusinde tak, det var sødt af dig... og tak for dine mange og altid søde kommentarer.. :)

Bebe-
Tusinde tak.. efterhånden som tiden gik sneg familien sig lidt med indover alligvel, og det er vist en ok blanding af det hele... :) Tak.. :)

Ninette sagde ...

tillykke med nomineringen. Jeg ville ellers stemme på dig, men det må man kun hvis man bor i Dk... Pöj pöj!

Unknown sagde ...

Tillykke !
Og sikke dejlige billeder (som altid :-) )

FamilienG sagde ...

Helt vildt fantastisk at blive sendt gennem tips, ideer, strålende farver, MEGET GLADE børn og er flot flot hjem, der lyser af lykke og glæde..

Tillykke med din normering, jeg håber du vinder i din kategori ;o)

Den Klodsede Ælling sagde ...

Stort Tillykke og min stemme er allerede blevet lagt på dig. Held og lykke med det - håber du vinder:)

Iben sagde ...

Hvor er du sød Rakel. Tusind tak for de søde ord som varmer og opmuntrer for ja jeg vil ved gud meget hellere passe min blog end at sidde her og læse om kroniske leukæmier.. /: Æv, det ser ikke så godt ud med fritiden og overskuddet herhjemme men til gengæld er der dømt tidlig juleferie i år og så lover jeg at catche op på det forsømte kreagøre (: Og i mellemtiden vil jeg bare nyde det daglige kreakick jeg får hver aften i sofaen ved at kigge herind forbi. Tak for det. Det er bare guld værd, så keep up the good work og hep hep i Isabellas konkurrence. Har været inde og stemme kan du tro

Iben sagde ...

Ps: Hvor er det bare et fantastisk billede det hvor man lige får et kig ind i størstepigens hule. Så stemningsfuldt -oser af hygge og hemmeligheder. Og så billedet af den lille buttede hånd på dynen. Åh suk... så sødt og rørende- Er vild med det

Boselade sagde ...

Dejlige billeder!
Tillykke - jeg håber du vinder :-)

Anonym sagde ...

Smukke, smukke billeder, af den slags, der gør en glad over det hele. Jeg har fulgt din blog et stykke tid nu, og synes, at nomineringen er mere en velfortjent! Held og lykke og et stk stemme herfra
/Marie

bare WUNDERBAR sagde ...

Ninette-
Tusinde tak for det.. :) Jeg har forhørt mig hos isabellas og de siger at man gerne må stemme også selvom man ikk er fra dk, men de ville lige undersøge om der ku være noget galt.. skal nok lige vende tilbage med svar.. :)

Miri-
Tusinde tak.. det er lidt sjovt også for mig at samle dem fra forskellige indlæg, det ved jeg egentligt ikk hvorfor jeg ikk har tænkt på før.. nogengange bliver de gamle indlæg helt glemt også for mig.. :)

Familien G-
Tak for din søde kommentar.. :) Nu siger du MEGET glade børn, og bevares det er de da også, men tror nu ikke de er gladere end så mange andre børn.. jeg nyder bare at forevige de fine stunder.. Og udstiller dem ikke når de er på tværs, også for deres egen skyld.. :)) Det er rart indimellem at fokusere på den lille lykke.. :)

Sommerfugl-
tusinde tak for din søde kommentar, den blev jeg glad for.. :)

Iben-
Tak for det.. ;) Altså hvis det var mig, så kunne jeg heller ikke magte at læse om kronisk leukæmi det er en ting der er helt sikkert.! Men jeg mener det helt absolut, jeg glæder mig til du har overskud til bloggen igen.. :)
Jeg elsker også selv billedet med frederikke... det er egentligt så "lidt" men siger så meget.. Man kan med det samme se hvad motivet er, selvom motivet er en smule skjult, hvis det giver mening.. :)

Banebakken sagde ...

ELSKER bildekavalkaden din!! Herlige dryss med fargerike og vakre bilder som jeg nyter å se på!

Gratulerer så mye med nominasjonen, du har min stemme :)

Christina sagde ...

... du kan altså også bare noget helt helt specielt!!! jeg er glad for at du blogger :)

kh christina

Anonym sagde ...

Så fin kavalkade med deilige bilder. Du fanger virkelig de små gleder i bildene dine - og deler de på bloggen som en skjønn og kjærkommen påminnelse om det vi ofte tar for gitt i den travle hverdagen....takk for at du deler! Bloggen din er sååå inspirerende - til lykke med nomineringen!

KlemMarit

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Det da klart du er nominerede...
Du har jo en fed Blog.
Har stemt på dig og krydser fingrer for du vinder.
Det har du bare fortjent.

Knus Susi

karenbykaren sagde ...

Stort tillykke med nomineringen - det er dig velfortjent ;) Der er en stemme på vej fra mig!

-karenbykaren

skatterenshyggekrog@gmail.com sagde ...

Tak Rakel, for at du beriger min hverdag med skønne billeder, dejlige indtryk og masser af krea ideer!
Du skal bare være SÅ stolt, og nyde din normering -FULD FORTJENT :)
Smil fra Pia

Dolls and Darlings sagde ...

Åh altså, jeg er så pjattet med din blog!
Tillykke med nomineringen!
Kh Louise

TinaLykke sagde ...

Først og fremmest tillykke med nomineringen. Hvor er det flot! For mig er der slet ingen tvivl og du HAR fået min stemme. Jeg elsker at følge med på din blog, jeg nyder dine skønne billeder og din brug af farver, bliver glad og inspireret af dine indretningsidéer og DIY´s og du er bestemt et forbillede i forhold til at være en "lille" ny blogger som mig :)))))
Mange hilsener Tina

Petra / Popetotrora sagde ...

Åh, det var verkligen en härlig bildkavalkad fylld med inspiration!

Stort grattis till nomineringen!

Loppedilla sagde ...

åååå så herlige bilda! skjønne godt at du e nominert:)lykke til!

Unknown sagde ...

smukt smukt smukt!!! du får selvfølgelig min stemme :D

Landliggeren sagde ...

Tillykke! Jeg er så glad for, at tre af mine kreative favoritter er blandt de nominerede. Altså bortset fra, at det nu stiller mig i et dilemma ;-), men, men der er jo en jeg deler mere end en glæde med ;-)

Ha´en god aften
Birgitte

bare WUNDERBAR sagde ...

Banebakken-
tusinde tak.. det var også lidt sjovt for mig selv at lave billederne.. det var lige en pludselig tanke.. så fik rigtigt kigget tilbage i tiden.. :)

Christina-
I lige måde ved du... ;)

Marit-
Det er ikk kun dem omkring mig jeg forsøger at huske på det, det er i lige så høj grad mig selv, og når jeg fokuserer på den lille lykke og glæde her på bloggen, så kommer den også automatisk til at fylde lidt mere i mit eget liv... :)

Susi-
tusinde tak, det var søde ord fra dig.. Hav en go aften. :)

Karen-
Tusinde tak og tak for alle dine søde kommentarer.. :)

Pia-
Tak for det, er glad for at andre også kan få glæde af de ting jeg laver, ligesom jeg får glæde af resten af bloglands ting.. .)

Louise-
Tusinde tak.. :) Du har også læst med længe, og jeg hos dig, men af flere omgange.. :)

Tinalykke-
Tusinde tak, det er jeg glad for.. Jeg har lige meldt mig som fast læser inde hos dig, det ser lovende ud.. tak for det.. :)

popetrotora-
tak for det.. dejligt.. Godt du kan nyde dem.. .)

Loppedilla-
Tak for det.. det bliver spændende det hele.. der er mange gode blogs der er nomineret.. :)

mette kathrine-
Tusinde tak... :) det er jeg glad for at du synes.. :)

Birgitte-
tillykke med din nominering, den er fuldt fortjent.. Kan godt se at du i form af din liste er lidt i dilemma... ;) Der er mange gode vi er oppe imod.. det bliver spændende at se hvordan det ender.. :) tak for dejlig haveinspiration inde hos dig.. :)

KGaardsted sagde ...

Hold fast en lækker række billeder!! :)
Held og lykke! :)

bare WUNDERBAR sagde ...

KGaardsted-
Tak for det.. Lige nu kan jeg se at Karen Klarbæks verden fører med flere længder, så mon ikke det bliver hende der vinder prisen, men bare det at være nomineret er da fint.. :) Jeg blev da glad for det ihvertfald.. :)

Fru. Krull sagde ...

Smukke billeder, man bliver da så glad! Tillykke og Held og lykke til dig. Kram fra Fru Krull

Banebakken sagde ...

Kan jeg bruke noen av bildene dine inne hos meg?
Skal selvfølgelig linke tilbake til bloggen din ; )
De må bare deles, så herlige som de er!! Og du går jo under etiketten Inspirasjon for meg.

Klem!

bare WUNDERBAR sagde ...

Fru Krull-
Tusinde tak og i lige måde... Jeg holder rigtigt meget af at følge med i havelivet på din blog, og alle de fine billeder og dine små film.. :)

Banebakken-
Ja det må du selvfølgeligt gerne.. Tak fordi du kan li dem.. :))
Hav en go dag.. .)

Anita sagde ...

Skøøøøn opsummering! Rigtig meget held og lykke med nomineringen:)

Kari Anne Marstein sagde ...

Den billedserien må være definisjonen på "eye candy"!

krisha sagde ...

Congrats on your nomination!
Your blog is really beautiful.
Good luck
Krisha

nic [luzia pimpinella] sagde ...

your pictures are always so inspirational, full of life, love and color... so wunderbar!

i really love stopping on by here...

bare WUNDERBAR sagde ...

Anita-
tusinde tak for det.. Og ja det var egentligt lidt sjovt at lave den.. :)

Kari anne-
Ja det ku den måske godt gå som.. ;)

Krisha-
Thank you so much... ;)

nic-
I love your blog and your pictures as well... :) Thanks for your comment, and thanks for finding me, so I could find you... :) Have a nice day... :))

Fargebarn sagde ...

Gratulerer så mye! Mange nydelige bilder her. Dere har virkelig et flott hjem.

Bea sagde ...

Dejlig fotokalvakade - lige til at holde weekend på. Tak :)

Kh Bea