torsdag den 3. november 2011

Kunst til væggene....


Nogle gange så går det så hurtigt når man shopper rundt på nettet....

Er ret vild med mange af de gamle reklame plakater, og Sikker Hansens plakater lavet for bla. FDB og Zoo synes jeg er fine... Davrepigerne her har jeg længe haft i tankerne, og jeg tænker, at de vil være helt perfekte herhjemme.... Nu er den ihvertfald på vej herhjem....

Jeg faldt over den i den super lækre plakat shop her... Der er virkeligt mange forskellige værker at vælge imellem.... Ta´og kig ind, hvis du er vild med fine sager til væggene....

10 kommentarer:

Annchen sagde ...

De er bare så fine.. Jeg er også ret vild med hans værker og lidt pudsigt har vi herhjemme faktisk lige snakket om at bestille davrepigerne og så en eller to zoo plakater (evt til Karolines værelse eller til stuens børnevenlige hjørne).. Jeg er vild med zebraerne og flamingoerne..:)
Og drømmer også om kaffepigen til køkkenet..;)
Kh Anne

Anonym sagde ...

Jeg kan varmt anbefale siden permild og rosengren, de har et rigtig godt udvalg af (genoptrykte) gamle plakater.

bare WUNDERBAR sagde ...

Anne-
Præcist.. de der zoo er SÅ fine også til børneværelserne... Men følg Idas link hvis du køber dem via net, der er de billigere!

Og Ida...
Øv også.. et lidt for fantastisk link du smed der... der er både rigtigt mange fine, men plakaten var faktisk også noget billigere... ! mon jeg kan afbestille nu, og bestille der istedet? :)

Unknown sagde ...

Ja den er rigtig fin, elsker de der gamle genoptrykte plakater, vi har en med Karoline pigen på Filippas værelse. STORT tillykke med nomineringen helt fortjent og rigtig fine billeder Karsten maler. Jeg har haft så travlt for tiden at jeg kun lige har haft tid til hurtig at læse lidt rundt omkring, så jeg syntes lige jeg mangler at kommenterer en hel masse på de forskellige indlæg jeg har læst.

Anonym sagde ...

Det må du jo næsten prøve på... Det er i hvert fald en side med et super lækkert udvalg! Uha jeg har mange ønsker derfra.

Christina sagde ...

jeg har lige været inde på ida´s link og er helt væk... det er min barndom derinde!!! monmartre-jazzen, kaffepigen, zoo, wonderful copenhagen :)))))))) nostalgie pur - tak til ida :)

Kristin sagde ...

Åh je Davrepigerne er så fine. Mindes de hang i min mormor og morfars sommerhus. Kan nu også godt lide Cirkelkaffedamen.Ha en dejlig dag

Libbie sagde ...

De plakater er bare bedårende, måske fordi det giver skønne minder fra barndommen(?) nå men dit indlæg her gjorde faktisk at jeg kom i tanke om en skøn tegning jeg har af Sikker Hansen med en mor der ammer sit barn....(!)Den må jeg lede efter i dag, for hvor mon den dog er havnet henne....
kh

Camille sagde ...

De er nemlig rigtig fine!

Min yndlings Sikker Hansen er den fra Bellahøj Dyrskue, med en stor tyr (eller er det en ko?) på, men elsker hans streg uanset.

Jeg må vist hellere tjekke Ida's link ud, tak for at dele!

Karina sagde ...

Åhh de er bare så fine de plakater, kan godt huske dem fra jeg var barn, mener dog ikke jeg selv havde den :)
Vi har til gengæld lige købt 2 stk fra Zoo, syntes der trængte til noget nyt til Sofias værelse, nu hun har haft en "småfolk"-plakat siden hun var 1½ :)

Og så er jeres gang da bare blevet så fin :)

Knus og god søndag

Karina