søndag den 6. november 2011

Skønne loppisfund....
Igår var vi på den skønneste loppemarkeds rundfart sammen med et hold venner... 4 voksne og 5 børn... 3 steder besøgte vi, og vi fik bare så mange fine sager med os hjem...

Har slet ikke fået taget billeder af det, men nogle af tingene er dog taget i brug...

Vi har længe snakket om at opdatere storepigens værelse med et rigtigt skrivebord og lidt mere storpige agtige sager... Selv har hun mest snakket om, hvor meget hun ønskede sig et sminkebord...

For noget tid siden faldt jeg over en trækontorstol og et børneskrivebord hos den lokale lopper, det har stået i garagen og ventet på at blive malet... Nu er det malet i en fin lyselilla farve og bordpladen har fået en retro blomstret tapet og en omgang lak..

På loppeturen igår faldt vi så over det sødeste sminkebord... Helt mørk bejdset træ, men jeg kunne med det samme se potentialet i det... Det måtte med hjem, og idag har vi så brugt på at male og male, vente på at tingene tørrede, så vi kunne begynde at stille lidt på plads...

Det er blevet SÅ fint, og jeg skal selvfølgeligt nok vise mere fra værelset, når det er færdigt.. Måske I godt kan se hvilken fin lyseblå farve sminkebordet har fået...

Elsker alle de sager man finder på loppemarkederne, og jeg elsker at give det nyt liv... og så elsker jeg også tanken om, hvor meget jeg får for næsten ingen penge...
Ialt har vi vel brugt rundt regnet 250 kr. på det nye værelse... Det er vist helt ok....

Og så elsker jeg når manden har bagt...! iaften står den på en velfortjent omgang macarones...

19 kommentarer:

Christina sagde ...

det bliver da bare über-lecker :) dine billeder giver lyst til mere, så jeg glæder mig til at se de færdige sager.. min mor kommer til berlin her i overnæste uge og jeg har bedt hende tage den lækre lyskæde med - men hun siger at hun ikke vil fordi den er af plastik!!! HALLO, jeg ville også ha´ den hvis den var af asbest! jeg tror at hun selv må se at komme fra lufthavnen hertil ;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Chrsitina-
Jamen faktisk tror jeg slet ikk det er plastic? Det virker mere som sådan noget bastagtigt noget der er limet sammen.. det er ihvertfald ikk plast plast... :) Hjælper det mon noget på det?? :) Det virker som lidt snor agtigt der er hærdet så det er blevet til helt hårde kugler... jeg synes de er så fine, og frederikke har fået lov at låne mine farvede... :)

Jeg siger dig vi fik mange fine ting på loppemarkederne, men har bare kun fotograferet det her.. Det andet må komme en anden dag.. :)

Banebakken sagde ...

Oi så heldig!!!
Både loppe-skatter OG
mann som baker MACARONES? : )

Kjempeflotte loppefunn du har gjort,
jeg gleder meg til å se resten av sminkebordet!!!

Merle sagde ...

that's wonderful :)

Karina sagde ...

Skønne loppefund :) elsker jo loppemarkeder, men kommer bare så sjældent afsted :(
Den der lyskæde hvor er den fra? jeg så nogle ala dem i sommers da vi var i England, men fik selvfølgelig ikke købt nogen :( og nu vil jeg jo næsten dø for at få en til prinsessen værelse :)

Knus Karina

Mirjam sagde ...

Skønt sminkebord - sådan et kunne jeg også godt bruge :)

Kh. Mirjam

bare WUNDERBAR sagde ...

Banebakken-
Jeg synes simpelthen vi fandt så mange fine ting igår.. vi tog jo også sådan på rundtur... det eneste jeg virkeligt synes er svært at opdrive er fint retro sengetøj og så et vægskab ala københavner skab, som vi har ledt efter længe.. :)
Og ja, manden elsker at bage, men altså kun kage.. ;)

Merle-
I liked it very much myself, and now thats it´s been painted this nice blue colour it´s even more adorable.. :)

Karina-
Jamen DET skal du ikke... de er slet ikke så umulige at finde.. tror du kan finde dem hos www.butiknoe.dk , altså ButikNØ .. :) De er rigtigt fine.. :)
Og ja når vi endeligt sådan kommer afsted, så er det da bare sjovt... manden er altid på jagt efter gode LPér, så ham kan jeg også godt lokke med.. :)

Mirjam-
Ja, jeg må indrømme, at hvis hun sku ha sminkebord, så kunne det kun blive sådan et her.. jeg orkede slet ikk de der plastic nogen fra legetøjsbutikken.. Og det vi fandt her, har en fin str. og go opbevaringsplads.. Det er perfekt.. :) Man kan virkeligt finde mange gode møbler til børneværelset på loppemarkeder.. :)

Heidi sagde ...

det ser som altid rigtig rigtigt fint ud, jeg glæder mig til at se det færdige bord.

Annchen sagde ...

Wauw sikke skønheder...:) Glæder mig til at se endnu mere..
Kan du ikke gi' et hint til en god loppetur..?:) Kunne godt bruge et indslag til vores meget familiemindede weekender for tiden..;)
Ha' en dejlig aften..
Kh Anne

bare WUNDERBAR sagde ...

Heidi-
det er simpelthen også bare blevet så fint, og så var det et af den slags møbler der bare var lige til at male.. Synes rigtigt tit, at man køber noget, hvor man er nødt til at bruge meget spærregrunder, fordi malingen slår igennem.. :)

Anne-
Altså nu kender jeg jo kun mod viborg siden.. :) Men hvis du tager hovedvejen mod viborg, så er der nedbrydningen og genbrugen i skave først.. Så er der i ravnstrup, både en genbrug og så sådan en loppemand.. jeg tror genbrugen har åbent hver dag undtaget søndag, men ved faktisk ikk med loppemanden, men hold op han havde mange ting.. Så når du kommer ind til viborg, så er der i rundkørslen ved vibocold et loppemarked hvor han har åbent hver onsdag og torsdag fra kl 14, det er rigtigt fint, der er mange sager.. :) Og så er der jo de lokale genbrugsbutikker...:) Hjalp det mon noget? Synes også der er et i nærheden af holstebro som min svigermor plejer at være på, det hører jeg hende lige til.. :)

Malene sagde ...

Sikke nogen skønne fund. Og dejlige farver de er blevet malet i. Glæder mig til at se mere:)
Og så er det da bare et helt fantastisk koncept at tage afsted hele familien og et hold venner oveni:)

Unknown sagde ...

Fine møbler i har fundet, lyder super hyggelig med sådan en loppe tur og jeg glæder mig til at se hvad du ellers har fundet. Jeg er ret imponeret over jeres energi, jeg har en skrivebord + stol og et bord bænk stol sæt, alt sammen til Filippa, nu har det snart stået i 3-4 måneder og skreget på maling, det sker bare ligesom ikke af sig selv.

bare WUNDERBAR sagde ...

Malene-
Det var simpelthen så hyggelig.. og pigerne elsker at være på lopperen hvor de finder bøger og sjovt legetøj.. :) Så kan mændene stå for at bære ud og den slags.. ;)

Jeanett-
Altså det var vist mest et spørgsmål om at det sku gøres med det samme, hvis carsten sku acceptere det, ellers synes han bare det var ragelse ind... Da den blev malet, synes han heldigvis at den var helt fin.. :)
Det andet har jo også stået i garagen i noget tid.. ;)

Unknown sagde ...

I har vist evnen til at spotte guld :-)

Karina sagde ...

Takker :) dem vil jeg fluks kigge på. God mandag

Karina

LillePil sagde ...

Rigtig fine sager du har fundet der, det skal nok blive rigtig godt:-)

Hav en rigtig dejlig dag..

bare WUNDERBAR sagde ...

Losarinas-
Nogle gange... det afhænger jo altid af hvor heldig man er.. ;) Men i weekenden var det helt ok.. :)

Karina-
Gør det, de er virkeligt fine.. Ellers har de dem i helt hvide hos en butik der hedder saviallas, der er ingen netshop, men måske hun sender hvis man ringer, det ved jeg ikke.. :) Du kan google savilaas.. :)

Lillepil-
Det tror jeg, og jeg kan mærke at datteren synes rigtigt godt om det.. igår og også her til morgen har hun bare siddet oppe på værelset og hygget sig, og det plejer ellers ikke lige at være det der trækker.. :)

KGaardsted sagde ...

Sikke en lækker, lækker lyskæde!! :)

tina sagde ...

enormt fede ting du har fundet!!!
har selv en lysekæde der ligner :-)