onsdag den 28. december 2011

Juledage...

Vi holder juleferie gør vi... Omend vi sagtens kan blive enige om, at lige netop den ferie er den mest hektiske af alle, og at man faktisk næsten havde fortjent en ferie mere, når den er færdig....

Vi forsøger at sætte lidt stilletid indimellem julestressen...

1# Jeg sidder med benene oppe, det passer mig bedst netop nu... Jeg hækler dollies, og jeg nyder de nyeste stjernesokker, som jeg fik at min bedstemor i julegave... Jeg har efterhånden en del...

2# Manden min har fået tegnet en del i ferien... Det fine billede har jeg sat min hånd på, det hænger nu på væggen, og jeg er rigtigt glad for det... Nogle af de fine sager han laver, skynder jeg mig at lægge beslag på, jeg tænker lidt det må være min ret, når der er nogle jeg synes bliver ekstra gode...

3# Datteren i en stille og koncentreret tegnestund... Dem har der ikke været mange af i ferien, hun glæder sig til flere tror jeg..

4# Lillebroren står og holder øje med alt det som sker udenfor.. Jeg tror han drømmer sig ud... Ude har vi nemlig heller ikke været særligt meget i ferien.. Travlt har vi istedet haft med besøg og ture, men det er nok ikk nødvendigvis det en lille mand synes er aller sjovest...

Imorgen tror jeg vi skal ud en lille tur.... inden vi igen får gæster til eftermiddag.... Det er nu også hyggeligt....

25 kommentarer:

Christina sagde ...

fine fine billeder som emmer af stemning :) og tak! for din søde kommentar inde hos mig :)
kh christina

bare WUNDERBAR sagde ...

Christina-
Håber du har haft en dejlig jul... :)
Kan godt se det, at billederne er rigtigt hyggelige... De matcher ikke helt den juletravlhed vi har præsteret, men de hjæler mig til lige at huske på at der også skal være tid til ro, hygge og at være sammen.. Det kan godt være svært i julen, hvor det er svært at prioritere, fordi der er så mange man gerne vil se og være sammen med.. :)

heidi sagde ...

Åh, hvem der bare havde en bedste, der strikkede stjernesokker til en. De er sindssygt flotte!

Og god fornøjelse med det hårde program ;o)

Mette Kathrine sagde ...

ja de stille stunder er dejlige. Vi havde også en hektisk jul med fødselsdag for Anna d. 22. og både julefrokost 1. og 2. juledag. Til gengæld står den på total hygge og afslapning helt ind til lørdag hvor det går lidt løs igen. Jeg nyder freden og den ekstra tid, har netop skrevet et indlæg om det, apropos :D

God ferie fortsat :D

Malene sagde ...

Det ser nu rigtig hyggeligt ud, men ja...det er altså også ret så stressende med sådan en juleferie. Og så lige en fødselsdag oveni...har altid mest lyst til at udskyde fødselsdagen til det værste julestress er ovre.
Fortsat god ferie!

Christina sagde ...

vi havde en dejlig jul, i år uden stor stress da mindste-manden blev syg kort efter - hvilket gør at vi alle hænger lidt for meget, jeg savner næsten julestressen ;) og jeg savner sådan at få lavet ting... det hele går op i organisation og læge og så hænge-hænge bagefter... som det jo nu er i sygdomstider. jeg kan se på mine billeder at jeg skal arbejde med noget MERE LYS! :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Heidi-
Ved du hvad jeg er faktisk dobbelt op heldig.. Jeg har en bedstemor der strikker stjernesokker og vanter, og så har jeg min svigermor som også denne jul har strikket mig en rigtigt lækker og vamset stjerne cardigan... :) Er meget taknemmelig.. :)
Og tak, der er ræs på synes jeg.. :)
Jeg er givet lidt info videre til mette helena, håber du synes det er ok.. ;)

Mette Kathrine-
Ja, vi var også afsted både 1 og 2 juledag, og så igen 3. juledag, og idag har vi haft gæster her, også imorgen, og fredag får jeg et enkelt besøg og ja, så er det nytår.. Jeg har sådan på fornemmelsen at dagene nok skal gå.. :)

Malene-
Jeg kan nærmest forestille mig at det med fødselsdag og jul i et ikke altid er lige festligt og overskueligt... det havde været rart hvis det havde været fordelt lidt.. :) Et stort tillykke med din fødselsdag, jeg håber den var go? Var det ikke noget med at du skulle runde det samme skarpe hjørne som jeg gjorde tidligere på året? :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Christina-
Åh nej, det er bare heller ikke det man har lyst til at bruge ferien på.. så hellere julestress... enig! Håber ikke det er alt for alvorligt... :(
Og til det med lyset, der er vist ingen der for alvor får nok lys ind i tiden, til at tage nogle sådan helt gode billeder.. Det går bedre med det om sommeren.. :)

Blomsterpigen sagde ...

De sokker er jo FANTASTISKE!!! Vil hun måske dele en opskrift? Jeg ønsker mig dem meget!

heidi sagde ...

Hov ja, undskyld!, det glemte jeg alt om i skyndingen, da jeg så de fantastiske sokker ;o)

Men ja, det er selvfølgelig helt fint. Og tak for det, det var sødt af dig :o)

Christina sagde ...

jawohl - vi vil ha´sommerlys til gode billeder :) - noget begyndende lungebetændelse, men jeg er en anti-antibiotiker, så jeg prøver altid først på den milde måde og det ser ud til at virke - anstrengende i hvert fald... håber I kan nyde de sidste dage ligesom på billederne :)

Malene sagde ...

Det var det nemlig lige præcis:) Det var heldigvis ikke så slemt (dagene op til og alle tanker og forestillinger man gør sig forinden, var meget værre). Havde faktisk en rigtig god dag og blev begavet med de skønneste ting - herligt:)

Ævlebævle sagde ...

Har du nu fået nye sokker igen, heldige dig ;) Ja altså hvor går de her juledage hurtig, syntes lige det har været 1. December, fyldt med drømme om alt de skønne vi skulle lave her i julen, har heldigvis nået en del. Han er altså dygtig til det der tegning ham manden din, vildt at han har udviklet sig så meget på så kort tid.

Mette J sagde ...

Stjernemønster holder bare! Det er sjovt som noget bare aldrig går af mode, men kan nyfortolkes igen og igen.
Godt nytår
Mette

Pimp me up! ... on detour sagde ...

Det lyder som om I dog formår at hygge jer hver især - det er svært herhjemme rigtigt at slappe af. Pigerne har en alder hvor de hele tiden skal underholdes og bestemt ikke gider deles om noget. Så jeg glæderig til de, som din yndige datter, kan sidde og fordybe sig med tegnesager.

Er VILD med sokkerne, strikker hun dem selv?

Kærlig hilsen Dorte

KROnPRINSESSENE sagde ...

Julen kan være travel ja, men så lenge vi får rolige stunder innimellom er det jo kjekt :)
Ønsker deg fine siste dager av 2011 og ett riktig GODT NYTTÅR!
Klem May Helen

lou sagde ...

Beautiful images as always... you really do have a dreamy home. Yes christmas time is for serious relaxing, enjoying home and each other's company. Lou xx p.s. love the socks!

Mette Bossow sagde ...

Hej Rakel
glædelig jul! Skønne billeder som altid :)
Kan din bedstemor ikke åbne en amio shop for eg gad godt eje sådan et par sokker, de er da super flotte!
Kh Mette

Heidi sagde ...

fine fine sokker :) det ser nu hyggeligt ud på billederne og det er det jo også, det ved jeg, men hektisk vil jeg også give dig ret i det kan være. Nogen gange synes jeg det er hårdere end at gå på arbejde :)

Dolls and Darlings sagde ...

Jeg er helt enig, jeg kunne faktisk også godt bruge en ferie når denne slutte. Der har godt nok bare været meget at se til i år!
Lige nu nyder jeg en stille aftenstund alene, mens resten af huset putter. Skønt!

Martes atelie` sagde ...

Herige dager og en lekker tegning!!

Fru Forstad sagde ...

Både sokker, børn og tegning er super fine!

Glædelig jul

unikarina sagde ...

Super lækre stjernesokker, som man ikke kan få for mange af.
Fede billeder din mand laver. Hvordan får man fingre i dem, som du ikke lægger beslag på?

Louise sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud, håber i når at få slappet og hygget lidt også...

Dejligt lige med lidt julebilleder igen, her er den jo allerede væk... Så det var egentlig helt hyggeligt at se her ind... Som altid;-)

Rigtig godt nytår til dig og dine

Maiken sagde ...

Den stille stund mellem besøgene hos alle de nære er bare den bedste!

Rigtig flotte sokker. Mon jeg kan overbevise min mor om at sådan nogle skal på hendes strikkeliste? :)