torsdag den 8. december 2011

Julegaver til mig...Så så man lige mig invistere i årets julegave til mig selv fra mine bedsteforældre... De ser gerne at vi selv står for at købe, og det er altid lidt sjovt at finde ud af hvad årets julegave skal indeholde...

I år er pengene lagt hos Yarnfreak damerne... Jeg har længe kredset om den fine Dottie Angel bog, og fik også lejlighed til at kigge lidt i den til julemarkedet i Horsens... Nu skal den bliv min... snart..!
Jeg købte også et Doilie kit, med garn og opskrift, og glæder mig til at hækle de små fine serviet agtige cirkler...

Har en lille smule til overs, og for dem er jeg ret sikker på, at jeg skal have fingrene i den smukke musik med hende her....

14 kommentarer:

Ida sagde ...

Overraskelsesgaver er gode, men dem man selv har mulighed for nøje at udvælge er altså heller ikke helt tossede! Jeg har fx fundet mig en lækker cardigan fra min sviger-farmor...
Linket til videoen virker ikke for mig?

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Ida...
Nej en go blanding, det er rigtigt fint... :) Jeg glæder mig ihvertfald til mine i år.. :)
Underligt med linket, prøv lige igen, det virker helt fint for mig?? :)

Ida sagde ...

Nix, den siger at videoen ikke kunne findes. Jeg sidder med min iPad, måske det er youtube programmet herpå som driller. Men jeg er bare så nysgerrig efter, hvilken sang det er?

Marie sagde ...

den bog bliver du rigtig glad for. Købte den for nogen måneder siden og er bare helt opslugt af Tif's univers. Du kender også hendes blog ik ?

Doily kittet har jeg netop også købt ;) er dog ikke begyndt endnu, da jeg også købte garn til en cowl som jeg er igang med at hækle :)

skønt med julegaver man selv kan vælge :)

mette b sagde ...

Lækker gave, du har valgt at få af dine bedsteforældre.
Vores oldefarmor har for første gang bedt os om at sørge for gaverne - hun er 90! Vi har endnu ikke fundet ud af om man selv skal eller om vi skal overraske hinanden...

Tak for linket til Melissa Horn :)

Klem og en dejlig dag til dig.

bare WUNDERBAR sagde ...

Ida-
Det tror jeg næsten, et fungere ihvertfald fint her, og også for et par andre kan jeg se... ;)

Marie-
Hvad er en cowl?? :) Det var inde hos dig jeg så bogen første gang, synes bare ikke lige jeg havde så mange penge der stod bog på... :) men efter jeg så den der har jeg drømt om den... :)

Mette b-
Vi har også nogengange overrasket hinanden, men synes nu også det er meget hyggeligt at få lov helt selv at bestemme noget man bare gerne vil have.. :)
Melissa horn er helt fantastisk.. dejlig musik at sætte på fra ende til anden.. :)

Marie sagde ...

en cowl er sådan et tuberør som man har om halsen. Altså ligesom et halstørklæde bare hvor enderne er sat sammen. Ved ikke helt hvad det hedder på dansk ?

Ellen Kathrine sagde ...

Tak for at dele Melissa Horns fine musik med os :-)
ps: en cowl mener jeg er et halsrør- halsedisse eller hvad det nu hed i gamle dage :-)
Glæder mig til at se lidt fra bogen :-)

Unknown sagde ...

Dottie Angel er fantastisk!

Mette Houg sagde ...

Engang imellem er det rigtig rart at kunne vælge selv, hvad man vil have i gave.:0) Men det er nu også rart, at kigge på gaverne når de ligger under træet:)

Emilie sagde ...

Åh, jeg har længe gerne villet bladre i den nye Dottie Angel-bog! Har bare endnu ikke lige set den ude i den 'virkelige' verden...

Melissa Horn laver noget rigtig dejligt musik, så jeg forstår da godt, at du vil have hendes musik til at fylde dit hjem.

:-)

Anne sagde ...

Hej Rakel
Det var dog det fineste musik, jeg længe har hørt. Tak fordi du delte det!
Mvh Anne (der har læst med længe, men nu kommenterer for første gang)

Marie sagde ...

Fine julegaver du har valgt :-) Kunne også godt tænke mig Dottie Angel bogen. Men det må nok vente lidt.

Jolana sagde ...

Unfortunately, I do not know your language, but I very good understand "Dottie Angel" :-) and I see in your posts, that you are dinspirate by her work. So nice things I see in your blog! Jolana