tirsdag den 3. januar 2012

Nyt år....


Veloverstået er julen og nytåret, og jeg er faktisk ved at glæde mig lidt til for alvor at få hverdagen op at køre igen... Idag er første dag ungerne er afsted efter ferien, og jeg selv har for første gang længe, tid til at få ryddet ordentligt op i huset...

Jeg nyder de lidt mere rolige omgivelser, nu da al julepynten er pakket væk... Jeg er begyndt at tænke i forårsbaner, ogdet varme vejr gør, at jeg kan tage grene ind til udspring, og at vi kan følge de små krokus og vintergækker der allerede pibler op af jorden...

Jeg får også en trang til at få lidt forår i stuerne... Jeg fik jo et doilly kit herfra i julegave, og det viste sig at være den vildeste piece of cake at lave sådan nogen, så nu har jeg lavet mange forskellige udgaver, også udfra andre opskrifter... Jeg hænger dem på væggen, på mine grene, laver dem store og lægger dem under vaser og stearinlys... Det er fint, og bringer små farveklatter ind i huset, som afløser for al julepynten....

Mon ikk jeg kan nå en enkelt doilly eller to idag også....?!

19 kommentarer:

by.bak - interior & lifestyle blog sagde ...

skønne farver og skønt med forårslyse sager i hjemmet :-)

Nyd fridagens ro - jeg misunder dig!

May-Britt sagde ...

Godt nytår til dig, søde! Ja, nu må stormen godt være en fuser og solen skyde igennem skyerne, så vi kan mærke varmen i kinderne. Meeen .. der går nu nok flere uger, før end det bliver en realitet. De er fine dine hæklede blomster og dejligt med flere farver og forår på vej. Hav en dejlig dag alene, inden hverdagen går løs. Jeg starter her til middag med at eksaminere to 1. g'er - så er jeg i gang :-) Hav det godt! KH May-Britt

May-Britt sagde ...

Hej igen - glemte lige at skrive, at jeg synes dit blog-design uden "header"-billede - eller hva det nu hedder - er så fin, så fin og dejlig enkel - lige mig!

bare WUNDERBAR sagde ...

Pimp me up-
Man mangler så meget det forår nu, det kan bare slet ikke gå for hurtigt... :) Og tak, jeg nyder dagen.. :)

May-britt-
Åh ja, så må man sige at du er igang... :) Stormen ser nu ud til at komme, og så glæder jeg mig lidt til at ligge og lytte til hvordan det knager og rusker i det i nat.. det er lidt sjovt, men jeg synes altså at det er hyggeligt.. :)
Mht. header, så er jeg faktisk også glad for den.. den er meget tidsløs.. :)

Sine sagde ...

Hvor er de fine : ) og foråret er lige om hjørnet jo.

Christina sagde ...

De er flotte de der hækle-ting :)) kan godt li dem på din væg.. Go dag til dig og nyd stormen, det er bare så hyggeligt.

bare WUNDERBAR sagde ...

Sine-
Det skulle man da ihvertfald tro med det vejr... Jeg ønsker mig sådan sne før jul, men efter jul, da må det gerne blive væk.. :) Glæder mig til at se det hele spire og gro, men først skal det så klædes på til forår indendørs.. :)

Christina-
Ja ved du hvad, hvis jeg ikke sådan skal ud, og det ikke bliver sådan du ved alt alt for voldsomt, så kan jeg faktisk også rigtigt godt li storm.. :) Skal have flere på væggen.. ;)

Louise sagde ...

hejsa

og godt nytår til dig... håber i kom godt ind i det nye år.

Det er skønt sådan at få ryddet ud og op efter jul, ikke?? har også brugt nogen dage på det. På fredag starter mit arbejdsliv igen... så der er en del ting man gerne vil ha på plads inden....

Men super fine ting til din væg, de er søde...

Nyd dine feriedage, og pas på ikke at blæse væk :-)

Emilie sagde ...

Hvor er de bare fine!
Måske skulle jeg også give mig i kast med doillies, når nu du siger, at de er ganske lette at lave...

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
Ja ved du hvad... det er allerede begyndt at blæse op og slud regne... :) Der sker noget med det vejr.. Jeg håber ikke resten af mit drivhus blæser væk... 1. halvdel af ruderne gik i stykker i stormvejret før jul... :(
Og jo det er SÅ befriende at få ryddet ud.. Ligeså befriende som at få det ryddet ind før jul alt pynten altså... :)

Farfalla-
Det synes jeg.. Jeg har aldrig fået dem lavet, fordi jeg synes det så lidt kompliceret ud, og så har jeg ikke lige fået taget mig tid til at prøve. men det er så let.. det er jo det samme omgang efter omgang... :) Du kan jo købe sådan et kit, opskriften er let at forstå, og når man først grundlæggende har den, så synes jeg man er langt.. Og der er garn nok med til flere end blot de tre der er på billedet... :)

Connys Cottage sagde ...

Hello,

you have very lovely crochetflowers.I like it.

greatings send you Conny

Marina sagde ...

So ein wunderschöner Blog!!!!!!
Liebe Grüße von Marina

PUK sagde ...

Hej Rakel
Hvor er de fine dine doilies!. Må jeg linke til dit indlæg inde på Yarnfreaks facebook-side? Så andre kan se, hvor fint du har hæklet?
Kh Puk

Lidyll sagde ...

Nydelig!*smile*
..for en flott blogg du har!

Ønsker deg et godt nytt år!
Klem fra meg

Lidyll sagde ...

..la meg til som følger jeg! Jeg titter gledelig innom deg igjen*smile*

by myr sagde ...

Jeg kender det godt...når julepynten først er væk, så begynder jeg også at tænke i forårs tanker - er allerede ved at planlægge hvordan vores høj bede skal se ud (for det er manden der skal lave dem) og hvad der skal i dem, jeg vil lave om i stuen og trænger til nye farver og puder alle vegne!!! Måske bare forandring, kort og godt:-)
Kh. Malene

PS.
Godt nytår til dig og din søde familie...jeg vil GLÆDE mig til at følge dit skønne univers i 2012:-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Conny-
Thank you, so much.. they were a lot fun to do... ;)

Marina-
Thank you... Nice having new readers... :) Welcome back any time.. :)

PUK-
Det må du gerne ja.. nem og overskuelig opskrift var det.. :)

Carolina-
Wauw what a comment.. Really fab.. :) Thank you.. :)

Lidyll-
Tusinde tak.. Dejligt med nye følgere, det er jeg glad for... :)

Malene-
Tusinde tak og i lige måde, håber også I har haft en dejlig jul og et godt nytår.. :)
Og du har helt ret, man har SÅ meget lyst til og brug for forår, forårsfarver, lys og lidt mere enkelhed ovenpå sådan en jul.. Det er dejligt at få ryddet lidt ud.. :)

Jolana sagde ...

Your crochet flowers look really lovely! Nice decoration! Jolana

bare WUNDERBAR sagde ...

Jolana-
Thank you very much... I think they are very nice as decorations, hanging on the wall, or laying under my vases.. :)