torsdag den 19. januar 2012

Påskeliljer og en hæklet lysestage sag....


- Jeg har købt årets første påskeliljer... Med tiden har jeg lært at elske deres gule og til tider lidt hysteriske farve, måske mest af alt fordi, det er et varsel om forår og den næste højtid, der for alvor skal pyntes til, påsken...

Den anden dag læste jeg, at den gule farve er en kreativ farve, som udsender kreative energier... Måske det er rigtigt, og det kan jeg da meget godt bruge en masse af....


- Jeg har hæklet en enkelt lille lysmanchet... Det var egentligt ret nemt...

Jeg kan huske, at min farmor pyntede hendes stager med den slags, da jeg var barn....

Måske den ikk passer specielt godt til den runde lysestage, da den er så rigeligt i sig selv, men jeg har planer om at hækle flere i forskellige farver, som skal bruges til min Louise Campell "The more the merrier stage"... Det bliver fint tror jeg....- Måske den slags nok skulle have været stivet og presset lige, men jeg kan nu meget godt li´som den bølger lidt blødt om lyset... Det er lidt afslappet og hyggeligt...

28 kommentarer:

Julie sagde ...

Hvor er den fine vase fra? Synes det ligner noget Ferm Living? Men kan ikke umiddelbart finde den når jeg googler...

Inge Burgaard sagde ...

Supersød lille opstilling, jeg fik bare en dejlig varm følelse af at kigge på billedet, mens det regner og rusker udenfor. God hyggeaften til dig og dine.....

Sloppop Yeah sagde ...

Hi! I've just met you ;) on pinterest and than your blog. don't speak danish, but I love the pictures..

Julie Søndergaard sagde ...

Jeg syntes egentlig lysmanchetten er meget sød på den stage også, men nu ved jeg heller ikke helt hvilke andre stager du snakker om - jeg er så dårlig til at huske navne på den slags ting.

Det er sjovt som jeg altid skal vende mig til nye trends. I lang tid har jeg faktisk ikke været så vild med alle de "gamle" hæklerier, men ligepludselig ser jeg at tingene også begynder at finde sted hjemme hos mig, og ud af det blå har min stil ændret sig - helt uden at jeg lagde mærke til det.

Kh Julie

Ævlebævle sagde ...

Så fint, jeg syntes faktisk at din lille hæklet sag er rigtig fin, jeg syntes den passer fint til stagen og jeg syntes det er fint at den ikke er stivet. Jeg husker også de stivet, min mor havde dem alle vegne og jeg blev lidt træt af dem, men her er de jo i en helt ny udgave og dem kan jeg rigtig godt lide.

monaelisabeth sagde ...

Der er intet som forårsblomsterne ..
og er de hæklede lyseflakoner på vej ind igen ?
man bliver jo helt nostalgisk.
Det kan da godt være jeg snart skal overgive mig til den hæklenål :o)
hilsen Mona

Helle Jakobsen sagde ...

Hvor ser det lyst og hyggeligt ud med blomsterne og den lille fugl. Har du mon en opskrift på manchetten?

Malene sagde ...

Jeg synes, påskeliljer er et hit. Jeg må hellere på jagt efter årets første buket.

Tenna sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud, selv med den dominerende gule farve. :)

http://tenaltz.blogspot.com/

Lene's kage-design sagde ...

elsker selv påskeliljer. Inden jeg fik børn kunne jeg holde årets elastikker hjemme, så mange købte jeg i forårs månederne.. men nu slå de ikke til længere..

Anne Mette sagde ...

Ej, jeg bliver også nødt til at anskaffe mig nogle påskeliljer nu (de koster jo nærmest ingenting).

Uthski Badutski sagde ...

Hvor er den fin :)
Jeg ville ikke presse den, hvis det var mig. Synes det gør den lidt ekstra feminin og fin, at den ikke er helt lige og flad.
God aften til dig:)

Sonja frå Sunnfjord sagde ...

Søt mansjett!

Louise sagde ...

Det ser virkelig fint ud, rigtig hyggelig opstilling. Den kan jeg godt li :-) Og fint med R'et :-) - Et L er bare ik helt lige så fint at ha stående.... :-)

Bea sagde ...

Koselig og enkel lysmansjett, jeg kunne også godt like de bløte bølgene!
- og de myke fargetonene...
:)Beate

Malou sagde ...

Det ser vel nok fint ud:) Må jeg spørge dig, hvor vasen er fra med de fine påskeliljer?

bare WUNDERBAR sagde ...

Tusinde tak alle I dejlige blogdamer for jeres søde kommentarer... Jeg svarer tilbage imorgen... :)

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Så fint og nostalgisk...

Stine

Claus Dalby sagde ...

Det er altså herligt med alle de skønne farver! Rene vitaminbomber ...

TrineTusindTing sagde ...

Uhmmm... som altid meget lækre billeder hos dig!!!!! God weekend, du inspirerede i hvert fald mig med den gule farve;-)

Joan sagde ...

Hvor ser det bare fint ud,lige til at blive i godt humør af..:)

bare WUNDERBAR sagde ...

Stine-
Ja det er det nok egentligt, det er sjovt som tingene vender tilbage.. Det er nok fordi der er gode minder i det.. :)

Claus-
Jeg mindes at du ikk er så vild med påskeliljer pga deres meget gule farve, og jeg må også indrømme at jeg har haft svært ved at blive for alvor glad for dem, men det hjælper, og på en eller anden måde er det jo et fantastisk forårsvarsel og påske varsel, så derfor er de også sat i haven nu... :)

Trine-
Dejligt at jeg kunne inspirere.. Jeg er også selv vild med gul, selvom jeg synes der er forskel på gul.. :)
Påskeliljerne dufter tilmed godt.. :)

Joan-
Dejligt at det er sådan de virker, glad kan man aldrig få nok af... :)

Lærke sagde ...

Nu kan jeg se, at der også er andre der viser interesse for den fine vase med de lyseblå trekanter!

Bare underligt, at du ikke giver et lille pip, når nu der er flere der sender en høflig forespørgsel. Nu har jeg spurgt dig om vasen to gange - prøver nu igen for 3. gang, og håber på svar - lissom Julie sikkert også gør.

Jeg kan se i andre indlæg, at du gerne svarer folks kommentarer ang konkrete forespørgsler. Men det kan jo også være, at du ikke har svaret på den med vasen, fordi du har glemt det/overset det eller lign.

Jeg forsøger overhovedet ikke at virke flabet - men det frustrerer mig, at når man stiller et spørgsmål, så får man ikke svar!! Jeg læser et hav af forskellige blogs, og er vant til, at sådan nogle ting går gnidningsfrit. Og jeg er rigtig glad for at følge med i din blog, da den er vanvittig inspirerende og fyldt med smukke ting.
Men så kan man jo ikke lade være med at lade sig inspirere, og jeg er som sagt voldsomt inspireret af den fine fine vase :)

Håber ikke du tager mig min kommentar ilde op.
De bedste hilsner fra Lærke.

bare WUNDERBAR sagde ...

Lærke-
Jeg tager ikke din kommentar ilde op, men jeg bliver alligevel en lille bitte smule ramt... jeg synes virkeligt at jeg gør mit til at svare folk på stort set alle kommentarer det meste af tiden, og hvis du læser med på diverse blogs, så vil du også vide at der er rigtigt mange blogs, hvor man ikke får kommentar svar tilbage!..

Men det med kommentar svar forsøger jeg at gøre en dyd ud af... Indimellem er der dog ting i det virkelige liv der fylder, som fx. når ens børn er syge, man selv bliver syg, ens søn får hjernerystelse, nogle i ens nærmeste familie er blevet opereret og har brug for hjælp, arbejde og møder i forbindelse dermed.. Og i sådanne perioder, ja der må jeg desværre sige, at jeg er nødt til at holde tungen lige i munden hvis jeg både skal svare på bunker af mails, og kommentarer, og samtidigt navigere i det virkelige samfund.. Jeg finder dog alligevel tid til at lægge et indlæg på, men du vil sikkert kunne se at det er med lidt flere intervaller måske, og at jeg måske ikke får svaret hver eneste tilbage på kommentarer.. Et indlæg tager dog ikke nær så lang tid at lave som at svare på mange kommentarer konstant, og sådan prioriterer man jo for at få tingene til at fungere.

Og nej jeg tager stadig ikke din kommentar ilde op, men den rammer mig, netop fordi jeg bruger rigtigt meget tid på at svare mine læsere igen...

Nu fik du så mit svar..

Desværre kan jeg ikke hjælpe dig så frygteligt meget! Vasen købte jeg for et par år siden hos en mindre webshop som nu er lukket. under bunden står der Design by Anna Elzer Oscarson. Den var ret billig.

Håber så at du og andre kan bruge mit svar..

Og ellers tak for dine søde ord om bloggen, du skal være så velkommen til at læse med...

Louise sagde ...

Kære Rakel og Lærke

Jeg tillader mig lige at smide en lille kommentar her....

Jeg kan nemlig hjælpe med vasen. Den er fra firmaet waterquest, og jeg er selv rigtig vild med den.... Har fået den opsnust hos en bekendt som forærede mig den.... Den var godt brugt (inden i) så jeg var ligeglad.... Jeg havde brugt lidt tid på at finde den, og blev derfor super glad.

Lærke, den blir derfor nok ret umulig at finde, for den blir ikke lavet mere, det er flere år siden de lavede den. Men den findes i lidt andre farvekombinationer idag.

Jeg håber jeg ku hjælpe dig lidt Rakel.... Er helt med på at det bare ikke er altid man får svaret sine kære læsere, og slet ikke dig der får så ufattelig mange mange besvarelse. Jeg håber derfor det er ok jeg lige hjalp her :-)

KH Louise

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
Tak for din hjælp, jeg kan ikk se noget på min vase med lige netop det, men måske det i sin tid har stået på kassen... :)

Lærke sagde ...

Kære Rakel (og Louise)
Mange tak for hjælpen ang vasen - nu har jeg i hvert fald et par ledetråde, så måske er jeg heldig at finde den en dag.

Rakel, tak fordi du kommenterede på min kommentar. Jeg er ked at, hvis jeg har gjort dig ked af det! Jeg er sikker på, at du lægger masser af energi og tid i at lave din dejlige blog, og du arbejder for at gøre en masse mennesker glade, ved at blogge og skrive respons på deres kommentarer.

Jeg kan jo kun sidde her i min egen lille "egoistboble", og tænke: "ØV, hvorfor svarer hun ikke på det JEG spørger om!!" Nogle gange ser man kun lige tingene fra sin egen vinkel, og jeg ved godt, at du ikke er sat på denne jord bare for at opfylde mine behov for at vide hvor dumme vaser stammer fra ;)

Så en anden gang skal jeg nok slå koldt vand i blodet.....ved godt at livet i "den virkelige verden" også skal passes, og må have førsteprioritet.

Jeg ønsker dig en rigtig god aften, og sender dig masser af god karma.
De bedste hilsner fra Lærke

Rikke sagde ...

Sød!! Og dejlige farver dér!

Kh Rikke