fredag den 24. februar 2012

Klokkeblomst...Jeg ved at det med fastelavn egentligt er for længst... Men i vores børnehave blev fastelavnsfesten altså først holdt idag...

Jeg har set så mange fine fine hjemmelavede kostumer rundt omkring i blogland.. Kreative, inspirerende og farverige...
Min egen store pige, hun ville aller helst være en klokkeblomst... En af dem man kan købe...
Så Klokkeblomst blev det, og det var helt fint med mig....

Smuk det var hun imorges, med krøllet opsat hår, glinsende perlemors smykker, blomst i håret, tryllestav og alt det af mors sminke hun ønskede sig...

Jeg synes, hun var en fest at se på, også selvom kostumet var købt....

22 kommentarer:

Mette Kathrine sagde ...

hvor er hun bare yndig :D Og ja det er jo også børnenes fest, så nogle gange må vi mødre lægge ambitionerne fra os og gå en tur i legetøjsbutikken. Jeg købte også kostume til lillebror herhjemme, det var simpelthen så godt og billigt og det ville slet ikke kunne betale sig at sy det selv.

Banebakken sagde ...

NYDELIG jente!! : )

Uthski Badutski sagde ...

Hun er da så yndig :)

Oprettet af RikkeRøjkjær sagde ...

Også jeg har i år kastet mig over de købte af slagsen...og ved du hvad! Jeg synes, det var befriende. Bare for en gang skyld, at komme lidt nemt om ved det. (Og mine tanker løber tilbage til tidligere år, hvor jeg har lavet kostumer til hele familien. Fire børn og to voksne. NIX! IKKE i år)

Fie sagde ...

Hvor er hun fin:-) Min datter ville ikke engang ud og købe et kostume, hun ville bare i prinsessekjolen fra sidste år! Så hun kom afsted i en LIDT for lille kjole, men med et kæmpe smil på-PERFEKT! God weekend...

Christina sagde ...

Hun ser skøn ud! Og hvem siger også at de bedste kostumer er hjemmelavede??
Selma sendte også laaaange øjne efter de store piger i børnehaven som var prinsesser og klokkeblomster. Så måske bliver der også en klokkeblomst her i huset næste år:-)

Maiken sagde ...

For at være helt ærlig, så ville Ingrid KUN være prinsesse, og da jeg ikke nåede at sy en prinsessekjole til julegave (hvor det også var hedeste ønske) så blev opgavet udliciteret til H&M, som havde en glimrende version i tyl, lilla velour og sølvpynt. Så hvorfor kaste sit overskud derhen hvor det ikke efterspørges?!

Mine argumenter om at man kan være alt muligt andet end prinsesse, og at det var kedeligt at være som de andre børnehavepiger hjalp nemlig ikke. Og da Ingrid ankom til børnehave fastelavnsfesten kiggede en anden pige alvorligt på hende og sagde "hvor er du smuk Ingrid". :D

Og tilbage til din klokkeblomst. Hun ser dejlig ud. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Mette Kathrine-
Lige præcis, kostumerne er faktisk så billige at man nærmest ikk kan overgå det.. Og hvis ungerne hellere vil have det, så synes jeg at det er helt fint med mig.. :)

Banebakken-
Lige det hun er.. :)

Uthski badutski-
ja hun var da så sød.. :)

Rikke Røjkær-
Ja helt ærligt, jeg synes da også at det var fint.. Ville hun nu virkeligt gerne have mig til at lave et kostume sammen med hende, så havde jeg hellere end gerne gjort det, men hvis hun hellere vil være klokkeblomst, så nyder jeg bare det.. Jeg kan være krea på så meget andet hvis det er det.. :)

Fie-
Lige præcist og smilet er da det aller aller vigtigste.. så kan jeg godt tilsidesætte mine egne ønsker og ambitioner om at være krea mom.. det er egentligt så lige gyldigt.. :)

Christina-
Nej helt ærligt.. hvis det er de købte de synes bedst om, så er det jo dem der er bedst.. :)
Det er jo også synd hvis de virkeligt bare ønsker sig at være en af alle de andre prinsesser i børnehaven...
Carl Emil var en smølf.. det er nu nemmere at lave til de helt små, de er lidt mere ligeglade, men min mor købte en smølfe dragt til ham som han fik på sin fødselsdag, og han var da en sød lille smølf.. :)

Christina sagde ...

Jeres datter er yndig og smuk :) Fastelavn er en total overvurderet fest ;) som ærlig talt ikke står særlig højt på min "liste", springer gerne over hvor gærdet er lavest og er indtil videre kommet langt med ting fra gemmerne...

bare WUNDERBAR sagde ...

Maiken-
Hvorfor kaste sit overskud derhen hvor det ikke efterspørges....
Skide go sætning.. det var nemlig lige sådan jeg havde det.. Det gad jeg slet ikk bruge tid på at overbevise hende om.. :)
Hun nød helt vildt at få lagt make up her til morgen, og kostumet var lige som hun havde ønsket sig...
Og lige præcist det er da vildt sjovt at man kan bruge sin fantasi og blive alverdens ting i verden, men måske det også er meget sjovt at opleve at man er en af alle de andre prinsesser, og at der er nogen der fortæller en at man ser smuk ud.. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Christina-
jeg har indtryk af at den er noget vildere nogle steder i tyskland?? Herhjemme synes jeg egentligt at den er meget sjov og hyggelig og som barn elskede jeg når man skulle finde ud af hvad man skulle være sammen med sin mor.. Men sådan er tiden bare ikk mere.. Nu er det klokkeblomster og andre prinsesser.. ;)
Men det var helt ok for mig også at springe over hvor gærdet var lavest.. det passede mig meget godt faktisk.. ;)

Malene sagde ...

Så smuk en klokkeblomst, altså! Og rigtig fint med make up og det hele. Holder på at børn skal have lov til at være børn, men til særlige lejlighed er det da ok med lidt make up og sådan:)
Ha' en dejlig weekend!

Malou sagde ...

Hvor er hun dog fin:-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Malene-
Altså til fastelavn og den slags skal den da ha hele armen.. det gjorde vi da også da jeg var barn.. blev sminket som fine damer.. dengang sku man ikk være prinsesse men derimod fin dame.. og jeg havde altid læbestift, neglelak og røde kinder..
Klokkeblomst havde også kinderødt, læbestift, øjenskygge og neglelak på.. Og hun var stolt kan du tro.. :)

Malou-
Ja helt ærligt det var hun da.. :)

Smilerynker.dk sagde ...

Skønt! Ja, de skal have lov til at gå ud i andet end mors hjemmesyede;o) Det øverste billede er meget smukt.

Katrine Neontråden sagde ...

Hun er da noget af det smukkeste <3

Mie sagde ...

Hvor er hun fin - og hold op hvor hun ligner dig! Da jeg bare så miniaturen i min blogroll troede jeg det var et billede af dig det øverste :)

Fru Thornholm sagde ...

Selvom mor kan sy, er det jo ikke et must... Hun er da SÅ fin!

Anne sagde ...

årh altså hvor ser hun bare smuk og glad ud!! vidunderligt billede..

kh

Kat sagde ...

Hvor ser ud sød ud - et godt kostume.

bare WUNDERBAR sagde ...

Lisbeth-
Det er ihvertfald ikk for enhver pris at jeg vil putte hende i det jeg selv laver, ikk hvis hun meget hellere vil det andet.. :)
Og ja du har ret.. jeg kan faktisk også meget godt li det billede.. måske det var et af dem man skulle få lavet til en ramme.. :)

Katrine-
Ja det er hun da.. Kan man være andet som klokkeblomst.. :)

Mie-
Ja hende kan jeg ikk snyde mig udenom.. Hun ligner mig ret meget.. :)
Til gengæld ligner lillebroren faren, så vi har en af hver.. :) Men de ligner også hinanden alligvel og det kan jeg meget godt li.. :)

Stine-
Lige præcist.. :)
Jeg sender dig lige en mail senere.. :)

Anne-
Tror virkeligt også hun havde en go dag og en go fest, så det var perfekt.. :L)

Kat-
Ja, Bilka kan meget idag... ;) Det er da en fin lille sag i dejlige farver og med silke og tyl osv.. :)

Marina sagde ...

Hun er bare smuk.

Til fastelavn skal børnene efter min mening have lov til at have det præcis som de helst vil have det (indenfor økonomisk og tidsmæssige ramme naturligvis) og der er ikke spor i vejen med købekostumer. Vil man gerne gøre lidt ekstra fordi det er sjovt kan man jo som jer lege med tilbehør, hår eller sminke.