søndag den 5. februar 2012

Koldt men smukt...

Sikke dog en kold søndag, men ikke desto mindre særdeles smuk... Hos os i det midterste af Jylland kunne vi mestre 21- grader fra morgenen af...

Høj klar og skarp sol, sne fyldt med iskrystaller, og en frossen dam på marken overfor mormor og morfar trak os alligevel udendørs...
De skøjter, vi købte i genbrugen for en mdr.s tid siden, blev fundet frem sammen med kælken og mine gamle ski...
Den store datter var helt igennem frisk på udeleg på trods af en heftig chillfactor, den mindste lillebror lige det modsatte... De mest brugte ord fra ham idag må være: "PIS-SE (ja sådan udtaler han det...!) KOLDT"!

Han har nok helt ret....

8 kommentarer:

Emma sagde ...

Hvor ser det dejligt ud - koldt, men godt:)

chathoms sagde ...

Hehe... Jeg forstår godt lillebror... Det er PIS-SE koldt, men ja, det er skønt ude... Jeg vil nu helst sidde inde under et tæppe med stearinlys og en chai og kigge ud ;-) Doven og kedelig... Men super billeder fra noget der ligner en dejlig dag - rigtig familie hygge!

Charlotte

bare WUNDERBAR sagde ...

Charlotte-
Han har da fuldstædnigt ret det lille barn, og når det så samtidigt blæser, så er det da bare sindsygt koldt... Vi holdt heller ikk længere end en halv times tid, men hyggeligt og sjovt var det, og så er stearinlyset og theen, bare dobbelt så go når man kommer ind.. :)

kiki sagde ...

I love winter like that!!!
Kiki

Smilerynker.dk sagde ...

Nårh;o) Ja, det er PIS-SE koldt, men vanvittig smukt!!

3. sal til højre sagde ...

Meget smukt og meget koldt! :) Han har fat i noget ham den lille - en fornuftig ung herre ;)

Iben sagde ...

Åh sikke nogle dejlige stemningsfyldte billeder og lillebroren har ret, har han. Det er bare helt ubamhjertigt koldt derude, men smukt er det og især når man kan nøjes med at sidde herinde i sofaen under tæppet og nyde dine smukke billeder af sne og kulde (:

bare WUNDERBAR sagde ...

Kiki-
I do to.. But sometimes it´s a little too cold.. I´m glad I have a roof over my head... :)

Lisbeth-
Det smukke kan den mindste i huset absolut ikke se endnu.. Og endnu værre er det hvis det sner eller blæser.. Han er enormt sensitiv overfor vejret.. Han siger:
Se mor, ´ner, ikk li det! blive her varmen!... :)

Hvis det gav mening.. ;)

3 sal til højre-
Han har da bare så absolut helt ret.. det er da PIS-SE koldt.. :)
Det er en sjov vane han har med at tale tydeligt i stavelser men det gør det let at forstå præcist hvad han mener.. :)

Iben-
Jeg synes vi fyrer og fyrer i den brændeovn.. søndag morgen var der 13 grader i stuen.. Det er altså ikke meget... :) Men hyggeligt er det jo også.. Er spændt på om alle de små knopper på buske og træer klarer det.. :)