fredag den 13. april 2012

En karakterfuld herre...Et stort maleri er flyttet ind i stuen... Manden har de sidste par uger gået til og fra maleriet, flere gange har det været færdigt, men det er som om, han ikke rigtigt kan lade det være...
Nu er det igen færdigt, ihvertfald indtil han får lyst til at sætte flere penselsstrøg på det...

Jeg er rigtigt glad for det... Det er et af den slags jeg kan tåle at se på, ikke for larmende og alligevel med karakter og mange spændende detaljer...

Billederne i de sorte passe partout rammer er også nogen manden har lavet... Det nederste og største billede til højre er et billede, han har lavet af mig i profil og med min store strikkede hue og halstørklæde... Det er jeg også vild med... Det varmer mig på en eller anden måde, at han også har haft lyst til at skildre mig på sin helt egen særlige måde...

Du kan se flere af hans billeder her, hvis du har lyst...

17 kommentarer:

Arlianas sagde ...

Han er så hammerdygtig... Jeg kommer efter ham for at skulle have et billede en dag...
Jeg har bare ikke besluttet mig for hvilket endnu...
Maleriet er fantastisk! Han lagde også et på i går som jeg er ret vild med...

Maj sagde ...

Wow hvor er det flot.
Hvor er han bare dygtig!
Jeg er vild med hans streg!

Louise sagde ...

De er virkelig fine de ting han laver, synes også den seneste Mona Lisa er ret flot... Er det den der hænger øverst til venstre, eller er det en anden?? Den kan jeg ret godt li :-)

Sys din potte med pelargonie er rigtig flot, hvad er det for en???

Go weekend til jer

bare WUNDERBAR sagde ...

Karen Elisabeth-
Det er jeg sikker på at han bliver glad for at høre.. :)
Ja det var egentligt ret fint det han lagde på igår, sart også.. :)
Tak for de søde ord..

Maj-
Ja den er lidt speciel den streg, ret meget sin egen synes jeg.. :) Dejligt at han kan forsynes vores hus med små kunstværker, det er altid lidt spændende, og de bliver ofte skiftet ud.. :)

Louise-
Den der hænger øverst til venstre, lavede han næsten i sammenhæng med mona lisa, så mon ikk det er derfor de minder om hinanden.. :) Den anden tror jeg ligger lidt nede inde på hans side.. :)
Potten er en billig potte fra IKEA, men de er ret fine.. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
Den hedder #21 derinde.. :)

Maj sagde ...

Ja, virkelig skøn og karakteristisk - stregen.
Har lige været inde at se på hjemmesiden også... SÅ inspirerende!
Hvem der dog havde de evner..

Christina sagde ...

i det hele taget fin kunst I har på jeres vægge - synes at det er så svært at finde det helt rigtige. når man nu skal købe skal det jo bare det helt rigtige og med sådan en dygtig mand i huset så kan I jo bare skifte ud alt efter hvad der passer... måske jeg skulle gå på jagt i malerinde-svigermors billeder... go dag, kh christina

bare WUNDERBAR sagde ...

Maj- Ja og det helt sjove er at jeg var sammen med manden i 10 år, før jeg fandt ud af at han overhovedet kunne tegne.. For ca. 1½ år sien kom jeg hjem og råbte ovenpå, hvad laver du? Han svarede : Tegner! Og jeg var sådan lidt.. NÅ... og så ku han bare tegne.. Simpelthen så mærkeligt med den skjulte evne der bare ligger og venter på at blive udfoldet.. :)

Christina-
Lige præcist, hvis vi skulle købe det hele, så kunne vi jo heller ikke bare skifte ud hele tiden.. :) Synes det er sjovt at vi kan skifte så ofte. enkelte får så lov at blive hængende.. :)

Fyrstenogfruen sagde ...

Nøj, hvor er han dygtig!!

Splejsen sagde ...

De er sgu gode...! Jeg tænkte først han måtte være prof og da jeg så ser du skriver han først lige er gået rigtig i gang, wow..
Er det noget han sælger ud af? Jeg tænker jeg godt kunne være interesseret når der kommer en fast indtægt ind på kontoen igen...

bare WUNDERBAR sagde ...

Elisabeth-
Tak den sender jeg videre til ham.. :)

Chanette-
Ja hvad kan det ikk blive til.. Han har allerede udstillet flere steder og også fået udemærkelser.. Til sommer udstiller han i et gammelt reastaureret kalkværk, det bliver enormt fint.. :)
Jeg har lagt et link i indlægget, der kan du se alle hans ting.. Eller ihvertfald nogen af dem, dem han lige har fået lagt ind.. :)

Anonym sagde ...

Min fredag er rigtig god. Jeg har opdaget en ny lækker blog, og det er din! Tak for det.
Sikke en kreativ mand d har. Jeg har luret de andre malerier på hans side, og jeg synes noget er det er lidt alla Kvium på en mere feminin måde, hvis det er til at forstå ;)
Nå, bare et lille pip fra mig.
Tak for bloggen. Du er velkommen hos mig - der er også en give away i gang lige pt.
Bedste hilsner fra Dianna

Splejsen sagde ...

Har lige været inde og kigge.. Jeg er solgt! Sådan een skal jeg helt sikkert ha' fingrene i når jeg starter på jobbet igen! Det ville pynte så fint over sofaen :)
God weekend!

bare WUNDERBAR sagde ...

Dianna-
Tak for din søde kommentar, den blev jeg glad for.. :)
Jeg forstår sagtens hvad du mener når du siger feminen kvium.. Han har ofte fået at vide det var lidt kvium agtigt, det sjove er at det egentligt ikk er ham han som sådan er inspireret af.. :)
Tak for invitationen ind.. :)

Chanette-
Det er du helt sikkert velkommen til.. :)
Rigtigt go´weekend til dig også.. :)

Menageriet sagde ...

Vild med den herre - hvor er han talentfuld, ham din 'herre' :) Sikke et udtryk han har fået med på det billede, inspirerende.
KH Sidsel.

Camilla sagde ...

Liker!! :-)

Unknown sagde ...

Talentfuld er han da ham MANDEN:o) flot stue!
Gitte Lacarriere