onsdag den 20. juni 2012

Århus, Emmerys, Decorate shop, Småfolk og Søstjernen...Idag har jeg været i Århus med min søde chef Tine... Vi skulle købe Småfolk hjem fra vinterkollektionen, og jeg har været rigtigt spændt på at skulle afsted på tur...
Småfolk har det fineste showroom, og jeg blev inspireret af indretningen med alle de fine farver og prints i det gamle hyggelige og lyse lokale med højt til loftet... Du kan se lidt flere billeder fra besøget her...


Og nu da vi endeligt var kommet på tur, var vi nødt til at ose lidt i det skønne latinerkvarter...
Det blev blandt andet til et besøg i Søstjernen i Guldsmedgade (den lukker desværre, så der er 40% på de fine sager i butikken...), et fristende besøg hos Emmerys, hvor vi købte lækre øko rabarber muffins og sidst men ikke mindst et besøg i Decorate shop, som altid bugner af de fineste ting og interiør...Jeg købte en stor stjernekop fra Liebe, flagesalt fra Læsø og et XL keramik greb også fra Liebe... Grebet skal bruges til at sætte på legehusets dør, som fint håndtag.... Der var tusinde andre ting jeg gerne ville have købt, især har jeg fortrudt, at jeg ikke købte en fin lille vase fra Thora Finnsdottir til kun 150 kr. .. En anden gang må det blive, så har jeg en undskyldning for igen at skulle på tur...


7 kommentarer:

Unknown sagde ...

wow stunning shops! Love that little ceramic handle.. pretty! Have a great week! lou xxx

bare WUNDERBAR sagde ...

Lou-
I had a GREAT day shopping around in those find little streets and shops. The first pictures are from the danish childrens brand Småfolks showroom where we were buying for the shop wich I work in.. Really pretty decorated... :)
I love the handle as well, it´s going to be used as a door handle on our playhouse.. :)
Great week to you too.. :)

Loppelækkerier sagde ...

Åh hvor fint. Det er altid dejligt at se sin by i billeder (af andre). I har nogle gange blik for noget, vi der bor her glemmer... ;o) Så tak for det :o)
Kh Charlotte.

bare WUNDERBAR sagde ...

Loppelækkerier-
Ja det er rigtigt når man kommer udefra ser man nogengange andre ting... Jeg synes århus er en DEJLIG by.. Jeg kommer der alt for lidt men når jeg så er der så er jeg vild med den.. :-)

madebyme-helena.blogspot.com sagde ...

Hvor er det nogle dejlige billeder, især fordi jeg selv bor i hjertet af Århus, og simpelthen ELSKER byen. Decorate er også en af mine yndlings butikker, men man kan jo desværre hurtigt købe sig fattig i alle de lækre ting, de har.

Mvh Helena.

hyggetroldeogbulderbasser sagde ...

Åh, jeg elsker Århus og savner tit tiden da vi boede dér... Men det var jo dengang - nu har vi børn og er kommet på "landet" :)
Heldigvis kan vi jo så stadig tage på tur dertil og NYDE den dejlige by og ALT det hyggelige den byder på!!!
Dejlige billeder - det ser ud og lyder til at I har haft en skøn tur!!! :)
Kh Tina

bare WUNDERBAR sagde ...

Helena-
Ja uha den er lækker... Har kun været i den anden decorate, den nede ved bruuns, men denne var da lige så fin.. :) Fed butik...

Tina-
Ja men det dejlige er jo netop at man kan tage ud og så komme hjem igen.. Boede man der nu hver dag, så ville man sikkert ikke se byen på samme måde.. Ihvertfald ikke nødvendigvis... :)
Men hyggelig er den og lige tilpas, ikke for stor ikke for lille... :)
Dejlig med en fødselsdags tur til legoland.. ;) Det ser hyggeligt ud.. :)