lørdag den 2. juni 2012

Pæoner og kæmpevalmuer...Liiige om lidt står min have på spring... Både pæoner og mine kæmpe valmuer står med store knopper, som springer ud, så snart som solen vælger at varme dem bare lidt til...
Sidste år tog jeg billederne her... Og jeg kan næsten ikke vente med at plukke ind af de mange mange blomster, som jeg kan se, at planterne kommer til at give i år....  Smukt..!

7 kommentarer:

Unknown sagde ...

smukt!! Det er også to af mine favoritblomster!

betine sagde ...

Uuuh - jeg har præcis de samme i min have! Kan heller ikke vente - de er bare SÅ smukke :) Kom så sol!!!

bare WUNDERBAR sagde ...

Mette k-
Desværre er valmuerne bare ikk særligt kønne når de er færdige med at blomstre... Overvejes at lave et forsøg med at klippe dem ned efter blomstring i år... :-)

Betine-
Kom sol nu!! Jeg har været i haven og ordnet mit drivhus, det er bare blevet så fint, glæder mig til sommerdage og tomater og agurker omgivet af smukke blomster.. :-)

Christina sagde ...

Hmmm, de er smukke! Jeg har i dag købt valmuer for mine er ikke kommet igen desværre... Solen kommer snart :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Christina-
Solen kommer snart ja.. ;) Sjovt for synes egnetligt at mine er ret ustyrlige.. De kommer bare og flere og flere af dem... :)

S O F T * U N I T S sagde ...

Hvem der dog bare havde en have, med så smukke blomster. Det giver bare lige en lille smule lykke i hverdagen, at se på så dejlige ting :o)

Snullemor sagde ...

Når valmuerne er afblomstret kan de være ret smukke i en buket...altså ikke alene, men mellem andre blomster... det synes jeg i hvert fald ; )