torsdag den 5. juli 2012

Sykursus...Lidt billeder fra gårsdagens sykursus... Lis var den aller dygtigste lærer, og hold op jeg nød, at der kun var MIG tid, og endnu mere at jeg havde en evigt villig og absolut dygtig syerske stående til at komme mig til assistance med tips og tricks, hver eneste gang jeg kom i bekneb...
Vi var 6 på holdet, og vi lærte alle at lave en rund pude som det første... Derefter fortsatte vi med individuelle projekter, jeg selv med en vest med vingeærmer og shorts med flæser og lommer... De to sidstnævnte viser jeg en anden gang...

Jeg har planer om at hyre Lis til endnu et kursus, et var slet ikke nok..! TAK Anne fordi du tog initiativ... Og TAK Lis fordi du havde lyst til at tage den lange vej til Vestjylland... Virkeligt godt..!

16 kommentarer:

Berit sagde ...

Jeg kommer gerne igen (var på tirsdagsholdet) hvis i laver en omgang mere.. Det var rigtig godt:-)

Hav en fortsat god aften

Klassisia sagde ...

Du må endelig sige til, jeg kunne godt være interesseret i sådan et sykursus :)

Anonym sagde ...

Sikke flotte puder og dejlig dag for dig/Jer - skønt med MIG tid:)

Anonym sagde ...

Ej, alle de fine stoffer, og det er da luksus med sådan en personlig assistance! De er bare vildt flotte og lækre farver, I har sammensat glæder mig til at se din vest og shorts! Tak for de hyggelige billede:-)

madebyme-helena.blogspot.com sagde ...

Jeg vil i hvertfald rigtig gerne deltage nææste gang.

Kaptajn Willy/Cirkus Bang sagde ...

Jeg eeeelsker de farver du bruger, så smukt. Troede lige at cirklen på billed et var en upcoming nederdel, det ville være flot.

Mysticia sagde ...

Ih hvor blev jeres puder fine! Jeg har en fin symaskine... Men jeg bruger den faktisk aldrig... Jeg har en masse stof jeg gerne vil bruge... Men jeg KAN virkelig ikke sy. Så hvis der holdes Sykursus i vestjylland igen. Så må du meget gerne inviterer mig!?

Inge Burgaard sagde ...

Super flotte puder. Ja "total MIG-tid" er pragtfuldt. God week-end

Simone sagde ...

Hvor er det altså nogle flotte puder du har lavet :) hvordan og kan man komme med de sy kurser ? :) Simone

Simone sagde ...

Det er nogle virkelig flotte puder du har lavet :) hvordan kommer man med til sådan et sy kursus, hvis det altså overhovedet er muligt ? :)

Marina sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud. Sådan nogle dage med masser af mig tid kan man nyde i laaaang tid efter at dagen er til ende.

Annchen sagde ...

Tak for en skøn skøn dag søde...:) Det var godt vi fik lokket hende herover..;)

karumina sagde ...

Preciosos!!!
karumina

Christina / KreaVilla sagde ...

Hvor er det nogle smækre puder, lyder til at have været et godt kursus.

Jeg er lige stødt på din blog, og må sige her er virkelig meget inspiration at hente, så er det bare med at få tid til at lave alle syslerierne.
Men fortsæt det gode skriveri. :-)

Marina sagde ...

Super dejlige sommerbilleder. Det er sjovt med instragrambilelder for nogen af dem bliver virkeligt fine mens man andre gange ærger sig lidt over at netop det billed ikke blev fanget lidt anderledes. På forhånd er det ikke helt nemt at forudsige hvornår men man kan jo ihvertfald sige at det er noget nemmere at have mobilen med sig rundt.

Janne sagde ...

Oh, den rosa, gule og sorte var superfin!