torsdag den 9. august 2012

Det fineste sommerhus, skønne unger, nye sko, lidt stof og lidt blomster...
#1 Vi kører ofte forbi det her lille fine sorte sommerhus der ligger lige ned til vandet... Jeg har altid syntes, at det var så fint, på trods af at det ligger på en af områdets ret traffikerede badestrande... Altid smukt med geranium i kasserne under vinduerne er det...


#2 Jeg har købt nyt stof og jeg tænker at det skal bruges til lidt forskelligt. Jeg skal bla. have syet nogle nye frugtposer til datteren og en vingebluse i det grå med små hvide hjerter...


#3 Til familiefest kunne farens voksne kusine sætte fint hår. Det nød Frederikke godt af, og hun var rigtigt stolt af sit fine fine hår. Ville ønske jeg kunne gøre det halvt så godt, men det kræver vist lidt mere øvelse.


#4 Smukkeste roser i vores have har fået alt for meget regn og må give op lidt for tidligt.
Men de er også smukke i deres rødlige forfald, som fortrænger den oprindelige gule farve.


#5 På tur i et outfit jeg synes er virkeligt fint. Dejligt at holde far i hånden...


#6 Carl Emil har fået nye sko. Jeg har vist aldrig fået dem vist frem, men jeg synes at det er de mest fantastiske sko, og drengen er heldigvis enig. Han spørger selv efter dem, hvis jeg giver ham andre på... De har et lige tilpas nostalgisk look og så er de ovenikøbet top komfortable.

11 kommentarer:

Unknown sagde ...

Skønne billeder af skønne motiver. Er helt forelsket i din søn på billedet. Håber min lille dreng bliver lige så top tjekket når han bliver lidt større. Elsker de brune sko - lækre og lidt retro - numme numme.

Blogmoster sagde ...

Dejlige sommer billeder, dejlige unger;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Line-
Ja men han er helt sikkert kun top tjekket, så længe han er så lille at mor får lov at bestemme... Datteren i huset vil SELV bestemme, og så er det altså absolut ikk altid hipt.. :)
Skoene er jeg simpelthen også så vild med... Det er vores Angulus begyndersko, så vi har dem kun op til str. 24, så det er sidste gang jeg kan købe dem til ham, så er han vokset ud af dem.. Rigtigt ærgerligt.. :)

Blogmoster-
Tak for de søde ord.. :)

Camilla Wedel Sivertsen sagde ...

Dejlige billeder og virkelig skønne sko!

Heidi sagde ...

Fine billeder og sikke et fint hår :)
frugtposer er også på to do listen her. Dem må skolepiger ikke mangle :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Camilla-
Åh ja altså.. Virkeligt skønne sko... Kunne de ikk bare blive ved med at bruge den slags.. Vores store på 6 år er færdig med Angulus efter eget udsagn.. Det er for små piger.. :) Siger hun altså.... :)

Heidi-
Nej og pludseligt blev jeg sådan i tvivl om man egentligt skulle have frugtposer med, men det skal man nok.. jeg husker bare ikk lige at mine elever havde det... Men jeg syr nu nogen anyways... Skolepiger må ikk gå ned på frugtposer nej.. :)

Anonym sagde ...

Sikke dejlige dejlige og de sko er da simplethen for lækre! Heldig lille fyr og super smukt frisure til jeres lille prinsesse :-)

Karen sagde ...

Super lækkert outfit til den bette!!

Trinekjr sagde ...

Er bare vild med den mælkestribede jakke...Hvor mon den er fra??
Mvh
Trine

bare WUNDERBAR sagde ...

Monstercirkus-
Tak for de søde ord.. :)

Karen-
Ja han er en lexi lille fyr i det outfit... Det er med at nyde det så længe jeg kan få lov at bestemme hvad han puttes i.. :)

Trine-
Jakken er en vi har haft i butikken i foråret.. Den er fra Mads Nørgaard.. :) Lækker jakke! :)

Ingrid - Fjeldborg sagde ...

Hei Rakel,
ser ut til at dere har hatt en herlig sommer! Tror den har vært bedre enn den norske sommeren:)
I dag har jeg sittet med norsk oversettelse av reportasjen fra ditt jule-hjem for det norske magasinet Kamille. Superflotte bilder! Gleder meg til å se det satt sammen på glanset papir:)

Klem fra Ingrid