onsdag den 24. oktober 2012

Den tidligere julestemning er rykket ind.....Der sniger sig lidt små stejf af jul ind i huset...
Jeg synes godt man må, nu da efterårsferien er overstået...!

Under min plexisættekasse fra HAY har jeg hængt en fin papirsranke, og i det store rum har den største stjernekop fra Liebe fået selskab af en hyacint, der forhåbentligt om lidt tid springer ud i en smuk og duftende lyserød variant.... Stjerne koppen er fin som lidt julet pynt synes jeg...

I køkkenet har jeg leget lidt med Masking Tape fra Søstrene Grene.... En fin prikket variant og en mere stærk rosa med små hvide hjerter pryder nu hylderne, en meget nem måde at lave en form for hyldebort og skabe stemning...

Og nu da de forskellige hylder er i rødlige og lyserøde toner, så skaber det selvfølgeligt lidt af den der tidlige julestemning... Eller måske bare lidt nostalgi og lys i efterårsmørket (bare hvis ikk man er til det der jul endnu....)

Fik jeg sagt at jeg også har puttet nelliker i mandariner??......

15 kommentarer:

Hanne Rimmen sagde ...

Julen er da en herlig, særlig tid og faktisk kan jeg godt lide, at den sniger sig ind ;o)
Her sysler jeg med at samle pakker til ikke mindre end tre pakkekalendere og de første små julerelaterede dimser har sneget sig med hjem i tasken.

Christina // Life of Livoni sagde ...

Kan fra min barndom huske at min tante ryddede samtlige vandrette flader i sit hus, lagde vat ud og lavede nisselandskaber... det var fantastisk som barn at komme i nisseland! ...men kun i en halv time, så var jeg ved at få pip af alle de nisser. Derfor synes jeg det er så spændende at se bloglands mange bud på alternativ julepynt! Og jeg har da også suget inspiration til mig i det nyeste BoligLiv ;) Sikke en skøn jule/boligreportage fra jeres dejlige hjem!

bare WUNDERBAR sagde ...

Hanne-
Hvis du spørger mig, så synes je næsten at forberedelserne og drømmene inden jul er de aller bedste... :) Hver morgen når jeg kører på arbejde hører jeg julemusik... ;)
I år har jeg bestemt at begge unger får en lille julegodte i pakkekalender hver morgen... Det tror jeg næsten at de bliver ligeså glade for, som alle de små gaver... 3 pakkekalendere er mange, men der er også en vis hygge i at gå og finde på til dem... :)

Christina-
Ja det er lidt en balance gang... Jeg tror ikke jeg er helt så nisse allergisk som det fremstår i Boligliv, men jeg kan bedst li de hjemmelavede eller de virkeligt gamle... Og så kan jeg faktisk også stadig meget godt li Mailegs Noilli nisser... ;)
Tak for de søde ord om reportagen.. Jeg selv er lidt blind for den tror jeg.. Har svært ved at bedømme den objektivt, ser kun fejl og mangler... Dumt... :) Sådan er det sikkert bare når det er en selv der er i... :)

Stina Grube Roy sagde ...

Åh, jul er bare så hyggeligt! Og hvor er det en fin diskret måde at begynde julen på med små hyacinter.
Fik de første hjemmebagte æbleskiver i går - så nærmer december og al julehyggen sig altså :-)

Trine Bruun sagde ...

Åh, jeg har længe haft lyst til semi-julehygge i form af fade med tykke bloklys, kogler og kastanjer.. Og når du nu også er begyndt med lidt juleri, bliver det pludselig lidt mere legitimt.. (;

/Trine oppepaaanden.blogspot.com

Hanne Rimmen sagde ...

BoligLIV...
Her ligger det på mit sybord, lige foran mig og jeg har læst det meget mere end en gang og så.... nej, hvor sjovt og skiiiide godt gået. Det skal du da være stolt af ;o)
Super hyggeligt og meget inspirerende Tillykke med den flotte reportage.
kh. Hanne

betine sagde ...

Åh, det er bare så hyggeligt! Jeg synes også godt der må snige sig lidt ind nu - eller efter i weekenden, når fødselsdags fejringen er overstået :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Stina-
Vi har faktisk også spist æbleskiver i eftermiddag.. Ikke de hjemmelavede, men de købte.. Lige dem her var nu ikke noget at råbe hurra for.. :) Jeg elsker hyacinter, både for deres fine farver, deres duft og deres lange holdbarhed... :)

Trine-
Det er SÅ legitimt.. ;) Jeg plejer altid at gå i julehumør omkring efterårsferien.. Synes det er hyggeligt, nu det begynder at blive mørkt og koldt udenfor.. :)

Hanne-
Tusinde tak.. :) Ja det er lidt sjovt at se sig selv og sit hjem i et magasin.. Ved ikk om jeg vil sige surrealistisk, men bare en lidt spøjs fornemmelse... :) På en el anden vis er der mere tilfredsstillelse og spænding ved at se de andres.. ;)

Betine-
Sådan er der altid lige et el andet der skal overståes... For mig er det efterårsferien.. :) Tilykke med din datters fødselsdag.. Håber det bliver en god en af slagsen.. Der bliver ihvertfald fint pyntet.. :)

Christina // Life of Livoni sagde ...

Man er vist ofte sin egen største kritiker! Men det er jo også et helt år siden billederne er taget og ens hjem ændrer sig jo utrolig meget på ét år (hvert fald her i blogland)... Så jeg tror de fleste ville have det som dig, hvor man finder fejl og mangler - men det har du så absolut ingen grund til! :)

Karen sagde ...

Det ser virkelig godt ud med det tape!

Og sikke en masse smukke kopper ol. du har på hylderne!! Er dybt misundelig!!
Der står jo for en formue ;)

Louise sagde ...

Gad vide om det er æbleskiver fra rema i fik. Dem fik vi nemlig os, og vi var bestemt heller ikke begejstrede. Nu har de imellemtiden fået endnu en variant, og desværre kan jeg nu ikke huske hvilken vi købte!!!!

Anyway, ser hyggelig ud med din hyldeforkant. Den er sød den med hjerterne.... Og så kom hyacinterne ind:-) :-)

Ha en dejlig dag

Kh

heidi sagde ...

Lækre sager!

Jeg har linket til dig ;o)

Anonym sagde ...

Hvor er det bare hyggeligt Rakel :)

Du er simpelthen et af de mest julede mennesker jeg kender til - ren råhygge i en lækker stil. Det ser rigtig fint ud.

KH Maria

Anonym sagde ...

Forhåbentlig støder jeg snart på hyacinter, og så skal de altså også med mig hjem!
Der må være et eller andet som ikke fungerer med bloglovin, for det er yderst sjældent, den viser at du har lavet et nyt indlæg...

bare WUNDERBAR sagde ...

Christina-
Det har du sikkert ret i.. Men tror også det er fordi at det jo "bare" er herhjemme... :)

Karen-
Det er så nem en måde lige at pynte lidt op... :)
Mht keramikken, så er det så yderst sjældent jeg selv køber noget, men jeg er god til at ønske mig lidt til fødselsdage og jul, så det er stort set derfra jeg har det hele... :)

Louise-
Det var lige nøjagtigt remas.. De var bare ikk gode..:( vi plejer at få de billige coronet tror jeg de hedder, de smager godt.. :) Den tape du kan li er fra søstrene grene.. :)

Heidi-
Arh hvor sjovt... Var det ikke lige et fint sted...?? Jeg elsker det.. Nu lader det til at jeg måske snart skal derover... :) Jeg får ivhertfald meget trang når jeg ser billederne fra din tur.. :)

MissFryd-
Det har du altså ret i... Tror det er sådan en survival ting, at nu da det begynder at blive mørkt, så kan vi ligeså godt lave lys og hygge ud af det... julehygge.... :)
Men i januar, så er jeg bare FÆRDIG med jul for det år... :)))

Ida-
Er der slet ikke hyacinter i jeres område? Her er der stadig en del.. og min første er begyndt at springe ud... Elsker duften og farverne og den start af julestemning de skaber... :)