onsdag den 19. december 2012

Aftenjulestemning...
I tiden er der næsten mørkt døgnet rundt, og det er lige før, at jeg nyder det allermest om aftenen, hvor det for alvor er mørkt og ikke bare sådan grå-mørkt.
I år har vi det fineste større juletræ stående nede i haven udenfor køkkenvinduet. Jeg elsker at kigge ud på det, det er simpelthen så hyggeligt og julet.
Der er virkeligt bare ikke lang tid til nu........

9 kommentarer:

Unknown sagde ...

Sikke nogle dejlige stemningsbilleder ;)

Inge Burgaard sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt og fint ud hos jer.....

Unknown sagde ...

Skønne billeder - det emmer af jul og hygge!!
Glædelig jul!

Fru Kongen sagde ...

Det ser altså også ret hyggeligt ud og lyset kommer på en eller anden måere til sin ret når der virkelig er buldermørkt udenfor.

Christina sagde ...

Ja, det er snart og tiden er denne gang bare løbet gennem mine fingre - aner ikke hvorhen... Men det bliver jo jul alligevel og vi glæder os... Dejligt juletræ :)

Retro-Couture sagde ...

Hvor ser det dog hyggeligt ud! Med al den hygge er det ingen sag at komme igennem de mørke tider :-)
Kh. Viola

FRØKEN LARSEN I/S sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud, gør det...
Kh. Lene.

Unknown sagde ...

Elsker også mine aftener hvor det er mørkt og alle lysene tændt. Sagde så sent som igår til Christian at jeg elskede vinteren pga de hyggelige aftener med lys tændt og råhygge:) nyd dem:) og god jul Rakel:)

bare WUNDERBAR sagde ...

Tak for alle jeres kommentarer... Kan forstå der er flere der er vilde med de mørke aftener og de ER altså bare bedre end de mørkegrå triste vejrdage vi har i tiden.. Har hørt lidt om hvid jul alligevel og så kunne det da være rart med lidt sol? :)