fredag den 21. december 2012

Jeg aftenjulehygger...Jeg går og aftenhygger.... Træet er kommet ind, og jeg glæder mig til at se ungernes glade ansigter, når de står op imorgen, og ser at træet står pynteklart...

Det er første gang at juleaften skal holdes her i vores hjem, og jeg glæder mig, men kan også mærke at der ligger et lidt andet forventningspres end der plejer... Vist ikke fra andre end mig selv, men det er der nu alligevel lidt....

Der skal jo både pyntes fint, ryddes op, dækkes bord (og jeg har stadig ikke fundet servietter, jeg kan li!), laves mad og rettes an, så juleaften bliver hyggelig for både os og vores gæster...

Det er jeg nu helt sikker på den bliver, men derfor er jeg nu stadig lidt spændt....

11 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Det blir' da spændende med den første juleaften!
Rigtig fint juletræ!

GitteBlinkilde sagde ...

Der er da ikke noget mere spændende og hyggeligere end at skulle afholde sin første juleaften :-) Super hyggeligt og rigtig god fornøjelse med planlægning og indkøb af servietterne. Glædelig jul :-)

by.bak - interior & lifestyle blog sagde ...

Ddetvhele bliver hyggeligt hvis bare man sænker barren lidt og når hvad der er vigtigst. Servietter er jo ikke det der hverken redder eller ødelægger juleaften og de fleste erni øvrigt helt vildt grimme, så jeg køber ofte "bare" pæne råhvide eller hvide :-) er sikker på at DU får afviklet et super juleaften, glædelig jul i hvert fald til dig :-)

Davids Engle sagde ...

Ja det er mærkeligt som denne aften kan give os lidt præstationsangst. Det er jo dog bare en stor kylling og/eller en steg:-)
Vi skal pynte juletræ i aften, mens Matador ruller over skærmen. Det glæder jeg mig til:-)
God jul
Kate

dqpage sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt og stemningsfuldt ud :o)
hilsen Mona

Louise sagde ...

Det ser fantastisk ud Rakel, elsker din julestemning.... Er glad for også at se du bruger de fine ting fra Julies og min gave, de står hist og pist kan jeg se :-) :-)

De smukke prikkede kasser på dit skab, er de hjemmelavede eller hvad er det for noget papir, synes det er super flot.

Rigtig glædelig jul til Jer, de helt rigtig julestemningsrammer er i hvert fald sat.... Håber du finder de rigtige serviette...

Hvis du har en brugsen i din nærhed, så har de nogle ret fine...

by myr sagde ...

Sikke nogle dejlige stemnings billeder Rakel - kender godt forventningspresset (fra en selv!!) når man skal holde juleaften hjemme...men det vigtigste er jo at holde fokus på selskabet, hyggen og nærværret! Det glemmer jeg desværre engang imellem ved sådanne lejligheder, nok mest fordi man gerne vil gøre det hele så godt og fint for familien og gæsterne...men det de allerhelst vil have er ens selskab:-) Så er det ikke så vigtigt om maden er rettet an på det flotteste fade, om der ligger en nullermand i hjørnet eller om der lugter lidt af mados når gæsterne kommer. Det forsøger jeg at lære af HVER gang jeg skal have gæster...og det er sku en langsommelig process:-)
Jeg er sikker på at I får en dejlig jul og at det hele bliver lige som du ønsker dig:-)
Kærligst Malene

Barbara sagde ...

Rigtig god jul! Er sikker på den nok skal blive hyggelig, også selvom de rette servietter ikke bliver fundet ;0)

Gilette sagde ...

Her er træet på vej ind i dette øjeblik. Der er bagt julesmåkager til formiddag og jeg tror, at stort set alt er indkøbt... stort set. Men kan mærke presset som du - skal holde jul som vi plejer for ca 14 mennesker. Og det er ok. Men for første gang skal jeg også lave anden. Det plejer mor at gøre. ... og det presser mig mærkeligt nok lidt. Men mon ikke det går - både for dig og mig. Glædelig jul til dig og din familie.

Marina sagde ...

Hvor hyggeligt.

Jeg synes også at der altid ligger et særligt forventningspress (hos mig selv) juleaften. Man tænker jo at det er en aften der ikke rigtigt kan gøres om og vil gerne gøre alle gæsterne glade. I sidste ende er det dog altid sådan at den gode stemning er meget vigtigere end de rigtige servietter men det kan bare være svært at se inden festen går i gang.

Jeg er helt sikker på at I får en fantastisk hyggelig aften og ønsker rigtig glædelig jul.

Niina sagde ...

Looks so cosy and warm and pretty over there:) Wishing you all a very merry Christmas!!