tirsdag den 19. marts 2013

Tal ordentligt...!Jeg er blevet spurgt, om jeg vil nævne mobilselskabet Call me ´s nye initiativ "Tal ordentligt" på bloggen... Det vil jeg faktisk gerne, for det er et vigtigt issue, der bliver sat fokus på.

Call me har lavet en kampagne, som skal sætte fokus på at tale ordentligt til hinanden, både børn og voksne. Call me har givet skoleklasser landet over mulighed, for selv at lave deres egen lille film om det at være sammen på en ordentlig måde.

Du kan selv opleve filmene på www.http://talordentligt.callme.dk/afstemning/1 .
Her kan du "like" den film du synes bedst om og derved sprede budskabet om det at tale ordentligt til hinanden. Den film som får flest "likes" vinder publikumsprisen. Og en gang om måneden udpeger et dommerpanel fra Call me den bedste film, hvor vinderen får 10.000 kr. til sin klasse/skole.
Måske du er lærer og har en klasse der gerne vil deltage, eller måske du selv har skolebørn, som kunne gøre brug af materialet.
Vores store datter der nu er skolepige, synes det er vigtigt det med at være gode ved hinanden, og vi fik os en god snak, mens vi kiggede på badges og legetøjsmobil...

Du kan læse mere om kampagnen lige her...

 

4 kommentarer:

Kirsten Søeballe sagde ...

Fint nok.
Jeg står bare af når det er et firma som får reklame i skolerne ved at lave sådan en kampagne.
Hvis det var skolerne selv som havde lavet kampagnen og havde reklamer i TV for at tale ordentligt til hinanden ,så kunne jeg bedre kapere det.
Når det så er sagt så er det da årets bedste reklamestunt Call me har lavet.
Bare min mening.
Mvh Kirsten

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej kirsten.
Det kan du have helt ret i :)

Unknown sagde ...

Jeg synes simpelthen det er forfærdeligt at firmaer får lov til at lave reklame i skoler... Uanset hvad formålet så er... Bliver rasende, når mine børn kommer hjem med diverse reklamer for Arla og lignende i tasken... Grrr....

Unknown sagde ...

Er bare så enig - og der alt for lidt fokus på det. Du skal også have stor ros for din blog den er super inspirerende. Du er altid velkommen til at kigge forbi min blog - arasgreb.blogspot.dk