fredag den 19. april 2013

F E R I E....


Fra idag er butikken og arbejdet skiftet ud med en hel uges ferie... De andre herhjemme holder ikke ferie (kun den store som lock outer, og det kan vel næsten betegnes som sådan), så jeg skal bare slappe af, nyde  det og have ordnet forskellige ting herhejmme...
I næste uge skal jeg for alvor have ryddet ud. Der skal sorteres og hver enkelt ting skal enten have sin faste plads og anvendelse, eller også skal den ud...

Og så skal jeg have malet færdig.. Jeg er begyndt at male blomstervæggen over, men er ikke helt færdig endnu. Men jeg kan allerede mærke hvor meget jeg nyder, at jeg har bestemt, at der skal sorteres ud og laves ro på omgivelserne.

Og så håber jeg selvfølgeligt på dejligt vejr.. Det skal der ligesom være når man holder fri... Så skal vi lidt i haven, hvor bedene skal luges og drivhuset skures... De første stauder står allerede klar og scilla, påskeliljer, forsythia og mirabelle begynder så småt at gøre klar til at springe ud...
Der er nærmest ikke nogen bedre årstid end lige nu, hvor varmen, lyset og alt det grønne for alvor står på spring...

10 kommentarer:

Inge Burgaard sagde ...

Rigtig god ferie og rigtig god arbejdslyst.... Planerne lyder helt fantastiske.....

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Jeg tror det bliver skønt og roligt med den hvide væg.
Rigtig god ferie, Stine:)

Didi sagde ...

Det er dejligt med ferie og i det hele taget at have tiden til at nå nogle ting.

Jeg har også en uge, der starter i dag og så står den ellers på oprydning, udsmidning og nedpakning - det bliver så fedt!

Hav en skøn ferie! Jeg glæder mig til at følge med i projekt "ryd ud".

Kh. Diane.

Anne Mette sagde ...

God ferie..synes ellers det er så flot med tapet, men det er der åbenbart flere af Jer i blogland som er blevet træt af.. Skøn blog du har Rakel...har fulgt den i mange år..

Kristina/www.myhouseins.blogspot.com sagde ...

Fine billeder :) rigtig god ferie i næste uge.

Nola sagde ...

Rigtig god og kreativ ferie - nyd det :-)

by.bak - interior & lifestyle blog sagde ...

Hvor skønt! Så må du nyde ferien :-) Jeg er spændt på at se resultatet af hjemme-forandringerne

Finurligefinesser sagde ...

Uhh, det gør ondt i hjertet at se det tapet blive malet over ;-) jeg har haft en længere periode med et lidt stramt udtryk i huset, og har nu vildt lyst til tapet......men vi må se om jeg får manden med på ideen :-) ej kan godt forstå at du trænger til systemer og orden, det frigør så meget energi!!!

Louise sagde ...

Det lyder dejligt med en ferie i udsigte. Jeg håber du kommer til at nyde den, og nå alle de ting du gerne vil.... Glæder mig til at se dit "nye" hjem.

GO ferie

KH Louise

Livsglimt sagde ...

Jeg kan varmt anbefale bogen "Ryd op" af Dawna Walter Og Mark Franks. Den er meget praktisk og stiller en masse konkrete spørgsmål om alle mulige rode-emner: papirer, fotos, køkken, legetøj osv.
Om legetøj/børne-værelser er nogle af spørgsmålene bla:
Hvad leger de med i lang tid af gangen? Hvad holder de meget af?
OG er Der ting som du i virkeligheden har købt til dig selv?? :)
Det fik mig blandt andet til at sige farvel til det fine fine træ-dukkehus med de fine fine træ-møbler - som ingen andre end Jeg havde svært ved at sige farvel til;)