søndag den 29. september 2013

Efterår.


 
Efterår kan man vist efterhånden kalde det. Og i nat faldt den første frost også. Imorges var vi tidligt ude i haven, for at mærke græsset knase under støvlerne.

Fredag havde vi tre hold venner med børn til fødselsdags aftensmad, hvor vi fejrede min 32 års fødselsdag. Det er altid virkeligt hyggeligt og jeg fik nogle meget fine gaver. Lysestager fra Bloomingville, hjemmestrikkede sokker, en fin fin urtepotte fra Helbak, og Designletters platten med R, som nu hænger på væggen. Taknemmelig er jeg!

Vi har samlet æbler ind fra haven i weekenden. Ananasæblerne er virkeligt sensationelt store, flotte og mange i år. De er fantastiske til både kager og grød.
Vi har også tændt bål og taget den lidt med ro. Den mindste havde i sidste uge æren af at tage hånd-fod-mund syge med hjem, og henover weekenden er den store blevet mere og mere sløj, og er nu den der har taget over. Det synes hun bestemt ikke om!

Carl Emil har nydt at naboen i tiden makker og lægger fliser i sin indkørsel. Der er virkeligt dømt top underholdning, når gravkøer, store lastbiler, containere og trailere arbejder lige ude foran stuevinduet!

(En lille HUSKER... Du kan lige nå at deltage i min GIVE AWAY, hvor du kan vinde et gavekort på 500 kr. til en af mine yndlings butikker. Du deltager nemt lige her.)

6 kommentarer:

Louise sagde ...

Smukke billeder, og endnu en gang tillykke med fødselsdagen.

Rikke sagde ...

Stort tillykke med fødselsdagen, og de medfølgende pakker - meget lækkert! :)

Til trods for sygdom, lyder det alligevel som en hyggelig weekend. God bedring til jeres lille pige.

God mandag til dig!
Kh.
Rikke


Ps. Er helt vild med kigget til jeres lænestolshjørne!

Susan sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud. Smukke billeder. Efteråret kan bare noet helt specielt :)
Tillykke med fødselsdagen :)
Kh. Susan

Mie sagde ...

Ja pludselig blev det bare koldt og for alvor efterår, men det er nu også lidt dejligt at finde sokker og striktrøjer frem igen :)
Og tillykke med fødselsdagen :)

Dolls and Darlings sagde ...

Dejlige billeder - efteråret er så vanvittig smukt og fint i år, synes jeg.

Unknown sagde ...

Hvor bor du altså skønt... :0)