torsdag den 12. september 2013

Safehagen...
Vi har været så heldige, at vi har fået lov at teste produkter og anmelde service på webshoppen www.safehagen.dk .

Valget faldt på en Römer autostol. Vi har også en Römer autostol til Frederikke, men indtil nu har Carl Emil siddet i en "lilledrengs" autostol. Nu er han så blevet så stor, at han er rykket op i en større model, og sikke en stolthed, det medfører hos en 3- årig. (den dag han modtog stolen, tog han en lur i den i den store kasse, for han var SÅ GLAD for den, og fortalte alle og enhver om stolen).

Vi fik en rigtigt god vejledning i forhold til hvilken stol, vi skulle vælge, og vi er virkeligt meget tilfredse med autostolen. Den stol vi valgte finder du her  ... Den er en lidt mere lux model, end den vi har til Frederikke, og det kan godt mærkes. Sædet og hovedstøtten er rigtigt godt polstret, og i det hele taget er Carl Emil rigtigt glad for at sidde i sin stol, hvilket vel må være den bedste anbefaling overhovedet.

Safehagen.dk har fuld score på Trustpilot, og min vurdering er den samme. Vi lagde en ordre på autostolen den ene dag, og den næste dag blev den afleveret på vores adresse med fragtmand.
I butikken er der fri fragt, 14 dages returret og al den vejledning man ønsker sig.

Safehagen forhandler alt det som er nødvendigt for at børnefamilier kan fungere på en sikker måde. Varesortimentet er stort og spænder vidt fra autostole, løbevogne, klapvogne, tagbokse, rejsetasker, cykelstole, cykelholdere, bæreseler og alt i den dur.

Safehagens motto er - More Safety. Way more fun.

Jeg anbefaler gerne butikken, og lige nu har de flere Römer autostole på tilbud, ligesom du også kan hente en rabatkupon på webshoppen, hvor du kan få 15% på alle rygsække.

2 kommentarer:

Marina / cand.mor sagde ...

Nårh, hvor sødt :)

Maiken sagde ...

Hehe, den ser da ud til at være blevet godkendt. ;)