torsdag den 10. oktober 2013

De fineste liberty tæpper fra STURE&FOLKE.Carl Emil er fuldstændigt faldet for vores fine nye tæppe fra STURE & FOLKE.
Hver morgen, når han lige er stået op, sidder han i sofaen og vågner og varmer sig i tæppet. Han nusser den bløde velour og de små bånd, og sidst på eftermiddagen inden aftensmadstid sætter han sig igen med tæppet. Nu er han så begyndt at ville sove med det om natten, så de sidste to nætter har dynen måttet vige sin plads.
Jeg forstår ham rigtigt godt!

Alle STURE & FOLKE tæpperne har på den ene side det fineste silkebløde libertystof (du er altså nødt til at tjekke alle de fine libertyvarianter, som tæpperne er syet med. Det er IKKE nemt at vælge!) og på den anden side har de ensfarvet blødt hør på den ene del og en virkeligt blød velour i den anden del. Og så er der selvfølgeligt de små nussebånd. Virkeligt fint håndlavet stykke arbejde! Carl Emil er især vild med at stryge hånden over den bløde velour igen og igen.

Tæppet er foret og kan vaskes i maskinen, hvilket er ret vigtigt, når det i praksis skal anvendes af ungerne.

Karin som ejer STURE&FOLKE skriver selv om sit brand


"My STURE & FOLKE baby blankets are the result of my wanting to give my own two sons, Sture and Folke, the warmest and softest baby blanket in which to sleep. I tried so hard to find something special that was not only warm and cozy but also playful and beautiful. I gave up searching and decided to make them myself. My aim was to make something not only for the cot but also for the buggy.

My inspiration comes from nature in Sweden (where I am from), watching my boys and our daily walks by Lake Geneva in magnificent Switzerland where we live. The spectrum of colours are taken from all that I see and love: flowers, water, birds, mountains, leaves, snow, clouds... I hope you will love my blankets too."


Du kan se alle de fine varianter af junior og babytæpperne via linket her og også besøge STURE&FOLKE lige her.

Vores fine tæppe hedder Yellow Bird Cherry og findes lige her.

Du kan også følge STURE & FOLKE på FB lige her.


10 kommentarer:

Kristina/www.myhouseins.blogspot.com sagde ...

Hvor er det lækkert!

bare WUNDERBAR sagde ...

Kristina-
Det er simpelthen så lækkert og jeg elsker at se ar Carl Emil er så glad for det, men synes også det er så fint at have det liggende i stuen, så jeg også kan nyde det smukke liberty. De kan anbefales. Kvaliteten er lækker og så kan det maskinvaskes . Også vigtig detalje :)

Tove sagde ...

Teppet så helt nydelig ut, må sjekke linken/e du har lagt ut. Men først og fremst; FANTASTISK vakkert bilde sv din vakre datter:)

Anita sagde ...

Ihh hvor er det fint, det ser så lækkert og blødt ud.

bare WUNDERBAR sagde ...

Tove-
Tusinde tak. Jeg er også selv blevet glad for billedet. Jeg tog kun et eneste, det var reglen hvis hun skulle stille op, så heldigt at det blev så fint :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Anita-
Det er virkeligt blødt og dejligt. Især velouren er Carl Emil helt vild med. Jeg er allermest vild med den smukke liberty :)

Mie sagde ...

Ej hvor er det fint, er helt forelsket :)

Céline sagde ...

Hvor er det et smukt billed af jeres datter <3

FRØKEN LARSEN I/S sagde ...

Smuk, smukkere, smukkest...;0)
Kh. Lene.

Mor og co.dk sagde ...

Åh det ser lækket ud.. Det må jeg vis lige ha kikket på...