lørdag den 2. november 2013

Nymalet på kreaværelset.Jeg har haft den sidste rest skabsmaling i brug (Dyrups Hav) ude på mit krearum. Da vi flyttede ind i huset kom vi fra en kæmpemæssig lejlighed med kæmpestore rum, til et lille og snirklet hus med små rum. Der måtte tænkes kreativt. Jeg fik sat en smal laminat plade op på to bukke, så den præcist passede på mål på mit krearum, men mig og den grånistrede laminatplade blev aldrig rigtigt venner.
Nu har jeg efter snart 8 år forsøgt at male den. Jeg synes, at resultatet er blevet ret fint.
Bordet har fået to lag maling. Man kan dog godt ridse i malingen, hvis man kører noget spidst eller skarpt henover. Jeg malede bare, men jeg tror, at man med fordel kan male det med noget, der binder inden. Det brugte vi på nogle meget glatte køkkenskabe i lejligheden i sin tid.
Jeg er dog ret glad for mit resultat her.

Jeg malede også det lille københavnerskab, som jeg har sat ovenpå bordet, for enden op af væggen.
Det er blevet et helt lille samlet møbel nu. Måske lidt klemt, men det er med at tænke kreativt med så lidt plads og så meget dims!

24 kommentarer:

Finn og Eva sagde ...

Hvor ser det dejligt ud og det må være svært at gå fra meget plads til lidt plads, jeg er spændt på hvordan jeg skal løse det problem den dag vi skal flytte i noget mindre, lige nu har vi over 400m2 og jeg ville gerne have mindre bolig plads men ikke undvære mine værksteder, men uanset hvad så er det dejligt at have sin egen lille legeplads.
Eva

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Eva.
Ja hold da op det kan jeg levende forestille mig. Der er ofte jeg mangler mere plads men jeg er også meget taknemmelig for det vi har her selvom det er små rum. Men man får samlet sammen over tiden, så man må hele tiden tænke praktisk og sortere undervejs :)

Simone Eriksen sagde ...

Sikke et helt fantastisk krearum, jeg kunne forstille mig at sidde der og arbejde... Det er så hyggeligt, og små er nogle gange også bare hyggeligere end kæmpe store rum.
Ville ønske at det var mig der havde det.. Jeg har kun et kreaskab.

Simone
Medvingerbagud.blogspot.dk

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Simone.
Du har ret, småt er nemlig ofte også ret hyggeligt, det trøster jeg mig ved når jeg synes jeg ikk kan være der :)
Egentligt er det vores bryggers jeg har lavet til krearum men det fungerer rigtigt fibt :)

Arlianas sagde ...

Det ser så lækkert ud... Det må da være en ren nydelse at sætte sig der og være kreativ

Ninette sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud! Et godt sted at sidde og kreere. Er vild med din opslagstavle!

PynteMynthe og Mor sagde ...

Hvor er det blevet fint!
Jeg elsker din opslagstavle - helt proppet, men på den fede måde så den på en eller anden måde alligevel fremstår rolig :-)

Anja sagde ...

Ih hvor ser det bare hyggeligt ud. Hvor er det en flot farve du har malet bordet med, hvad er det for en Dyrup, er det havgus?? Jeg synes også din opslagstavle er rigtig fin, den er let og enkel i hvid, og samtidig inspirerede med de fine ting du har på. Elsker din blog, KH Anja

Julia sagde ...

Du er simpelthen så imponerende god til det. Ville ønske jeg var bedre til bare at gå i gang og få fikset, malet og ordnet... KH J

Mona Honnens sagde ...

Åhh hvor der der pænt i dit krea-hjørne,
har lige været ved at rydde op hos mig selv, men blev ikke helt færdig inden energien slap op ;O)

Mona

Unknown sagde ...

Vi bor 3 mennesker i en 2 værelses lejlighed på 54 kvm, så her skal der også tænkes kreativt. Selv om det til tider er vildt frustrerende at bo på så lidt plads, så er det også en lille smule hyggeligt og dejligt trygt ;-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Karen Elisabeth.
Det ER en en nydelse når der er ryddet op.. desværre er der som oftest fyldt med dims og sager, men sådan er det når der skal laves noget ;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Ninette.
Min opslagstavle modtager alt der ikke lige har en plads og der kan sættes en nål i :-D

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej PynteMynthes mor.
Tak for de søde ord... opslagstavlen er en af de fyldte ja. Alt kommer på og så ryddes der ud en sjælden gang imellem :) malede een hvid i sin tid, det er egentligt en kork model, men det hvide gør det roligere :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Anja.
Tusinde tak for dine søde ord og din kommentar :)
Farven mener jeg altså bare der hedder Hav . Og så er den fra Dyrup :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Julia
Det sker nu altså også for sjældent her. Der er så mange ting på listen jeg godt liiige vil have gjort, men det kommer ligedom sjældent videre end til den daglige oprydning :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Mona.
Nej nogengange må man tage det lidt af gangen, det det kender jeg godt :)
Man må bare starte et sted. Men man bliver nu så glad for det bagefter :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Maria.
Ja ved du hvad. Det er da hyggeligt :) du må jo synes jeg er fjollet når jeg siger vi bor i 120 kvm lille hus, men herovre i Jylland hvor vi bor er det altså småt. :-D

Unknown sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud - det indbyder til kreativitet

fruandreasen sagde ...

Dejligt hjørne! Og farven er SÅ god! Skylder dig en tak for at nævne den i et tidligere indlæg, jeg ledte for nylig efter en lignende farve til et møbel og forsøgte mig derfor med Hav - og resultatet er lige som det skulle være. Den giver en farveklat i rummet - uden at være dominerende :)

SiriR sagde ...

Det blev så fint!
Og jeg er vild med farven, rigtig dejlig er den:)

Rikke sagde ...

Hvor er det bare et fint lille hjørne. Alle farverne MÅ da bare give en masse inspiration!

Unknown sagde ...

Ej hvor er der bare blevet superfint inde i dit kreaværelse - er ved at dø af misundelse! Elsker din stil og din sans for detaljer!!

Home by Bianca sagde ...

Super fint og lækre detaljer. Selvfølgelig kan det gøres hyggeligt på lidt plads.