mandag den 24. februar 2014

Viola Sky.


Jeg har fået det fineste undertøj fra Viola Sky.
Jeg skal blankt indrømme, at jeg som oftest har været forfalden til H&M´s undertøjsafd. med billige bhér, som så også har været derefter. Det føles derfor som virkeligt fantastisk luksus at have fået sættet her, som fra første sekund bare sad som det skulle. Lad mig sige... Der er meget stor forskel på de billige modeller og kvalitet og facon på dette!

Bare indpakningen fik mit hjerte til at smelte. Undertøjet kommer i de fineste æsker indpakket i de fineste chiffonposer med silkesnor. 100% gennemført.

Undertøjet er dansk designet af Sonja Wolfbrandt Christensen. Hun har lavet en eksklusiv linje af bløde højtaljede trusser, chemiser, lette underkjoler, hipsters og bh´er. Designet trækker referencer til 50érne men med transparente elementer har hun skabt et moderne look. Jeg er vild med det æstetiske univers.

Du kan finde forårs inspirerede sæt som Miss Blossom i smukke gule og rosa toner eller de lidt mørkere som Miss Evergreen, sidstnævnte er det sæt jeg har valgt, og jeg er rigtigt glad for det!

En virkeligt fin kvalitet ved at handle på Viola Skys webshop er det fine "prøverum", hvor man nemt får hjælp og mål til at finde præcist det undertøj, der matcher ens højde og drøjde. Stor hjælp for en som mig, som ikke er særligt vild med live fittings i undertøjsbutikkernes prøverum!

Viola Sky har en kundeklub, som du kan tilmelde dig lige her. Skriver du din fødselsdato, får du en lille hilsen på din fødselsdag. Jeg opdagede for nyligt at Viola sky også er kommet på Instagram, du finder dem under @violaskydkIndlægget er sponsoreret, idet jeg har sagt ja tak til at modtage undertøjet, men ord og meninger er  helt og aldeles mine egne.


4 kommentarer:

Anette Andersen sagde ...

Hvor er det fint. Elsker looket fra en svunden tid. Vil helt sikkert besøge deres hjemmeside :-) Tak for tippet.

Kristina/www.myhouseins.blogspot.com sagde ...

Har altid drømt om et sæt derfra! Super fint :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Annette.
Det er nemlig lidt fint med farverne og detaljerne. Jeg er overrasket over hvor nemt det var at finde rigtigt størrelse via deres prøverum. Den sidder bare som den skal :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Kristina.
Det har jeg også. Det er så fint. Er super glad for det her :)