onsdag den 26. marts 2014

Pusterum.


Igår var jeg på besøg hos mine dygtige kollegaer i Pusterum efter arbejde.
Pusterum er en "Pop Up Shop", som åbner 2 gange om året. I Pusterum sælges alverdens fint genbrugsguld til fine priser. Smukt porcelæn, spisestel, vaser og glas. De fineste møbler, som findes både med patina, men også istandsatte malet i de fineste farver, nøje udvalgt af mine kollegaer Jette og Mette. Der er alt lige fra teak skænke, små kommoder, tøj (bla. Mads Nørgaard, Rabens Saloner, Diesel, Levis mm.) billedrammer og tæpper til fine Wegner stole og Fritz Hansen design.

Jette og Mette bruger lukkeperioden på at finde nye lækre og fine sager, og begge har et super stilsikkert øje hvad indretning angår, så alt bliver stillet an på fineste og mest inspirerende vis.
Jeg er fuld af beundring for, at de er så passionerede overfor projektet, og det bedste af det hele er, at al overskud går til velgørende formål.

Denne gang går alt overskuddet til Mødrehjælpen i Viborg.

KIG FORBI !
Pusterum holder åbent i det gamle turistkontor på Nytorv i Viborg
Tors: 10-17.30.
Fre: 10-18
Lør: 10-13  og sidste dag er lørdag d. 12 april.

Du kan læse og se billeder fra Pusterums åbning i efteråret lige her.

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Ej hvor ser det bare fedt ud! Hvem der lige kom forbi Viborg

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Anne-Sofie.
Der er også en helt særlig stemning i butikken... fortryder lige at jeg ikk fik taget billeder inde på lageret, der var de fineste malede møbler i de fineste farver.
Det er simpelthen sådan en god tanke at det hele går til gode formål. Sidste år var det børneafd på sygehuset der fik ca 10.000 til nyt legetøj og Nørresø børnepension fik omkring 50.000 så vidt jeg husker :)