tirsdag den 1. april 2014

Jeg tager forskud på påsken!


 Happy Easter! Jeg tager forskud på påsken med den lækre chokolade fra Konnerup & Co.
Jeg spiser jo ikke så meget af den slags selv, men jeg elsker de meget fine indpakninger, og jeg elsker at kunne byde mine gæster på noget lækkert. Chokoladerne i de små fuglehuse gik jeg dog lidt for hårdt til. Karamelliserede mandler overtrukket med chokolade. Gæt selv resten!

Jeg tager også forskud på foråret indendørs med de smukkeste kvædeblomster i en helt særlig koralrød farve.

Indlægget her er sponsoreret, idet jeg har modtaget chokolade fra Konnerup & Co., men ord og meninger er helt mine egne.

2 kommentarer:

Karina Øllgaard sagde ...

Påsken er skøn, fridage, påskemiddage, anledning til kage, påskeæg og hygge...
Kan godt forstå du tager forskud på den.
Kh. Karina

A + K = ♥ sagde ...

Uh, lækkert - alt fra Konnerup er bare altid så godt.

- Anne