fredag den 4. juli 2014

Sommerferie feelings.


AAaahh .... Sommerferie! Fra idag. To uger frem. Kvalitetstid.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at opleve nye ting med min familie og ungerne. Se nye steder og gøre ting vi ikke plejer at gøre.
Der skal være plads til dage med masser af sightseeing og indtryk og dage med ro, fordybelse, soppen i vandkanten, læsen og spillen spil.

Igår spiste vi med et hold af vores gode venner, for ligesom at ønske hinanden god ferie. Det er altid lidt underligt i sommerferien, hvor der pludseligt kan gå uger imellem, at man ser alle de venner og unger, man plejer at omgåes og normalt ses med meget oftere end det.

Vores venner har en super hyggelig og gammeldags køkkenhave, og vi startede aftenen med at grave en ordentlig spandfuld kartofler op til aftensmaden. Det har jeg ikke prøvet siden jeg var lille, og jeg sammen med min far hentede dem i vores køkkenhave. Nostalgi for mig!
Kartoflerne smagte helt fantastisk, og der var bonus i form af mini mini baby kartofler til alle børn.
En aften der gemmes i hjertet, og som sluttede med bravour med børnedans i stuen og gymnastiske fremvisninger fra mødrene, til stor morskab for de mindste. (mændene diskuterede cykeludstyr i kælderen, noget der kun er forbeholdt mænd, er ellers sikker på, de ville have elsker de gymnastiske udskejelser!)

Idag bagte vi pandekager til morgenmad. Carl Emil havde fået et æg med hjem fra hønseholdet i børnehaven, og han har lært af "voksen Mette", at hønsene i børnehaven KUN lægger æg til pandekagedej.
Så er det sådan det er! En god feriestarter var det, og da oldemor pludseligt dukkede op uanmeldt, blev morgenmaden lige en anelse mere hyggelig!

Og NU er det så for alvor sommerferie! Både badetøj og gummistøvler er klar, og lige meget i hvilken kombi de skal anvendes, glæder jeg mig til at holde fri med ungerne og min familie, at sove længe, og at kunne gøre lige det vi har lyst til.


6 kommentarer:

Frikvarteret sagde ...

Så herlige, stemningsfulle bilder! God sommer ønskes deg fra Norge. :)

Unknown sagde ...

Åh det er lige sådan en sommerferie Aller helst skal være :-) tid til hinanden og til bare at være!

A + K = ♥ sagde ...

Hvor hyggeligt - dejlige billeder. Børn i køkkenhaven er altid et hit.

- Anne

Fru Thornholm sagde ...

Lyder vel nok dejligt! Rigtig god ferie.

dqpage sagde ...

Sikke skønne billeder. Fortsat god ferie.

Therese sagde ...

Sikke dejlige billeder.
Er den gule 2-farvede rose en "Peace" ? Sådan en skal jeg ha' i min have, når der i efteråret skal anlægges endnu et rosenbed :-)