søndag den 18. juli 2010

De nyeste loppefund..
Lige et sneak peek af mine nyeste loppefund.. Det fine hæklede tæppe bliver brugt i datterens dukkevogn, det så fint... Det grønne, ja det er såmænd min nye havebænk.. Mere herom senere, men nyd lige den grønne farve ik.....!

Og så har vi såmænd erhvervet os et gammelt Lundby dukkehus, men det skal lige under kærlig behandling først.... Bliver sådan lidt nostalgisk over det dukkehus, og har nærmest lyst til at lave et bare til mig selv, sådan et hvor man kan indrette og dekorere og samle... Men det her, det er nu til datteren...

Nå ja, og blomster skal der jo til!...

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Jeg nyder farven- den er über lækker :-)
Er faktisk lidt vild med dit blog navn :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Jeg faldt også for farven.. kom tilfældigt kørende forbi butikken og så den grønne farve i vinduet, og så måtte jeg vende bilen for at køre tilbage og tjekke hvad det var for et møbel, og om det var til salg.. Det var det. Den var lige ved at blive færdigmalet og så ku jeg hente den dagen efter.. :)
mht navn har jeg haft lyst til at åbne nyt sted længe, men har hverken kunnet finde på navn el kunnet overskue det nye layoutsystem.. Men pludseligt slog Wunderbart mig bare, og så var jeg nødt til at sætte mig ind i layout systemet igen... :)))

Annchen sagde ...

Skøn farve..:)
Den minder lidt om én vi har kig på til et par småmøbler som skal males i løbet af de næste par uger;)
Jeg har flere gange været i gang med det nye layout for at forny min blog - men jeg kan ikke helt overskue det...;) Dit er blevet så lækkert!
Kh Anne

Unknown sagde ...

Jeg glæder mig til at se dukkehuset :)
Jeg har osse en helt klar plan om at Arthur engang skal have et :) Hvem siger dukkehuse kun er for piger..?! Turtles, Power Rangers og Action men skal vel osse have et sted at bo :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Annchen-
ALtid møbler der skal males, men de blir jo så fine.. :) Kunne altså slet heller ik lige overskue det layout værk, nu kører det ok, men må indrømme at jeg faktisk ik har helt styr på hvad det er jeg har gjrot.. :)

Mejse-
Helt absolut.. Lillebror herhjemme skal også have legekøkken og må gerne have dukker.. Tror du skal kigge ind til Ulla/Lullaby la la, hun lavede vist et drenge dukkehus for noget tid siden.. :)