lørdag den 17. juli 2010

Opskrift på nem og lækker lækker sommerlagkage...


Sådan her ser lagkagerne ud hver sommer, når man besøger min svigermor!... De er simpelthen så lækre og indbydende, sommerligt smukke.. I er nødt til at få "opskriften" her inden jordbærsæsonen er færdig, for den her lagkage er SÅ nem at lave, og så smager den som en million trilliard...!

  1. 1 pk færdige lagkagebunde
  2. ½ l piskefløde
  3. makroner
  4. jordbær
  5. glasur

Pisk fløden til flødeskum og knus makronerne i, rør det godt rundt. Prøv dig frem med hvor meget flødeskum og hvor mange makroner du er til!

Skær jordbærene i skiver.

Læg nu skiftevis makronflødeskum og jordbær mellem alle lagene..

Lav en lækker tyk glasur og smør den på den øverste lagkagebund.

Pynt til sidst med havens smukkeste roser...

Du er altså NØDT til at prøve for den smager simpelthen SÅ godt, og se lige billedet... Måske man godt kan godt forstå, at vi ofte går derfra alt for overfyldte og med halv mavepine.. Må altid liiiige have et stykke til.....

8 kommentarer:

Unknown sagde ...

Åhr ja, hvor lækkert er det ikke lige !!! :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Miri...
Meget meget MEGET lækkert.. Og selvom der ikke er særligt mange ingredienser i og den kan laves på et split sekund, så smager den bare helt og aldeles fantastisk.. :)

Annchen sagde ...

Åh....
Det lyder bestemt som noget der skal prøves af..:) Tror lige jeg har fundet dagens aftensynder;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Det er helt så absolut en aftensynder af de store... Sidst vi havde en i huset fik jeg så for meget, at jeg var nede og smide resterne ud om natten... ;)

Darling L sagde ...

Uhm.. Den ser godt nok lækker ud - den jeg skal helt klart servere senere på ugen, når jeg får damer på besøg ;-)
Kh Louise

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
Jeg er rimeligt sikker på at min mødregruppe også ville elske sådan en kage.. El det VED jeg faktisk, vi gør nemlig´meget i kager i det hele taget.. :)

g u r o sagde ...

Så fiin blogg!
Lekre kaker, lekre bilder og nyyydelige krea-ting! :) Blir inspirert! Skal legge deg til i listen min, men først...sove!
Natta! :)

Unknown sagde ...

Enkelhed er tit den vigtigste ingrediens i madlavning :) Og så kan man jo altid gå lidt amok med pynten! Den ser SÅ smuk ud :)